102

Анонимен

преди 5 години

Vive la France! Най-великата и славна страна! Най-красивите жени! Най-великата цивилизация!

101

Анонимен

преди 5 години

Слава на Полша! Най-великата и славна страна, най-красивите жени (: и последната бяла крепост! Заедно с Унгария, да ги пази Бог от злото прикрито зад маската на толерантността и мулти-култи!

100

ДА СПРЕМ

преди 5 години

Глобалния Пакт за Миграция, който българският премиер е готов да подпише на 10.-11. Декември в Маракеш. Умните, НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНИ ПОЛИТИЦИ на Унгария, Дания, Австрия, Чехия, Полша, Хърватска, Австралия и САЩ вече казаха НЕ на Пакта.

99

Анонимен

преди 5 години

Орбан е популист, той е кученце, само джафка без да хапе, слава на Велика Франция, вив льо Франс!

98

Писна ми

преди 5 години

Слава на Унгария, слава на Полша! Бог да закриля тези нации от западните либерални чeрвеи, които напълно целенасочено ислямизираха и затриха собствените си народи по плана Калегри. Това са последните бели крепости в Европа.. Всички слуги на този пъклен план по унищожението на бялата раса... да горите в ада дано! Във вечни мъки!

97

Кочо

преди 5 години

До Европейският съюзТебе също

96

Koчo

преди 5 години

До Ханс ГлобалистаЖа та жмуля отговорно

95

Анонимен

преди 5 години

Важно е какво иска унгарският народ а не някакъв си Александър Стуб който е кандидат шефско кресло на Европейската ЗАБЕЛЕЖЕТЕ-уж"Народна" партия.Европейските народи не желаят обезличаване,нито ислямски нашественици както се опитват да налагат от Брюксел.

94

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

93

Анонимен

преди 5 години

94 на мен любимото ми е как Брюксел подържал Боко. И как назначавали те властта в страните. Що тогава има Брекзит? Орбан и Качински що не ги свалиха? Ми Салвини? Що не можаха да накарат Боко да приемем бежанци? И хиляди защо? Просто е- от Брюксел нищо не зависи. Хората там координират нещата межсу другите страни членки на икономическия съюз. Нищо повече.

92

Анонимен

преди 5 години

Хаха да. Глупостите за Брюксек дето казвал почнаха от Станишев. С това си оправдаше далаверите. И сега БСП ги поде. А електората вярва. Брюксел какво е ПРЕПОРЪЧАЛ, нищо не сме изпълнили. Всичко си творят нашите как им изнася. И това е факт. Електронно правителство чакаме 10 г. Разваляне на договорите за Мариците също. Нерегулируем енергиен пазар тоже. Разцепване на руския монопол на горивата също. Брюксел няма права да ни наложи нещо.

91

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаКритиките към унгария въобще не са намалели.. огромното мнозинство унгарци са против излизане от ЕС. Помнят много добре унгарската революция и руските танкове, които им минаваха през главите. Ако Орбан предизвика изхвърлянето на Унгария от клуба на богатите, най-вероятно ще бъде претрепан с камъни и растрелян като Чаушеско. Никой освен вас руските хибридчета не иска с Русия не загряхте ли вече?

90

Анонимен

преди 5 години

91 нищо общо. Слугинаж основно за Изток. Иначе от Брюксел нищо не слушат. Няма 60% заплати. Няма здравеопазване. Няма въздух, няма разваляне на договори с централи, няма нищо. Дори и конвенцията ме приеха и отказаха бежанци. Приказките за шефове от Брюксел са комични. Дрънкат ги опозицията с цел естествено.

89

Анонимен

преди 5 години

Това Ес бъдеще няма. Требе да се учи китайски май.

88

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"Брюксел са никои.Държавите се управляват от собствените правителства"Не и нашата-навън слугинаж,вътре-грабеж!

87

Анонимен

преди 5 години

Брюксел са никои. Държавите се управляват от собсвените правителства. Юнкер е пък едно лице. Нито решаеа, нито има правомощия. Другото е лаене на разни с някаква цел.

86

Ха-ха

преди 5 години

До жалък е"Кому е нужен Орбан,освен на самия себе си?Да се маха."Ами нужен е на над половината от унгарците,а с коалиционния партньор-на 2/3!Затова в Брюксел намалиха критиките към Унгария,да не ги намразят унгарците!

85

Любопитен

преди 5 години

И като изгонят Орбан(който ще има най-много евродепутати от Унгария),дали ще си запазят мнозинството?Ще го търпят,та пушек се вдига!Иначе остават без съюзници.

84

антиглобалист

преди 5 години

VIVA Орбан-истински унгарец родолюбец,истински европеец.

83

жалък е

преди 5 години

Кому е нужен Орбан освен на самия себе си Да се маха...