56

azz

преди 5 години

Каквото и да говорят-става въпрос за касичка...

55

Анонимен

преди 5 години

А какво общо има със зимата липсата на звънец на велосипеда?Тия комунистически милиционери само това вършат, иначе ако ти се наложи помощ от тях- НЕ СЕ И НАДЯВАЙ!Долно племе!

54

Анонимен

преди 5 години

И какво общо имат трите глоби със зимата, не можах да разбера?

53

ПорЦелан

преди 5 години

Аз съм със всесезонни гуми. Как катаджията ще познае че са такива за да мери грайфер 4мм? Те са маркирани М+S, имат и снежинка, т.е. това са зимни гуми по маркировка. Взех ги защото ми омръзна да се занимавам със хотели и смяна и след 7 години да изхвърлям здрави гуми - правя по 15 хил. км годишно.

52

Анонимен

преди 5 години

Чл. 139. (1) Движещите се по пътя пътни превозни средства трябва да бъдат:4. (нова - ДВ, бр. 101 от 2016г., в сила от 21.01.2017г.) с гуми, предназначени за зимни условия, или с гуми с дълбочина на протектора не по - малка или равна на 4 mm през периода от 15 ноември до 1 март.Ако сте с зимни гуми, може и 1,6 мм. Ако сте с летни или всесезонни, 4мм.

51

Чоко

преди 5 години

Да застанат на бул. Левски. Там има толкова нередовно пресичащи пешеходци, че за един ден ще съберат пари за заплатите си за месеца.

50

Питам

преди 5 години

А след 10 Ноември ?

49

Анонимен

преди 5 години

е тоя как ще кара без звънче зимата.... егати калъфа!

48

Жо

преди 5 години

До Анонимен 52ПЕРИОДЪТ за каране на зимни гуми е около 100 дни. Малко хора правят по 200 км на ден през зимата. Това означава, че ако купиш нови зимни гуми, ще могат да изкарат над 6 години с дълбочина на протектора над 4 мм.

47

Анонимен

преди 5 години

"Ти наясно ли си че 4 мм означава всяка година да си с нови гуми ?!"Глупости говориш - ако не пилиш гуми и не дрифтиш няма проблем. Conti WinerContact TS850, на две зими. Чисто нови = 8мм грайфер. Първата зима след 20к км пробег станаха на 6.5мм отпред и 7мм отзад. Втората зима, пак около 20к пробег = 5мм отпред и отзад. Сега и трета зима ще изкарат преди да шибнат минимума. Тоест, около 50-60к км спокойно каране в зимни условия.Ти какво искаш - доживотни гуми ли?!? 3 години са ок.

46

Анонимен

преди 5 години

Колоеаздача бил ли е с зимни гуми с поне 4мм грайфер?!?

45

Анонимен

преди 5 години

Много е важно да сме добре информирани какво прави най-некадърната и ненужна прослойка на обществото. Да не би случайно човек да си помисли, че рушветчийстват драпайки си макарите чакайки пенсията на младини.

44

Анонимен

преди 5 години

Това добре, а спираха ли тези с луксозните возила, които "изрязват" всички през бус лентата. Или не ги забелязаха, защото бяха много заети?

43

Анонимен

преди 5 години

Орлов мост. Глобили шофьор, че няма колан, а глобиха ли онези десетки шофьори, които в същото време профучаха с над 50 км/час покрай катаджиите? Пълна имитация на дейност от страна на КАТ. Заради КАТ се правят толкова много нарушения и има много катастрофи и загинали.

42

АЗ

преди 5 години

по-важно е колко са дълбоки гънките на мозъка на шофьора, а не грайферите на гумите

41

Анонимен

преди 5 години

Затова си направих една къща на 15 километра от града и си живея там. По ми е до те с дивите зверове.

40

Анонимен

преди 5 години

Нещо не намирам логиката в закона. Значи ако си с колело трябва да имаш звънец, ама ако си с каруца не. А на каруците проверяват ли дебелината на грайфера на гумите???

39

Анонимен

преди 5 години

Абе хора , каква лошо има в това че са спрели еден без предпазен колан, или друг на червено. Нали после се оплаквате че намало контрол.

38

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, имам 130 хил км и винаги слагам чисто нови гуми, и стенд не съм минавал, както пише в книгите, следиш износването. Освен ако не си си купил 20 годишен "нов внос"

37

Анонимен

преди 5 години

До 31Е да, ама караш в паркове, градинки, между паркирали коли. Какво? Викаш всеки път, когато и а хора пред теб ли? То не, че не ходят по велоалеите, та да ти се налага, да им сигнализираш. А за светлините... Ами пич, налага си се. Най-малкото, караш, а зад теб има друг с колело, ама засилте. Той не ти вижда светлините, ти не виждаш неговата и какво става... Набучвате се, като гей двойка на св. Валентин.