107

Анонимен

преди 5 години

Редакция на днес спрете да разпространявате *** еврейска комунистическа пропаганда продажни ***.всичко което пишете за тръмп е лъжа .настъпва ви по мазола защото казва истината която криете.тръмп е обичан в сащ от всички нормални хора руски мекерета.след вторият му мандат *** като вас няма повече да съществуват

106

един

преди 5 години

ДнeсБГ, защо пропагандирате чрез DW, една от най-либералните медии?

105

анонимен

преди 5 години

Никой не му иска мнението! Всеки сам решава.Кое е правилно и истина или лъжа! А и..Тук е България.А не Америка!

104

extremist

преди 5 години

ДАНО ДА ИЗБЕРАТ ДОНАЛД ДЪМБ ВТОРИ ПЪТ; ДА ГЛЕДАМ СЕИРА НА САЩ МИ ВДИГА ТОНУСА

103

Kristian

преди 5 години

И как точно ще ти промие мозъка като те спонсорира да учиш.Промити мозъци имат хорат които нямат волята да изчетат повече от страничка лесносмилаеми коснпирации..нещо като да гледаш холивудски филм..готино е и коспирациите те карат да се чустваш смислен ама е като ракията общо взето ..

102

Анонимен

преди 5 години

За страна от емигранти, определен и не харесват други хора...

101

God

преди 5 години

"Идеята" за разделяне на децата от родителите на нелегални имигранти е всъщност закон приет от либерала Обама. Тръмп просто спази закона и след като американските комунисти нададоха вой, той спря прилагането на либералният закон. Всъщност отнетите от нелегалите деца оставаха в САЩ и получаваха образование и медицински грижи, а сега си стоят в *** заедно с родителите. А Сорос и неговото Отровено общество промиват мозъци и не защитават никакви християнски ценности.

100

Kristian

преди 5 години

Конспирацията за Сорос е най-големия успех за Путиснките *** .....Отворено общесво не прави нищо друго освен да предлага по-добро образование !!Точка !!..Сорос е направил много повече за запазване на християнските ви цености и морал и култура от който и да е ви съвременик..В един малак град в които имаше само батки чоплят семки със заложни къщи се появиха и нормални фирми които се управляват от хора завършили добри университети по негови стипендии .А другите с 16 часовия работен са ваши

99

Анонимен

преди 5 години

Точно демократите са в страшно противоречие с тази глобализация и с тези индивидуалистични *** изцепки. *** алтерираните са свръх индивидуалисти и изобщо не се вписват в какъвто и да е модел за глобализация. Те не могат да за чавдарчета, пионерета, китайчета с червени или зелени връзки, комсомолци или каквото и да е обобщаване. Те са индивидуални. Всеки за себе си. С ОГРОМНО ЕГО. Не е реално да подържаш едновременно глобализацията и *** разновидностите. По - скоро трябва ги махаш.

98

пак до Милко

преди 5 години

Когато остане 1 единствения начин да се развиваш е да се делиш. А деленето е при най - простите организми начин на развитие и размножаване. Тоест, оказва се, че глобализацията не е еволюция, а регрес. И това е очевадно за всеки с 4 клас биология. Базовите принципи и цикли в обществото съвпадат с базовите принципи и цикли в природата. И това е така, понеже обществото е създадено от живи организми - хората, и съответно се води от техните цикли. Но, това е твърде сложно за тебе. Не го мисли ;))

97

пак до Милко

преди 5 години

Много са ми смешни такива неориентирани ориенталци като тебе, които оеднаквяват глобализацията с еволюция ;)))Що не вземете да спрете за един момент поне да четете евроатлантически глупости и да приказвате и пишете шаблони и да започнете да мислите със собствените си глави???Да не би да е защото нямате такива? Или защото сте наследници на активни борци? Или и двете? Все ми е тая, да ти каза. Резултата е, че не сте особено умни ;))) Не сте в състояние да моделирате прости модели а как пишете...

96

до Милко

преди 5 години

Глобализацията не е еволюция, а присвояване. В природата глобализация и еволюция са нещо противоположно. Представи си много амеби. Глобализация е когато една изяжда всички останали за да порасне. Еволюция е когато всички ядат нещо друго и порастват. Вземи 100 попови лъжички. Ако една изяде всички и стане огромна, значи са се глобализирали. А ако всички пораснат заедно, значи са се развили и имат шанс да евплюират. Глобализация означава да остане 1. Еволюцията е продължително размножаване...

95

8791

преди 5 години

Стигнах до "Дойче Веле+ и спрях да чета.Радвам се обаче, че Тръмп в САЩ, Салвини в Италия и Болсонаро в Бразилия бръкнаха в г ъза на либер стите.

94

Име

преди 5 години

изкам да видя цитати, драги зелени педофили*, когато тръмп е споменал думата "комунисти". моля, бъдете така любезни, както цензурирате по медиите да цитирате правилно! *аз мога да ви представя доказателства, че зелените искаха да узаконят педофилията. дойче веле, дойче веле, плащат гои - печели сорос - евреина! продал Христа си за трийсе сребърника.

93

Име

преди 5 години

не е ли крайно време dw да се поеме финансово от бащицата си сорос?

92

Име

преди 5 години

лицето на психопатите от идилпрозира зад този пореден dw пасквил.

91

Американ

преди 5 години

До Анонимен 101:Всъщност са по-умни от българите, особено от тебе.

90

Анонимен

преди 5 години

Тръмп не е идеален, но е 100 пъти по-добър избор от лудата бабка Килъри Клинтън........................виновна за оранжевите революции и за смъртта на хиляди хора в Либия, Сирия, Украйна и др.

89

Анонимен

преди 5 години

А тия нелегалните пък са направо мозъчни хирурзи.

88

Анонимен

преди 5 години

Американците не са много умни .