16

Анонимен

преди 5 години

Е и?Заловиха ги!Кой каквото си е надробил да си го сърба!Видно е,че са прекалили,морал под нулата!Все пак г- жата на Лукарски е уволнена,и може да ги приказва всякакви и възползва от фактите и политически!Според мен и тя се увлече.Но няма спор ,че са ставали безумия с документите,от това което показаха!

15

Анонимен

преди 5 години

Днес се оказва ,че тази форма на КОРУПЦИОНЕН сбор създаден от Собственика на ГЕРБ 2010 г. е извършил хиляди престъпления . Всички сигнали подадени от Украйна , Македония , Молдова , президент ...............са стопирани от прокуратурата ?!!! Франция и тя горката е ударила на ....БОКО !

14

Въпрос

преди 5 години

Ако някой пише сигнали до всички институции, а след проверките, съответните органи не установят доказателства за нарушения, не би ли следвало авторът на сигнала да носи отговорност за неверни твърдения?Сигурно звучи наивно, но все пак като се замислиш кой може да разиграва всички и когато се окаже, че е клевета просто да се завърти на другата страна сякаш казва: -Е, поне опитах!?

13

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно на лентяите дупетати от герб и оп ще им писне да ходят всеки ден на работа и ще разкарат кукуто

12

Анонимен

преди 5 години

Кое е по-лошо, да спираш неправомерни решения за бг гражданство или да взимаш подкупи и да издаваш, издаваш и продаваш бг гражданство?!

11

Анонимен

преди 5 години

Значи Президентът е уведомил прокуратурата преди година и половина/!/ на 09.03-2017-та, но никой до днес не си е мръднал пръста да направи нещо.Цацаров! Ти за какво я взимаш тая заплата? Главен прокурор ли си или *** за подмиване на Борисов?

10

Дон Корлеоне

преди 5 години

Каква гнусна мафия са, наплели са се като свински черва. *** се оплаквай и на Господ ако искаш...

9

Анонимен

преди 5 години

Как кой е свършил работата, бе номер 5, ами френската преса с публикациите по въпроса. Не чу ли? Размирисало се е твърде много.

8

Do 3

преди 5 години

Бреййй този Симеонов... на пъпа ви е израстнал май? Даже не става дума за него в статията, а за нескопосаната работа на Президент, правосъдие, ДАНС.. а вие Симеонов та Симеонов. Лекувайте се, пийте студена вода, валериан...

7

Анонимен

преди 5 години

Няма да има нито виновни, нито осъдени.

6

Мила картинка

преди 5 години

Както излиза, този Харалампиев с интелигентната физиономия се е появил от нищото и ще отиде в нищото, беэ някой да признае, че го е издигнал, държал на отговорната длъжност и го е покровителствал до последно.

5

Анонимен

преди 5 години

"..прокуратурата е отказала образуване на наказателно производство."____Прокуратурата и ДАНС напълно безполезни! Пълни със стари комунистически кадри, с децата и внуците им вероятно. Добре че, някой е свършил работа в крайна сметка. Може би да напишете кой?

4

Анонимен

преди 5 години

Абе Веске, ти таз дума "ексшефка" в родното си село ли я научи?! Писна ми от неграмотни парвенюта! Ти да не си чужденка? На български се казва и пише БИВША ДИРЕКТОРКА ИЛИ БИВШ ДИРЕКТОР!!! Неграмотници!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Аааа, Симеонов не е могъл да установи факти,тцъ,тцъ,тцъ!

2

ШибиРиби

преди 5 години

Не са и дали да топне в кацата с медеца

1

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА НА УШАТИЯ.ПИСМОТО Е ИЗПРАТЕНО ДО НАЗНАЧЕНИЯ ОТ НЕГО СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР,НО УШАТИЯ СИ Е НАПРАВИЛ ОГЛУШКИ,ОСТАВКАААААА.......БЕ ГАДЕВ!!!