45

Тролъ

преди 5 години

Едни и същи комунисти вече 30 години се подиграват с наивния народец

44

Манипулация

преди 5 години

Тълкувателното решение на ВКС посочва, кръга близки които имат право като частни ищци в наказателен процес да поискат от съда да присъди обвиняемия да плати обезщетение в качеството им на пострадали при смърт на техен близък за неимуществени вреди. Това касае всички случаи на смърт от престъпление. Например при лекарски грешки, убийства каквито има много напоследък и всякакви други случаи на престъпления. Нищо общо нямат никакви кодекси за застраховане, нито глупостите на Менда.

43

Анонимен

преди 5 години

Един човешки живот 20 000 лв...Срамота

42

Двадесет

преди 5 години

Двадесет хиляди са джобните на "мажорчетата" в БГ.Даже повече, хилядарка на ден.Настана една демократична свобода, имам отделени сто хиляди за тази година.Мога да прегазя 5 български граждани.Демократична държава е БГ.

41

Много цинизми бре

преди 5 години

Мотераста все още спи или е закъснял за работа в неделния ден!

40

Българин

преди 5 години

Комуниста Бойко,казва:Кой да дойде!Корнелия ли?Как да има опозиция на комунизъм с комунизъм!

39

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че няма да се върнат!

38

Българин

преди 5 години

Комунизма на ГЕРБ без алтернатива.След тях стария комунизъм от БСП!

37

Ели

преди 5 години

Грешите за ГЕРБ, трябва да ги оставим да си изкарат целия мандат, за да нямат после оправдяния, същото важи и за БСП, ОП, ДПС, Воля.На следващите избори не "ходим за гъби".

36

Анонимен

преди 5 години

На кого обяснявах, че държавата е във фалит. Първи признак: всички цени нагоре с обяснението " външни фактори"Второ признак: Баце обикаля арабските страни с финансовия министър.Трети признак: Стратегически инвеститори (НР) напускат страната.

35

Анонимен

преди 5 години

Eшeксики за герб

34

До Мнение

преди 5 години

Герб Отдавна са мразени!

33

Анонимен

преди 5 години

За пореден път ГЕРП е изнасилвач

32

Ели

преди 5 години

"Властелинът" Гандалф към Фродо: Мнозина сред живите заслужават смърт. А някои сред мъртвите заслужават живот. Можеш ли да им ги върнеш? Тогава не бързай да си играеш със смъртни присъди. Защото и най-мъдрите не виждат всички нишки на съдбата."(вървейки по софийските улици си спомням за Саруман изсичащ вековни дървета и... машините, еквивалент на изоставените автомобили, за "къде е човекът?" с фенерчето, и "най-лесно е да излъжеш себе си" Демостен, Диоген и др.)а евтаназията, безболезнена е

31

пери

преди 5 години

От тая противна лелка една свястна идея не е излязла. Сега, след като животът е с цена 20 000, според нея, какво точно ще уплаши потенциалните убийци на пътя? Страшни мерки е измислила! Вредна и излишна герберка. Като всички.

30

Неам нерви

преди 5 години

Цялото герберастко законодателство е лобистко и е престъпление срещу гражданите на България! То трябва да се заличи! никога не сме имали по долнопробно правителство на задкулисието. Орешака пасти да яде! Иначе *** от телевизора как била застрашена демокрацията на олигархията, на приватизаторите от прехода и корупцията!

29

Непозната

преди 5 години

Много цинично е всеки път, когато искат да ощетят с нещо населението, да ни обясняват, че и в Западна Европа е така. В Западна Европа не е така. Там има ред, сигурност, законност и справедливост, за разлика от България. Кой знае сега кой е платил на управляващите, за да прокарат тези промени.

28

Анонимен

преди 5 години

Менда, намалете обезщетението на 200 лева. Най-страхливия и най-продажния индивид - българина ще ви благодари даже.

27

Кратун

преди 5 години

Преди няколко месеца вдигнаха гражданската заради увеличените размери на обезщетенията. Ако намалят обезщетенията, да намалят гражданската! Всеки иска да прибира пари, без да плаща!

26

Анонимен

преди 5 години

Кажете ми сега как в Швеция плащам пълна застраховка (вкл каско и гражданска) за кола закупена за 60 хил лева 2015 година на цена 500 лева, а тук кола, която стои в гараж и на 10 години, кара се 5 хил км в годината - над хиляда лева???Но там застраховката се определя от изминати км на година, дали колата е гаражна, дали се кара от хора под 24 години, дали шофъорът има предишни нарушения и тн и тн