16

Анонимен

преди 5 години

Само полицай, който иска, да стане безработен, ще провери такъв автомобил, като този на снимката..А и "технически изправен пешеходец"?

15

Анонимен

преди 5 години

Акция вЗимаМ!?

14

Анонимен

преди 5 години

Собственикът на ГЕРБ ни остави без дъх с това ЧЕТВОРНО правителство и кух парламент !След из.цепките на Симеонов за децата , милиарда на Каракачанов за българщината , сега и гласуване на ,, униженията " предложени от Менда !

13

Анонимен

преди 5 години

До реално положениeЕй така, за разнообразие защо не вземете да спазвате правилника за движение, а предлагате мааало умни идеи за избягване на полицаите?

12

реално положение

преди 5 години

Оглеждате се от далече--- видите ли нещо като жилетка отбивате с десен мигач и наблюдавате ,ако спрат две коли тръгвате след някой ,те 3-4 коли няма да навържат освен ако не са в голяма акция ,тогава след левия мигач обръщате на ляво и търсите алтернативен маршрут , бъдете внимателни когато видите авариини светлини --това често е спряна кола ,в дъжд се пазете от надлези под който се крият...след завой ,никога не караите сам на чист път добре е пред вас да има поне двама ,те ще отнесат палката..

11

шматка

преди 5 години

Нямал звънец.Вие сериозно ли.

10

Киро Скалата

преди 5 години

Ами да, как може зимата да се кара велосипед без звънец, нужна е глоба!

9

fake news

преди 5 години

малее без варове и без колан.. НАЦИОНАЛНА НОВИНА!!!!!!!!продава 50кг дрога на седмица..... "неизвестен извършител"

8

Звънец

преди 5 години

Аз нямам, сега кво ще правя ....ПОМОЩ

7

реално положение..

преди 5 години

Дано мен да не ме спрат щото освен ,че спя на студено .ще съм и гладен--- майтап няма в къщи още печка не се пуска заикономия---гумите ги сменям като се зададе по-сериозна снежна прогноза и то с зимни гуми 2-ра употреба ,антифриз не съм сложил ,нямам и зимна течност при чистачките --там слагам спирт за горене с вода ,по-отровен е ама върши работа ,даже и парното не ми работи защото ми е свален термостата ,ама ще го сложа --лятото нещо загряваше.

6

Глобата

преди 5 години

Това със светлините през ДЕНЯ е безумие, още повече че производителя не е изчислил фаровете да светят ДЕНОНОЩНО!

5

ай сиктир

преди 5 години

Стига глупости и трите примера които давате нямат нищо общо със зимата такива нарушения стават непрекъснато без значение от сезона. Крайно време е да се спре с тази показност и КАТ наистина да упражняват контрол, а не само в такива случаи.

4

Жо

преди 5 години

До ДСИЗИСКВАНЕТО за зимни гуми или гуми с дълбочина на протектора 4 мм е в сила от 15 ноември до 1 март.През останалото време от годината гумите могат да бъдат с дълбочина на протектора 1,6 мм.

3

Анонимен

преди 5 години

Слагайте зимните гуми и ги оставяте на асфалта при тези температури.

2

ined

преди 5 години

Пешеходеца бил глобен защото не е бил със зимно обувки и не си е носил аптечка

1

ДС

преди 5 години

Голям кеф беше тия 5 дни. Да караш по къси *** с зимни гуми. БЕЗЦЕННО. Боко сигурно избира вече сувалка.