11

Анонимен

преди 5 години

Майките на тези дечица да си пропомнят какво са яли пили и пушили по време на бременноста. Имам една позната която по време на бременоста не спря да пие и пуши и детето и се роди с аномалии. Всичко зависи от майката тя ако е добре и детето ще се роди добре. По някой път и в бащите има проблем когато са използвали продължително време наркотични вещества и семето им е увредено. Пазете здравето си докато отимате деца а след това ако искате се отровете от наркотици. Защото ще гледате инавалиди.

10

смях до спукване

преди 5 години

До ЕврогейецЩо да премълчават бря, нале са честни капиталисти :))))))))))))) нищо, че са със соц управа.

9

Анонимен

преди 5 години

Когато се заговори за ГМО,много учени бяха притеснени,защото не се знае тия храни как ще се отразят на хора и животни.Втората причина е,че здравните органи не следят стриктно с какви баркочи се хранят животните,какви хормони им се дават за бързо угояване,консерванти във всички храни и напитки,20 годишно месо и т.н.

8

Еврогейец

преди 5 години

Напоследък като чуя за Франция има само лоши новини. Изглежда че се е превърнала в тъжно място с много проблеми. Така става като от 50г. ги управляват левичари-***. Но да се върнем към темата. Франция има над 50 ядрени реактора. Възможно е някъде да е имало/има теч, но лукаво да премълчават. Като цяло положението не звучи никак добре.

7

пътник

преди 5 години

Лапайте краварска ГМО царевица и пшеница ръсена с раундъп патентован от ДюПонн за следващите 50 г и после се чудете пак къде са им ръчичките на децата. Алчност, алчност! Скоро ще разберете истината защо ЕС треперят за всеки мигрант отгледан със здравословна храна, а не им пука за белите болнави граждани от ЕС натъпкани с химикали от химическите концерни.

6

Burzum

преди 5 години

Путин!

5

Щерю

преди 5 години

Може би, медикамент, прихванато заболяване от животни, генно-обработена партида храна или химикал (пестициди)...

4

пецата

преди 5 години

Започва да проличава резултата от гмо храните , а това е само началото , до 10 г ще имаме цяло поколение *** тогава ще се събудим ама ще е късно. Господ да ни пази !

3

ПроСоТо

преди 5 години

"Франция иска да знае"...ЦЕЛИЯ свят иска да знае:-С КАКВИ "ГМО" продукти французите хранят децата си,и защо са натискат толкова да ги пласират /продуктите/ в целия ЕС..прости въпроси,но...с "отговори" от хиляди страници...

2

Анонимен

преди 5 години

Ако питате троловете на ОП, ще ви кажат, че майките пиели и пушели, затова децата се родили увредени.

1

Членска карта №7

преди 5 години

Путин!!!