162

Анонимен

преди 5 години

Еми, тя като си е имала всичко, много вероятно да си потърси и нормален мъж

161

Ди

преди 5 години

Ето това са повечето БГ мъже - пълни комплексари!

160

Анонимен

преди 5 години

Половината народ е, като този психопат, жалко за България

159

Анонимен

преди 5 години

Вместо да инвестира в образование, инвестира в пистолет, с който да стреля по детето си и по жената, която му го е родила. ***. Какво друго да е? Не трийте, това не е обида, а реалното му състояние.

158

Анонимен

преди 5 години

Опитвате се да извадите логика и морал и поука от една постъпка на психопат. Няма логика и нищо не може да научи човек. Психопатът е просто болен мозък. Майка му и баща му са също в някаква степен болни. Родили са едно единствено малоумно дете, кръстили го с идьотско име, превърнали са го в животно - с личен пример. Куршум в тила или въже и да се приключва. После очистете и родителите, щото гледам, че недоволстват, детето им било тормозено...

157

Светло бъдеще

преди 5 години

Темата е изчерпана.Вече се преекспонира.Отвличат ни вниманието за да не мислим за високите цени,ниските заплати,лошото здравеопазване и мизерията,която *** Слаена вратите ни!

156

Анонимен

преди 5 години

Сякаш всичко е планирал предварително и затова се държи така.Човек като направи нещо несъзнателно изпитва ужас и мъка от стореното!При него такива емоции няма.

155

до 164

преди 5 години

очевидно си в групата на тея къде бият и пребиват тоест - от типичната БГ популация

154

Анонимен

преди 5 години

Виторио засенчи Северин

153

Анонимен

преди 5 години

кифлите си падат по грубите типове.после тия хора ги бият и пребиват.жал ми е за момичето, но само си е виновно.

152

До 160

преди 5 години

"човека защо да се занимава с неща които не го засягат"....ти си тотален ***...значи в колата му се качва психопат който влачи 1г.дете и психопата говори за убийства и самоубийство, но бакшиша това не го засяга...така ли? Това засяга само полицията, на която е трябвало да се обади точно тоя бакшиш който си върши "работата".А когато следващия път гръмнат един бакшиш, това не трябва да ни засяга очевидно, тъй като и ние си вършим работата

151

До Некъф

преди 5 години

Ъъм пич човека защо да се занимава с неща които не го засягат. Той от де да знае какво става. Таксиметровия си гледа работата не е комлексар. Ето ви пример. Таксиметровия е добър човек. Той служи и помага на хората като ги закара от точка а до точка б. И готово. Той е служител все пак. Страх го е да не го уволнят. Работата е по важна от една жена.

150

Анонимен

преди 5 години

Няма да ви хареса това, което сега ще кажа, но - заключенията ми са, че българите, в частност обитателите на този форум нямат емоционална и психо-култура, което е причина за осакатяването на качеството "ЕМПАТИЯ". Те просто гледат "картинките" , сглобяват ПЪЗелът на случката според казано от медиите и длъжностни лица - като често вадят казаното "извън контекста" и общо взето четат Евангелието като Сатаната. Не желаят да вникнат в "МАТ-ерията" и се вторачват единствено във ФАС-ада-та.Точка.

149

Некъф

преди 5 години

Таксиметровия е за бесилото. Отвратителна дребна душица пазеща евтиния си, безполезен и непотребен живот!

148

Анонимен

преди 5 години

Друго, което ми направи силно впечатление като разглеждах снимките из медиите на младата двойка с бебе е "Метаморфозата" на Дарина. На снимкте в началото на връзката им тя изглежда като палаво, нежно момиче и много ми напомни Елена от "Дневниците на Вампира" в началото на "сериала" - след това все повече започва да се трансформира в някаква перхидролена, фейсбук-селфи кокона. Викторио навсякъде е гушнал бебето с много нежност... Някой друг има ли такива асоциации?

147

nina

преди 5 години

#152Каква операция,каква наркоза,като говорителката на МВР каза,че убиецът има повърхностна рана,одраскване..Застреля жената и детето,но себе си няма сила да отстреля,мръсната гад.Но естествено,пред съда ще каже,че много съжалява и ще получи автоматично - 1/3 от присъдата и след 10-15 годинки ще е навън.

146

Анонимен

преди 5 години

Северин убил Виктория. Сега този убил жена си. Друг смазал главата на жена си с чук. Утре пак ще чуем как мъж пронизал жена си с самурайски меч. Ми то излиза че жените най често са убивани от гаджетата си. Отколкото други които не са им гаджета.

145

до 152

преди 5 години

Докато не видя видео- репортаж от разпитът и състоянието на Викторио от приемането му в болницата се въздържам от коментари колко е бил "одраскан". На рекъл-казал някой някъде в някой сайт не хващам вяра. Та аз дори името на Шофьорът и мутрата му не съм виждала дефакто и деюре. "Съдебните заседатели" по "делото" да успокоят малко топката и да мислят трезво, че така стават всички съдебни грешки.

144

До 152 /до Нина/

преди 5 години

Каква операция ?!! На Викторио само му е било одраскано челото. Откога се правят операции на леки драскотини.

143

до нина

преди 5 години

...Не е ли възможно да е бил под въздействието на наркозата след операцията, за да се държи толкова невяло, та чак "хладнокръвно". Много първосигнални съждения по мое мнение, или го пишеш само да се намираме на приказка, м? Със сигурност има много зрители и читатели, които горят от нетърпение да видят ВИКторио разпнат. Аз казвам, че всички в тази нелепица са ЖЕРТВИ, а Касапинът е ТО, с МНОГО ЛИЦА.