155

Една майка

преди 5 години

До АнонименИ защо ги носите на ръце? Защо им вършите работата? Защо им разрешавате да преписват и подхранвате претенциите им? Ето от там тръгва чувството за величие и безнаказаност, което поражда насилие.

154

Една майка

преди 5 години

До АнонименАборт е много крайна мярка. Всяка бременна жена в България, която разбере, че носи момче, най-добре да си направи сметката способна ли е да възпитава истински мъж. Децата са продукт на родителите. Внимавайте с кого създавате деца и си помислете дали наистина ги искате и можете да направите най-доброто за тях. Моят син е на 30 години - човек, с когото всеки родител би се гордял, няма и никога не е имал нищо общо с образа на "съвременния млад българин" и...живее в чужбина, разбира се.

153

Анонимен

преди 5 години

Всяка бременна жена да избира аборт пред момче.В природата има 1 петел в кокошарника,1 бик в стадото и т.н. Само млади силни и здрави животни.Ние защо отглеждаме ***? Българските въже са комбинация от всички човешки недостатъци-ниски,рунтави но плешиви,стиснати невъзпитани,глупави. Неграмотни и мързеливи но с претенции.Цял живот ги носим на ръце от деца през преписаните изпити в училище,в офисите им вършим работата на те са по-добре платени. Аборт за всяко момченце в БГ е истината

152

АзВечеСъмТе

преди 5 години

Живеем в объркан свят! Ислямистите бият жените като кучета, да но поне имат респекта им. Западната култура превъзнася жената, тя се мисли за Равна с мъжа, да ама не е по много параграфи. Еманципация и прочие безплодни простотии. Човекът е половинка, мъж и жена правят едно цяло, семейството! В днешно време липсва уважение и респект един към друг. Всеки мисли, че е по по от другия. Беден е човекът, нисък морал, липсващи ценности.

151

Анонимен

преди 5 години

До 161за това ли се тъпчат с гъби и.. съвети всеки дава. но когато притесненията не са ваши не е същото.

150

Анонимен

преди 5 години

Морална подкрепа. Топлина и спокойствие. Душевно спокойствие с него и дава и обича ето, любовта и влюбването. Но пътя е дълъг до сърцето и душата на подобни жени. Който има търпението и желанието да бъде с някоя жена търпи и изслушва. Ако един мъж не е в състояние да види жената в най-лошото и състояние вид. Не е достоен да я види и когато сияе и грее от щастие и радост.

149

Анонимен

преди 5 години

Трудно намира жената и след това много лесно я гони от живота си. Никоя жена не е родена да се мъчи и да я боли! Както физически, така и душата да я боли психически. Станат ли без чувствени душата страда, толкова много че ако усещат нещо няма да могат да се поберат в собствената си кожа от душевно нанесените рани всеки ден във времето. Лечението е много... много любов търпение от другата стана и обича. Разбиране изслушване. Подкрепа!

148

Анонимен

преди 5 години

Научен е че боя оправя нещата. Да но не и в взаимоотношенията му с жените. Претърпява пълен крах с тях.

147

Анонимен

преди 5 години

До 135Малко момче в невръсна възраст. Майка му го бие за една троха паднал на пода. За неприбраните играчки, след среща с приятели. За не оправеното легло. За всичко! Това момче става мъж, корав жилав мъж с твърд характер. И един прекрасен ден майка му прави поредната безпочвена забележка за трохите по пода. И на него му се обръща ръката! Бие я така както тя го е била някога! И се обърнал и казал:"така ти ме научи мамо". Днес този мъж бие и жените с които е! Агресията поражда, агресия. Факт!

146

Анонимен

преди 5 години

До 135Жените се озлобяват спират да обичат! Няма как някой да ти дава любов и ти да бягаш от това. Психически тормоз е изневяра на мъжа постоянно и на тяква че е нищо. Защото очевидно е с някоя която за него е целия му свят. И я сравнява с нея! Търпи.. търпи до време! Едно е ясно мъж който те наранява психически и физически не те обича! Една уважава ща себе си жена няма място при него! Поне, ако и е останало малко капчица достойнство. Всеки знае себе си!

145

Анонимен

преди 5 години

Търпят в България! На запад насилниците ги "лекуват" бая едрички полицаи и след това са на "санаториум" в завесения тип решетки! Що Гананьовци вкара в правия път западно-европейската полиция та косми не им никнат!

144

Анонимен

преди 5 години

До 135А бабите знаят една истина и тя е и ръката, ако се обърне (твоята) един ден ще бие онзи така, както той те е бил! Преведено означава биеш.., биеш тормозиш в един момент ти е все тази ти си толкова претръпнала във времето, че изведнъж ти прещтраква нещо в мозъка и така биеш ти че отсрещния, който те в бил като ид,, иот за щяло и не щяло си в състояние да го смажеш и ти така. Освен това с годините и във времето ти е нанесъл много психически тормоз и много болезнени рани физически.

143

Аз

преди 5 години

Толкова правописни грешки в заглавията,че не е за вярване!6

142

Бучински....

преди 5 години

С конвенция или без има хомосексуални хора.Тук става въпрос за Насилие... А вие дъвчене конвенция, та конвенция.. Промяна на наказателното право и затвор за домашно и въобще насилие. Стига сте дъвка ли конвенция... Боже мили, егати извратения кеф, да пийнеш две ракии и да насиниш жена си?Че ви търпят тия жени?

141

;-)

преди 5 години

Тук един и същ грантаджия се скъса да пише коментари и измислени истории.

140

ж

преди 5 години

Да оставим настрана заплахите и отмъщенията.Търпят защото е трудно да започнеш всичко наново, плюс да обречеш детето на бедност поне в началото. След това да намериш мъж-втори баща. И т.н.

139

Бучински

преди 5 години

Обществото ни е болно.Мъж застреля жена си в София, лятото. Батак бие възрастен мъж с бухалка. В Несебър, оня мърляч ударил слепи туристи. Насилие, агресия, простотия.. Дженджър ли е, *** ли е, епитети, гнус. Трябват ни много строги закони, за домашното насилие. Какво право има който и да е да бие, който и да е?Какви са тия права дето ги имат тия дето бият, обиждат, плюят?Това ли е държавата в която искате да живеете?Мъж набил жена си, малтретиране, тормоз, а още му ръкопляскате?

138

българка

преди 5 години

МНОГО ПРОСТО СЕДЯТ И ТЪРПЯТ ЗАЩОТО Е ТРУДНО ДА ЗАПО4НЕШ ВСИ4КО НАНОВО ЦЕНАТА Е БЕДНОСТ И ЛИШЕНИЯ ГОДИНИ ДОКАТО СТИГНЕШ СТАНДАРТА КОЙТО ИСКАШ.. ЦЕНАТА НА СВОБОДАТА Е ЗА НЯКОЙ ЖЕНИ НЕВЪЗМОЖНА ПОРАДИ МЪРЗЕЛ И ВЪНШЕН ВИД.. АКО СИ РОДЕНА ХУБАВИ4КА ЗАЩО ДА СЕ БЪХТИШ И ТРУДИШ КАТО ВСИ4КИ МОЖЕШ ВСИ4КО ДА ВЗЕМЕШ ОТ МЪЖЕТЕ (СОБСТВЕН ИЛИ ЛЮБОВНИК) НАГОТОВО ПАРИ ДРЕХИ КОЛИ РАБОТНО МЯСТО С ДОБРА ЗАПЛАТА..ПОТУПВАТ ТЕ МАЛКО Е ЩЕ ТЪРПИШ И ЩЕ ИМАШ. ВСИ4КО. КАТО ТВОЯТА МАЙКА И НЕЙНАТА МАЙКА... И Т. Н.

137

Сократис

преди 5 години

Всяко посегателство срещу личността е престъпление и с него трябва да се занимават органите на сигурността и правораздаването!Тук няма жени, няма деца, няма мъже, младежи или възрастни-закона е за всички!Ако се прокарва прословутата конвенция, то да не се забравя, че тя веднага ще се обяви за дискриминационна.Половете или джендърите (както се иска да се определят), са повече от 50 и следователно, трябва за всека разновидност на *** да се приема по една конвенция...Та за какво ставаше въпрос?

136

Анонимен

преди 5 години

По принцип ,когато жената е кротка и добра мъжа винаги я тормози и бие.