82

Анонимен

преди 5 години

Орбан като е толкова велик защо Унгария падна под 10 млн? За тази година са на минус 39 000 души.

81

Анонимен

преди 5 години

До 65349Вече и Волен ли минава за консерватор? Ще падна от стола. От кога фашистите и ксенофобите се имат за десни? Сигурно и Путин и Орбан са десни? Смях. Бившите *** станаха "десни" неофашаги. Или иначе казано, руски хибриди! На Волен даже му дадоха орден руснаците за подривна дейно.. исках да кажа заслуги.

80

Анонимен

преди 5 години

Добре я писал пича, ама...цените като България ама в Евро. 1 към 1. Нещо струва 2 лв, там 2 евро. А заплата им мин е 455 евро. А нашата 510 лв. Та нали. Малко наизуст творения. Не обръщайте заплатите като делите българската на 2. Данък общ доход там е 15% . Токът е 30 ст. Така че...приказките на незапознати. Орбан си плямпа за пари. Нищо повече.

79

до 82

преди 5 години

Естествен процес е тук да нахлуе Червената армия!

78

65349

преди 5 години

Като изгонят Орбан от ЕНП, консерваторите ще го лапнат. този другр от Швеция не гледа редовно новинарския обмен, явно и не в час каква е динамиката в момента в европарламента. Нашият хайдут Сидер не случайно се зариса в групата на консерваторите - той е печен и знае.

77

Анонимен

преди 5 години

Глобализма е естествения процес на нещата. Глобализма не е създаден, той е част от еволюцията. Глобализма започва още с великите географски открития. Няма как да се обградите със стена и да не пускате никой да влиза и излиза, не го ли осъзнавате? Само фашист може да иска да си превърне страната в лагер, а народа в заложник на расистки комплекси и то в 21 век, в ерата на технологиите и интернета. Няма как да стане. Света става все по-малък и хората ще продължат да се смесват и обичат. Факт!

76

баста бе

преди 5 години

За един тунеядец партийните ценности са "най-ценни",какво тук значат някакви си народни ценности.Партийте са сдружения на неполезни за обществото хора,които облагоделстват само себе си и кръга около себе си.

75

Анонимен

преди 5 години

До КонстантинОрбан е по-зле и от Бойко бе, отявлен фашист и порулист, срам за Унгария, цял свят им се смее. Само путинистите и русофилите се радват на Орбан защото е човек на Путин. Много сте промити, спрете да четете руски и бг медии

74

Терсенето

преди 5 години

Дори Далай Лама заклейми действията на тия. А будизма е най толерантността религия. Като не чете Орбан ви е виновен.

73

Анонимен

преди 5 години

До ахаКакво губи Меркел бе, тя спечели изборите.

72

Анонимен

преди 5 години

Тоя не ми го хвалете! Уж против мигрантите, а подкрепяше Кресталина когато тя каза, че арабите като се настанят тук ще ни оправят гените! Факт!

71

Анонимен

преди 5 години

Орбан е велик!

70

Анонимен

преди 5 години

73 е станал 67!

69

Анонимен

преди 5 години

Измислено, ама без 2 милиона етнос!

68

без ценности

преди 5 години

Може ли някой да изброи, кои са т.н. "ценности" на ЕНП? Освен хомосексуализма и педофилията?

67

До Анонимен 73

преди 5 години

И още: Пенсионерите в Унгария ползват напълно безплатно градския транспорт, както и огромни намаления за междуградския. Орбан е наредил в унгарските посолства в чужбина да се назначават само хора, които говорят местния език, най-вече посланиците. Пример: унгарската посланичка в България говори перфектен български, българската посланичка в Унгария не разбира нито дума унгарски...

66

Анонимен

преди 5 години

4. МЛАДИТЕ СЕМЕЙСТВА, КОИТО РАБОТЯТ И СЕ ОСИГУРЯВАТ ЗА ТРЕТО ДЕТЕ ПОЛУЧАВАТ ЕДНОКРАТНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО 33000 ЕВРО.Тези които РАБОТЯТ и се осигуряват. Не тези които НЕ работят, не пращат децата на училище и не се осигуряват. Измислено е много добре.

65

Анонимен

преди 5 години

Дано долара да се срине та всичките ГЕРБерасти да фалират

64

до 73

преди 5 години

И ако тук се приложи унгарския почин, кой ще ги вземе тези 33 000 евро бе, приятел? И без това са предостатъчно развъдени!

63

Анонимен

преди 5 години

Време е за създаване на източноевропейски съюз и излизане от сегашния псевдо такъв.