72

Ясен Желязков

преди 5 години

Имам наблюдения върху затоплянето. В най-горещата година, в най- горещия ден на територията на България, бе отбелязан и най-големия "температурен рекорд", няма 36 градуса по целзий. Датата е 22.07.2018 и "рекорда" е на град Сандански, "нечуваните" 35.7 градуса, достигнат между 15 и 18 часа..... Ако някой има други данни, да ме обори. Само не искам - "ама това е дългосрочна тенденция и т.н."https://stringmeteo/synop/bg_stday.php?year=2018&month=7&day=22&city=15712&int=1&submit=%CF%CE%C

71

до 78

преди 5 години

1. Отричане на неизбежни Промени? - Да2. Бягане от Отговорност? - Да3. Отричане на Друга Гледна Точка? - Да4. Отричане на Принципни Решения (клинчене по тъч линията от мързел да действаш кардинално)? - Да5. Отказване да принесеш своят ДАН за Благополучието на Планетата и Жителите и? - ДаИзвод - Плоската Земя е УТОПИЯ и Сянката и е Плоска, като Сянката на Прокламаторите и.

70

Анонимен

преди 5 години

1. Предсказания за края на света? - Да.2. Вменяване на вина? - Да.3. Отричане на друго мнение? - Да.4. Изискване за спазване на ритуални действия? /ограничаване на личните въглеродни емисии/ ? - Да.5. Изискване на "десятък"? - Да.Извод - Глобалното затопляне е РЕЛИГИЯ, а не наука.

69

Анонимен

преди 5 години

Радвам се, че повечето от участвалите в дискусията са подразбрали за какво всъЩност става ВЪПРОС. Един от големите въпроси, които си задавам напоследък е : Защо Черно Море в Античният Свят се е наричало ЕВксински ПоНТ? Според мен буквата от българо- руската азбука, която аз нямам на клавиатурата (не умишлено) обяснява най- добре това, но все още съм в чуденка...Ако някой има идея, моля да я сподели. Благодаря. :)

68

до 66

преди 5 години

Имах предвид Зеленото на Природата, а не "зелените" движения и партии. А под Морско Синьо имам предвид Чисто Морско Синьо, а Не Синьо Зеленото та до Кафяво,Тъмно Сиво и Черно на днешните океани...Разминаване в Понятията, но иначе си прав.

67

Victimized

преди 5 години

Цялата тази истерия е за да накара всички хора да плащат еко такси, каквито плащаме и в момента, но с малката подробност, че неразвитите икономики ще бъдат принудени да си ги развиват на слънчеви панели и вятърни генератори, което е лудост. Има проучвания на температурите в античността и преди това, такива температурни промени са се случвали в миналото и то много по драматично.

66

Анонимен

преди 5 години

човечеството си има самоунищожителния характер в гените си. нищо няма да ни спре да се погубим. след като вече ни няма на планетата ще са и необходими около 500 години да се съвземе и да почне нов живот на нея

65

Българин

преди 5 години

До АнонименЕ кой да е, бе, да не би да има и извънземни да живеят на земята, че и те да правят тия дивотии...

64

Adolf Eichmann

преди 5 години

Експериментът се провали, време е да се дръпне шалтера на човечеството

63

Анонимен

преди 5 години

КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ ЗАТОПЛЯ, ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ДА ХОЛАНДИЯ.ПАДА ИМ СЕ!

62

Анонимен

преди 5 години

До Футуролог и пр.Ти да не си мислиш, че кръвта ти е синя, плонди?

61

Анонимен

преди 5 години

Хомосапиенс е *** и е обречен на СМЪРТ!!ТОТАЛНА!

60

Анонимен

преди 5 години

Чудесно, отдавна е време за глобална чистка.

59

Анонимен

преди 5 години

Та, извадете бибероните от устите и започнете да използвате израстъкът, на който се нахлупват шапки, или се връчват корони. Казвам го без грам сарказъм.

58

2020

преди 5 години

Партенка спарена се носи че нашите мулти милионери си строели бункери ,да оцеляват в някакъв катаклизъм.Или им лопа тачката или нещо друго?

57

Анонимен

преди 5 години

Мъск дерзае да опоска колкото се може повече пари за проектите си и технологиите си, за да има достатъчно средства да си произведе био-амфибии тип Наутилус. Никак не е глупав Мъск. Марс не е Марс, както Совите не са каквото са.

56

Оцет винокентий

преди 5 години

Покайте се грешници.

55

Гост

преди 5 години

Наясно са щатите отдавна с процеса. Затова Мъск дерзае ли, дерзае за заселване на Марс.

54

Анонимен

преди 5 години

до 56Ученият, Зеленото ще бъде вече основен цвят. Трябва да приемете и да се примирите с този ФАКТ. Иначе идва Морско Синьото.

53

Анонимен

преди 5 години

Заболя ме устата и мен и куп от най- известните учени да опровергаваме тая корпоративна измислица за печелене на пари от зелени данъци и технологии.Първо парников ефект има но не причинен от со 2 а от водни пари, второ не го правят хората планетата както показват всички изследователски данни периодично сама се затопля и охлажда по природни причини и трето със или без катастрофа ние не предизвикваме и разбира се не можем да спрем този процес но той предните пъти е довеждал тропически рай.