77

ognyanz

преди 5 години

Тези двамата като се върнат в Украйна ще станат демократи първо качество. Там за да си демократ е достатъчно да говориш срещу Русия. И ние минахме по тоя път.

76

Анонимен

преди 5 години

До ДО 67 ВЪПРОСне е верно, ще има като влезне в ЕС, ако влезне ... това да не ти е Швейцария

75

Анонимен

преди 5 години

тия са били *** и сега пак обвиняват другите ... много ефтини номера

74

РУСНАЦИ.

преди 5 години

КОЙ италианец различавя РУСКИ от украински? НИКОЙ.

73

Анонимен

преди 5 години

Повечето украинци всъщност не знаят добре литературен украински и говорят на някаква смесена шльокавица с твърд акцент. А тези двамата са истински херои, трябва да им продадем българско гражданство.

72

СатаНАТО

преди 5 години

До АнонименАми те всички украинци говорят руски,те са руснаци по произход,украинския език е изкуствено създаден език.------------------И тогава как разбра, че са точно украинци?

71

СатаНАТО

преди 5 години

До АнонименХващаш двама руски дребни престъпници препитаващи с кражби в Рим, питаш ги поназнайват ли украински и правиш един прекрасен фейк.--------------Човек, те даже не говорят на украински, рийш ли?Това са обикновени руски ***, които разиграват постановка и после някой качва клипа и ги обявява за украинци. Италианците не различават руски от украински. То и някои българи не ги различават, та какво остава за западняците. Официално изявление на полицията по случая НЯМА.

70

Митко

преди 5 години

Цялата история мирише на една провокация. Само че никой не споменава, че пострадалата жена също е украинка - май, това не става за една платена от Москва статия.

69

ДО 67 ВЪПРОС

преди 5 години

Украина има безвизов режим с ЕС от година и повече.

68

Анонимен

преди 5 години

Украинците малко бой са яли от немците!Явно е!

67

ВЪПРОС

преди 5 години

Това се нарича Глобализация - *Украински фашисти пребиха индиец в римското метро*.Само се чудя как са попаднали украинците в Италия - нали има Визи ?

66

Анонимен

преди 5 години

Хващаш двама руски дребни престъпници препитаващи с кражби в Рим, питаш ги поназнайват ли украински и правиш един прекрасен фейк. След това го качваш в социалните мрежи от италианско име и готово. За подобно нещо един русолизач германски "журналист" който взе интервю от мнима изнасилена руска девойка от мними сирийски бежанци влезе в затвора в Германия, но за подобно нещо в България се плащат солидни суми в рубли.

65

Разиграват ви цирк

преди 5 години

Путинска пропаганда. Копипейст от путински агитационен стенвестник. В никое сериозно медийно издание няма този фейк нюз освен в подлизаческите русофилски медии. В страната на победилия путинизъм България е съвсем в реда на нещата да се подлизурства на Русия с цел получаване на нетрудови доходи от великата Матушка на корумпетата.

64

от киреча

преди 5 години

Ачик платена провокация!И народа се вързва!Изобщо,надежда всяка оставете!

63

Анонимен

преди 5 години

"Агресията винаги ражда агресия или омраза!"Именно. Агресията, който виждаме е резултат от БЕЗПРЕДЕЛНАТА агресия на навлеците в Европа срещу Европейците.Или, каквото почукало, такова се обадило.

62

Гост+

преди 5 години

Хунтата в Украйна на това ги възпитава

61

Анонимен

преди 5 години

Може да не са били украинци, а някои специално наети за случая любители на катедралния туризъм в Рим?Колеги на Чепика и Мишкин

60

Ха-ха

преди 5 години

А,не са фашисти,а истински (проамерикански) демократи!Слава Украини!

59

Румен

преди 5 години

Трябва да се почне от най главните фашисти в Украйна -днешните им управляващи. Тези *** са продукт на днешната политика в Украйна ,която започна с убийства на мирни хора на "Майдана" ! Това е резултата от внесената американска "демокрация" в Украйна -както и при нас !

58

РЕАЛНОСТТА

преди 5 години

ЕВРОПА ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-ЧЕРНА И ПО-ЧЕРНА. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО ПРИ ТАЗИ НИСКА РАЖДАЕМОСТ.Пример е България, КЪДЕТО ЕДИН ЕТНОС СЕ УВЕЛИЧАВА ГЛАВОЛОМНО, А ДРУГ - НАМАЛЯВА СЪЩО ТОЛКОВА ГЛАВОЛОМНО.