145

мдааам

преди 5 години

До Инженер Едно въпросче? Кой ще следи кои са примерните и кои джигитите? М? Щото на пътя кьорав катаджия няма. То и затова се навъдиха джигити!

144

Инженер

преди 5 години

За да не плащаме всички, крайно време е да въведат диференцирано застраховане. Караш културно - плащаш малко. Правиш се на джигит - сумата скача за всяко нарушение. Aко утрепеш човек по твоя вина - плащаш като поп застраховки, та да ти плющят ушите, ако искаш да караш. Да, ама е по-лесно застрахователите да ни доят като стадо овце и после да не плащат. Другото иска усилия и малко акъл. Това е просто поредния мафиотско-лобистки проекто-закон. Колко ти платиха, Стоянова, кажи си?

143

Инженер

преди 5 години

Това е несериозно. Ако оставим чисто моралната и човешка страна на нещата, 10-20 хил. лева са заплата за 10 мес. Ако вземем това, което изработва един трудоспособен и активен човек за 10 години, вече имаме реална основа за обещетение. Тоест, сумата е по-скоро от порядъка на 100-200 хил лв.

142

Анонимен

преди 5 години

Три пъти ура за българо-американската братска дружба - Ураааааа! Ураааааа! Ураааааа!

141

Менда

преди 5 години

Не е нормално за българин, който едва ли струва повече от 10 хиляди, застрахователя да плаща огромни суми. Бъдете благодарни, че съм предвидила да ви плащат два пъти повече отколкото струвате.

140

Анонимен

преди 5 години

ДО 128Менда Стоянова е от ГЕРБ.

139

Анонимен

преди 5 години

До 142"Сравнението с други страни е доста показателно, таваните са в евро и реалното им измерение е доста по-високо."Явно и нашите депутати са на мнение, че живота на българина е като на "втора ръка" човек и не струва кой знае колко. После се възмущаваме защо в другите страни не ни оценяват равностойно или ни пробутват храни с по-лошо качество. Ами ние сами се оценяваме ниско и за това. Ние сами не се ценим и уважаваме.

138

Анонимен

преди 5 години

Заслужавате много повече, овце прости!!!! Малко ви е!!!

137

ВЪПРОС

преди 5 години

До сега нямаше Таван на застраховките .Това означава ли че Гражданска Отговорност ще Поевтинее до Рекордни Нива ?Или Корупцията на Депутатите ще постигне Рекорди ?

136

Анонимен

преди 5 години

Пълен цинизъм. Нима човешкият живот може да бъде оценен на/до 20 хиляди лева? Смърт на съпруг/а поставя другият в доста окаяно положение, особено ако имат деца. Направил си застраховка, плащаш си за нея и в един момент се оказва, че не можеш да вземеш реципрочен размер. Ами тогава сложете таван и на вноските.Сравнението с други страни е доста показателно, таваните са в евро и реалното им измерение е доста по-високо.

135

Анонимен

преди 5 години

Трябва да правим разлика м/у ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ГО и ДОБРОВОЛНА, при първата лимитите са определят от държава/ ЕС при втората са договарят свободно. При задължителната обикновенно не се покриват щетите на виновния/причинителя , а само на потърпевшите , ситният шрифт е че ако аз се хвърля с автобуса от "Витиня" всички 50 човека, без мен, са потърпевши. И затова в катастрофите , спътниците си търсят обезщетенията.

134

Терминал 2

преди 5 години

Няма смисъл от коментиране и размишляваме, всичко се прави с цел ограбване и забогатяване по легален и законен начин! Ще ви донесат от 9 извора вода защо на нещо се вдига цената или на нещо се слага лимит или се въвежда нов данък или такса! Надявам се на пролет да работя в Чужбина!

133

Анонимен

преди 5 години

В Испания при определени случаи, застрахователя те "гони", отказва да те застрахова или застраховката ти скача от 200 на 1200? . *** ги питай тези с катастрофи, нарушения, отнети книжки заради алкохол. А ако си под 23 директно не те застраховат като самостоятелен , а те прикачват към застраховката на бащати или ***.

132

До зззззз123

преди 5 години

Менда, ти ли си??

131

зззззз123

преди 5 години

Естествено, че трябва да има таван на обезщетенията, които се плащат от застраховката. Какво толкова странно и срамно има в това. Застраховките си имат лимит на покритие. Ако искат да има големи обезщетения, горницата им да се поема от виновния лично.

130

Анонимен

преди 5 години

По закон гражданската е според възрастта на колата и мощността, също така би трябвало да се вземе впредвид възраст, опит и птп-та на шофьора.

129

Дарвин философ

преди 5 години

До АнонименАко ще си правим законите според ромите трябва да въведем безплатна задължителна стерилизация след 4 то дете ,кастрация след първо изнасилване и електрошок през главата след първо убийство....

128

Социолог

преди 5 години

Да направят гражданската 100 лв+1лв на всеки кон под капака.Тия с многото коне се чустват като гръцки богове след две линийки бело и летят в насрешното а хорицата отбиват в канафките да им правят път

127

Ач

преди 5 години

И кво за КТБ и Олимпик виновни нема ,4-5 милярда се изпариха заради Глобалното затопляне....

126

Анонимен

преди 5 години

НА ПИШЕЩИТЕ БРАТЯ ГИ КАНЯ ДА ДОЙДАТ В СЪДА ПРИ ЗАГИНАЛ РОМ ДА ВИДЯТ КОЛКО ДЕЦА И БРАТЧЕДИ ОКОЛО 10 -ТИНА ИСКАТ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ПО 50000 ЛВ. В ЕДНА КОЛА МЕРЦЕДЕС КРАЙ ПОПОВИЦА БЯХА ЗАГИНАЛИ 5 РОМА. С 12 ДЕЦА НАСЛЕДНИЦИ И ОЩЕ ТОЛКОВА БРАТЧЕДИ. ВЗЕМЕТЕ КАЛКУЛАТОРА И СМЯТАЙТЕ