51

Анонимен

преди 5 години

Велика страна са дано по-скоро установят източника на проблема... жалко за дечицата. Живеем в свят, който никога не е бил толкова замърсен.

50

Майка

преди 5 години

До 52 Вината не е в родителите. Аз съм правила всички фетални морфологии. Плащала съм всеки месец за преглед на ехограф. Гледали са ме 5 доктора и уж най-добрият за южна България ми прави 4Д-то, но синът ни се роди с липсващи пръсти и кости. Тип щипка на рак, като всичко що препоръчително и на частно съм правила, но всички вдигат ръце и казват, че тепърва радиацията от Чернобил започва отражението си. Документ имам, че има 10 пръста на ръцете, но уви само 8 са, като 3 от тях недоразвити.

49

Анонимен

преди 5 години

франция е страната с наи много атомни електроцентрали мисля че са около 18 ако не се лъжа каквито и противобезопасни мерки да взимат при такова голямо количество централи все някъде се получава пробив и има изтичане на радиация политиците им знаят много добре каква е причината за раждането на такива деца да не се правят на МИТКО КИТКАТА

48

Анонимен

преди 5 години

Вината си е на самите родители.Първо се правят изследвания преди бременността,а по време на бременността се ходи на 4 Д ехограф и там всичко се вижда.Ако ги е гледал някакъв селски доктор с ехограф на 50 години може и нищо да не е видял.

47

неандертал

преди 5 години

електро-магнитната рациация от джиесемите не прощава! яжте повече свинско за силен организъм!!

46

Анонимен

преди 5 години

До шматка 22Взе ми думите от клавиатурата - точно същото си мислех! Не е нужно наоколо да има атомна централа, просто там наоколо може да докарват и заравят отпадъците ѝ.

45

Анонимен

преди 5 години

Щом освен хората има и птици и животни,това са или химикали,или радиация или може би ГМО,не е от лекарства.Но химикалите и радиацията са най-вероятния причинител,да вземат проби от вода,почва,въздух,растения!Крайно време е световните сили и обществата,организациите,да се заемат сериозно с проблема замърсяване,защото замърсяването на планетата е достигнало чудовищни размери! Както и с опазването на горите,без гори,няма кислород,няма и живот!

44

ГМО

преди 5 години

Говоря глупости. Имах предвид ДНК на организмите.

43

ГМО

преди 5 години

Това според мен си е баш ГМО. Защото там се променя ДНК на протеините. Радиацията щеше да поврежда различни неща, където има слабо място. Във всеки случай, независимо дали е ГМО, радиация или експеримент с лекарствата на родилките, това е човешка дейност. Природата не прави една и съща грешка толкова пъти последователно.

42

Рада Глибоката

преди 5 години

Путин...то е ясно...

41

Анонимен

преди 5 години

Ха,така!Замърсявайте още планетата,докато не остане чисто място за живеене!И още ползвайте генетични манипулации и ГМО.

40

Анонимен

преди 5 години

това е от кръвосмешение , ако не знаете това за англия например си е редовно и нормално за тях , така че и за франсетата няма да се учудя

39

Бау

преди 5 години

До Адронния колайдерАко е някакъв вид радиация, аномалиите не биха следвали някакъв модел. В случая повтарянето на един и същ проблем в развитието по-скоро говори за химикал. Наистина и аз се сетих първо за историята с талидомида. Пестицид, комбинация лекарства, модна хранителна добавка, бутикова дрога, "изобретена" от местен дилър...това са само част от възможностите и те вероятно вече са проверени.

38

Име

преди 5 години

може да е имало книга, може да е имало филм за талидомид-a , но в последните напъни на увредените деца да получат някаква справедливост удари на камък в съда на зидарите, които са толерантни само към парите си! както всички евреи, междувпрочем.

37

Анонимен

преди 5 години

До faktologДа...имаше една книга,доста години минаха....''Опасно лекарство'' се казва, мисля ,че името на ''лекарството ''беше талидомид ; може и да греша за името,но иначе си прав ....за съжаление

36

Име

преди 5 години

наблюдател. а след раздането какво е станоло. я ни разкази, ама цесно? за какви тарамбуки ни е разказал пътника? осветли ни малце де!

35

Име

преди 5 години

аз мисля, че единствената мистерия във франция е, че макрон е станал президент

34

Име

преди 5 години

колко жалко е, че фармацевтичните компании все още не са измислили ваксина против тяхната собствена алчност. направо е покъртително да гледаш хората. едно удавено от баща си дете стана символ на борбата на медиите с "нетолерантните", докато фарма концерните им плащат да раждат деца без длани...

33

Анонимен

преди 5 години

А колайдера как замете тибетци и непалци .....

32

faktolog

преди 5 години

До Анонименза таломида - разработен е от братятя немци ..... 57-я започват продажбите == сетете защо как и кога всъщност е правен