20

ясно виждам

преди 5 години

Поколението 1940-1950 нямаха време да придобият частна собственост която да отдават под наем или да продадат за да могат да си осигурят доход на стари години.Жан Виденов унищожи спестяванията на тези хора и те останаха да получават пенсии от пенсионен фонд който бее похарчен по време на комунизма.Намаляващия брой на трудоспособни българи поставя под въпрос пенсиите на сегашното поколение което плаща от нямането си.Социализма е вреден за обществото и това трябва да се изяснява на народа.

19

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Имаше една дето просеше от едно село в София,и за година две просения си направи ремонт на къщата....нов покрив....канализация....въобще всичко и си превръзваше ръката че е счупена и просеше по Графа.Та такива ми ти работи.То и нашия сuднuто проси край Харбър Бридж па си купи тойота и сеа живее под наем в Потс Поинт

18

Честит празник!

преди 5 години

Днес 1 Ноември е деня на народните будители.Той беше отменен от комунистите през 1945 г , но беше възстановен на 22 Октомври 1992 г.Празника остана жив въпреки социалистите.

17

Анонимен

преди 5 години

Има една бизнес ниша за килър на олигарси....

16

До 15

преди 5 години

Преди 1989 всички бяхме на помощи защото нямаепроизводство и тогава държавата "отпущаше" за населението.

15

До 15

преди 5 години

Най-големите *** в това общество са евроталнтиците капиталисти който са получавта 90% от благата на тази държава.В капиталистиоческа България държават не е на хората а на 2000-3000 олигархически семейства които сключиха сделка със Запда да приватизират това което беше построено преди 10 ноември....Така че всеки човек се оправя сам за себе си. Не осъждам никой човек за това. Нали капиталимзма учи за бизнес ниша. тази баба я е намерила

14

Анонимен

преди 5 години

И шамар да е аванта да е , българска поговорка...

13

Въпрос

преди 5 години

Абе защо по време на лошиата диктатура никой не му се налагаше да проси....... ?

12

До 8

преди 5 години

Някой задава ли си въпроса защо го правят хората а? Дали ако имаха досатъчно пари някой щеше да го прави. Едно време когато праното беше 10-20% от заплатат в най студените месеци имаше ли хора дето да не го плащат.

11

Шопо

преди 5 години

Роми !?!? Да крадат !!! Това да го видя,няма да повярвам ! НИКОГА !!!

10

Анонимен

преди 5 години

Задайте си въпроса дали с тези пенсии може да се живее. На 85 г. тя получава най-ниската пенсия, която полвината отива за лекарства. Това не е нормално, държавата да ти подхвърля жълти стотинки.

9

Анонимен

преди 5 години

Биричка - Ало апаш !

8

Анонимен

преди 5 години

В случая дъртата лъже или има склероза,имахме една такава на село дето обвиняваше комшиите че и откраднали гащите.

7

Анонимен

преди 5 години

Жени с увреждания, бабички шарлатани, андрешковци тарикати - само в България да се добереш до инвачидна пенсия, да нарушиш закона е гордост !

6

Анонимен

преди 5 години

Тая дъртата я знам , не проси от сега ,това и е професия . Сигурен съм че изкарва поне 300 отгоре към пенсията на месец . Има и още една в Славейков ,много нагла

5

Дръндер

преди 5 години

До АнонименЖилището е общинско не може да го продаде! Иначе си прав!

4

ilugykjhlkj

преди 5 години

Наистина деменцията е лошо нещо.

3

Швед

преди 5 години

Настане вечер, ракия налеем,мезета обсипят хола ни тесен,чалга зацвили, климатик повее,животът отдалеч мяза на песен...!

2

i6

преди 5 години

Страдащите от старческа деменция много често си съчиняват разни неща.

1

Анонимен

преди 5 години

старчески лъжи и деменция съчетана с простотия и безнаказаност.я глобете просещата лъжлива баба с 200лв ще видим дали ще излезе да проси.като си има жилище продава го и яде 30 хшляди евро докато е жива има квартири по 200лв