165

Анонимен

преди 5 години

Това ще рече, че застраховката няма да има достатъчно покритие и хората няма да вярват в нея и става ненужна...що да дават хората пари за да получат едно евентуално НИЩО при злополука, което няма да покрие нито лечение нито погребение ни панахида...Хйде Стоянова у лево, благодаря и хОди си продавай хартийките с печат в Зимбабве... и много здраве на твоите приятели силаджии,висаджии, свиркаджии и тн. ОСТАВКА

164

Анонимен

преди 5 години

Получаваш за каквото плащаш. Искате човешкия живот да струва 1 милион? Няма проблеми, плащате по 1000 лева застраховка и го имате. Внимавайте какво си пожелавате че може да се сбъдне.

163

Анонимен

преди 5 години

Менда,счетоводителката на цар Киро,какво разбира тя от застрахователни обезщетения?

162

Анонимен

преди 5 години

Увеличават данъци, винетки, горива и т.н., а сега уж са се замислили за застраховката "Гражданска отговорност"! Като лишат вдовиците, сираците и всичси пострадали от справедливи обезщетения цената й щяла да поевтинее! ГЕРБ мисли за нас! Сега стана ясно колко е ценен живота на всеки един Българин за управляващите!

161

До 150

преди 5 години

До ИнженерПри тази безработица, ниски заплати и бизнесклимат какви са гаранциите, че загиналият, ако е останал жив няма да се окаже безработен на 3тата или 5тата година или няма да фалира,ако има собствен бизнес. А ако е загинал пенсионер? Съображенията трябва да са други и лимитите разбираеми. Трудно могат да се обосноват, но 100 хил. е приемливо като се ограни и кръга можещи да претендират.

160

Х6

преди 5 години

Съответно ,шофьор,който няма никакви нарушения сумарно 3 години да ползва права -да плаща 50% по ниски застраховки ,данъци,винетки

159

Х6

преди 5 години

Таван на обещетенията...от което следва гражданската да има таван ДО 150 лева за кола да 150 к.с. ей така се прави за беден народ.И при 3 нарошения -сФетофар+висока скорост над 35км +пешеходна пътека това в рамките на 3 години общо ,да се отнеме книжката за 6 месеца .и ако направи нарушение Неправилно изпреварване в тези 3 години сумарна -книжката да се отнеме за 18 месеца ако няма ПТП и пострадъли ,ако има и това+алкохол или наркотици-минимум 60 месеца без книжка.Това е като златни права

158

Ибн ебн ал Булгар

преди 5 години

Защо трябва да има обещетение? Трябва са задължителна застраховка, без право на обещетение.

157

681

преди 5 години

Българино, видя ли си цената?!Дори изглежда надута, за такъв заспал "народ"...

156

ko

преди 5 години

Средно-нисък клас кола е от порядъка на 30к лева - обещетението за автомобила ще е по-голямо от това за човека?

155

До 151 "мдааам&

преди 5 години

Този, който трябва да следи е КАТ, но може и самите застрахователи. Трябва да има единна информационна система на застрахователите, която да се върже с тази на КАТ. Така застрахователите ще виждат какви нарушения си имал през годините и какви обезщетения са изплащани. Който причинява повече щети, плаща по-високи застраховки. Иначе няма как хем цените да са ниски, хем обезщетенията да са високи. Не знам какво не ти е ясно. Няма как да ти го обясня по-просто.

154

ууу

преди 5 години

До периЗащото те броят бюлетините.

153

Анонимен

преди 5 години

В България човешкият живто е безценен (равен на 0)

152

Анонимен

преди 5 години

стар проблем на нашите застрахователи, които трябва да плащат мил. при загинали хора на кола с бг застаховка в чужбина.

151

НЯМА

преди 5 години

ОТ ЕДНА СТРАНА НЯМА НИКАКВА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА КОМПАНИЯ НЕ Е ПИРАМИДА / КАТО "ОЛИМПИК" напр. /- ОТ ДРУГА СТРАНА - ЛИМИТ НА ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА......НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!

150

Анонимен

преди 5 години

Обикновеният човек никога няма да ги види тези пари , врътки на му..т..ри..те , то..яга и морков ,щото идат избори , а ако не гласуваме повечето , трудно ще се фалшифицират нещата и трябва да обясняват , те Юнкер , Меркел и Труск са с тях ,но може някой честен скандинавски депутат да разрови нещата, та при малко гласували трудно ще се вкарат пейтриът , дИмократи, и там още бо..к..лук.. , уж че тук има многопартийност.та истината е на улицата- или ще ни избият , или ще се тръгне с ред и закон

149

чадър

преди 5 години

..това не е нища друго освен ЧАДЪР от страна на правителството над застрахователните компании......Те не можели да плащат по-високи обещетения.....т.е. не могат "да си пълнят гушите" за сметка на пострадалите и на близките на загиналите......Като не могат да покриват действително претърпените вреди....да си ходят.......ще се намерят други на тяхно място...БЕ-ЗО-БРЗ-НИ-ЦИ!!!! ОСТАВКА!

148

Анонимен

преди 5 години

атанасе определи живота на един ром- циг... с 12 присъди и ще ти се отговори колко струва живота ти.

147

Атанас

преди 5 години

20 бона ли е един човешки живот.

146

пери

преди 5 години

Аз пак да се зачудя: всички тук плюем по герб, пък все печелят изборите. Как става така?