27

Анонимен

преди 5 години

страната може да надмине ръст от 3 процента тази година, БВП на САЩ е нараснал с 4,1 процента на годишна база, безработицата е на най-ниско равнище от ДЕСЕТИЛЕТИЯ, безработицата сред жените е най-ниската от 65 години насам, нарастнали са заплатите в произвоството, завърнали са се големи инвестиции в страната. ЕПъл планира да инвестира 230 милиард в САЩ вмесот да ги изнесе в други страни. 400 000 работни места са създадени в САЩ 2018, 800 000 -2017

26

Анонимен

преди 5 години

Тръмп не стори кой знае какво за своите избиратели? УАУ ! икономиката на САЩ е в най-добор състояние от 1969 г насам - безработицата спадна под 3,5 процента, всички фактори сочат ръст. И това ако не е кой знае какво - здраве.

25

Анонимен

преди 5 години

Мда, а според демократите - който не е с тях е фашист, расист, путинист и прочее. Политическата реторика навсякъде и в ляво, и в дясно се е изродила до неузнаваемост. Но ако успеем някак да се абстрахираме от отвратителния изказ на Тръмп (доста трудно наистина) и погледнем само фактите, то е неоспоримо, че Тръмп е в пъти по-успешен президент от Обама както в икономически план, така и в социален.

24

Saki

преди 5 години

Тръмп и Валери Симеонов си приличат по това,че винаги гледат да ударят и да се подиграват на най слабите и беззащитните. Може и Тръмпи да извика Валерко да ошамари някоя 70 годишна мексиканска бабичка....той има опит в тези неща.

23

олд мен

преди 5 години

Кукувицата Тръмп пак снася яйца в чужди гнезда.

22

Анонимен

преди 5 години

Фашизмът настъпва, бавно, но последователно. Приликите с 30-години на 20 век са очевидно натрапчиви. И доста хора ги отчитат, но ...нищо повече. Някак много, ама много ще бъдат изненаданите демократи една сутрин в близкото бъдеще.

21

въпрос???

преди 5 години

Ако някой от коментиращите по темата живее в Калифорния, Аризона, Ню Мексико или Тексас да сложи плюс тук. Останалите слагайте минуси.

20

Анонимен

преди 5 години

- Демагогията (старогръцки: Δημαγωγό, от старогръцките δῆμος (демос, хора) + ἀγωγός (агогос, водя)) е стратегия за спечелване на влияние чрез въвеждане на публиката в заблуда с цел демагогстващият да я убеди в своята правотаЕто така светкавично стигаме до Дойче Веле!Тромпета първо мисли за САЩ и след това за другите.Така и трябва да бъде.Това,че при нас не е така не трябва да ни озлобява.Сами си го правим.

19

въпрос???

преди 5 години

Някой от коментираните по темата живее ли или дори само да е посещавал някой от щатитр на южната граница?

18

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияНе е прав, защото те бягат от кокаиновата мафия и корупцията и са бежанци. САЩ не спазват международните закони.

17

?

преди 5 години

Не е ли комунист тоя, дето фалира 4 пъти и после (не/знайно откъде) пак почва "начисто"?

16

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Бай Дончо! Мачкай мръсните комунисти.

15

бай ганю

преди 5 години

невероятно е как едно бездънно его на един индивид може да управлява цяла държаватака започна и хитлер и други диктаториподходът на тръмп е арогантност и агресия до постигане на своетоамерика не е вече онази страна на свободи и възможности която харесвахмеи става по зле

14

Анонимен

преди 5 години

Само че комунистите ИЗДИГАХА ОГРАДИ, преди 1989 година!Така че Тръмпутин мааалко се е объркАл!

13

do 8

преди 5 години

Ti май пак си предозирал Fox news. Общо взето повтсряш мантри предназначени за змерселтаците. Явно на евроселтаците също им отърват.

12

ПЕНКО

преди 5 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НОВИ /ПА И НЕЛЕГАЛНИ/ ЕМИГРАНТИ В САЩ ,ТОЛКОВА ПО МАЛЪК ПРОЦЕНТ ЕВРЕЙСКО ГОСПОДСТВО В СТРАНАТА !!! КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА САЩ ДА СЕ "РАЗВОДНИ" И ДЕСТАБИЛИЗИРА ??? КОЛКО ЛАТИНОСИ СА ПОЛОЖИТЕЛНИ ГЕРОИ В ХОЛИВУДСКИТЕ ПРОДЪКШЪНИ ???

11

анонимна

преди 5 години

Тоя дойчо журналист треска го тресе.Любимата му Меркел им каза ''елате'' вие от Африка и БИ,чакаме ви.Вси са инженери и физици.Но Тръмпи не ги иска,върна още първата година хиляди предприятия обратно в САЩ,печалбата му била над 300млрд.$ и ниска безработица на американци.Тръм иска заводи,Меркел-мигранти да издържа.

10

Кри Сталинка

преди 5 години

Емиграните подобряват генния фонд.Ако не се емигрантите в САЩ, кра варите са глътнали вода отвсякъде.

9

Бамба

преди 5 години

ЕМигрантите огогатяват гените и културата на примитивните белчовци.

8

привет от Германия

преди 5 години

Относно затягането на границите и емигрантите , Тръмп е прав !Колкото по-малко емигранти толкова по-малък внос на дрога към САЩ , колкото по-малко емигранти ,толкова по-малко соц. помощи ще плащат САЩ !Нелегалната емиграция винаги е водила до проблеми за страната която ги приема !