25

Путкин

преди 5 години

Русия ще изнася към Африка рускини.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Рускините са много готини мацки, имам жена-рускиня.................мацка 100 %............много съм доволен!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Че какви санкций може да наложи русия ще спре износа си на леки жени ((

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Да бе и аз съм възмутен от западняците. Толкова много злато, нефт и диаманти откраднаха, а сега като видят че Русия отива да краде в Украйна, Сирия и Африка веднага надават вой и и налагат санкции. Ами преди 100 години Русия ако ви беше наложила санкции как щяхте да крадете бе западняци? Стига с тези санкции. Русия спазва строго международния закон "Кой каквото си открадне си е негово". Долу западните санкции.

21

Анонимен

преди 5 години

Франция и Англия векове са крали ресурси от Африка .............безспорен факт!Пред фактите и боговете мълчат!!!Поне да си признаят западняците колко злато и нефт откраднаха от Африка!!

20

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика сила, свикнаха ли западните лицемери в Лондон, Париж и Брюксел??

19

Анонимен

преди 5 години

Оставете спокойно да краде Русия бе. Не виждате ли че русофилите се възмущават че Англия и Франция били крали векове от Африка пък на Русия не давате и година да поокраде Африка. Видяхте ли си двойния стандарт. Значи за едни може пък за асвабадителя от всякакви видове собственост Русия не може а?

18

Анонимен

преди 5 години

Англия и Франция...............най-големите врагове на България!!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Ами старите европейски империи................Британия и Франция...............колко века са крали ресурси(нефт, газ, злато, диаманти и т.н.) от половината свят??Британия и Франция имат най-голяма вина за разграбването на Африка...................дори американците не са толкова виновни..............виновни са ингелизите и франсетата!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Пак руснаците виновни.............да бе, да................повярвахме ви!!Ами Франция като краде ресурси от половината африкански страни...............бившите френски империи!!!Знаем ги тия западни номера!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Световният асвабадител Русия се чуди кого да нападне и да почна да го освобождава. Държавите които не са в НАТО рискуват да бъдат асвабадени от всичко което притежават от асвабадителя Русия.

14

Анонимен

преди 5 години

Абе то и ние за малко да се здобием с колоний в Африка (( При победа на Централните Държави в ПСВ час от Белгийските колоний бяха за нас ( е Фердинанд си ги взимаше от Личната Уния на Леополд де ама той е човек с визия ( По версайския договор се отказваме от африканските си колоний Звучи като виц Ама е исторически Факт

13

Анонимен

преди 5 години

Али баба експрес ще почука с малки разознавателни отряди от 5000 000 души Най много да имаме граница НАТО Китай

12

Анонимен до 12

преди 5 години

След 10 години суровините в света ще намалеят осезателно, както знаем във големи количества суровени и природни богатсва има в Русия. За да се продават *** в амазон и ейпъл трябват суровени рано или късно ще почукат на вратата на Русия. Парите в момента може би ги нямат Руснаците но имат ОГРОМНИ ресурси, един ден всеки ще иска да бъде приятел на Русия именно заради ОГРОМНИЯ им ресурс и природни богатсва.

11

Анонимен

преди 5 години

До 15зад тия руски фирми стоят парите от песийте дето руснаците с тяхната 64 години средна смъртност няма да видят (

10

Анонимен

преди 5 години

Русия си продаваше собственото население .През 18 и19 век пазарите в Истамбул бяха заляти с рускини робини . Пък дето ще видят нещо от ЦАР държавния бюджет който му е Колкото Бургаска Облас ((( и напрактика е два пъти по беден от Сомалия Факт .По скоро рашките се опитват да играят сечено на Китай който е захапал африканските пазари и ресурси .Но другаря Си кой знае какъв номер на китайката ще забие на Вова .Журналисти изчезват вагнери се връщат в чували Абе секи може да сметне 2+2 (((

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Стига с тия щуротии вече! Руснаците нямали икономика, ама зад тяхната стоят РЕАЛНИ ФИРМИ С РЕАЛНО БОГАТСТВО И КАПИТАЛИЗАЦИИ!!! А зад краварската "икономика" стоят фалшиви имотни балони.........картонени къщи с ипотека, после с дериват, после със застраховачна фирма......една и съща "стойност" , отчитана поне още 5 пъти!! Да не говорим, че на фондовия им акипат положението е същото.............КУХИ ФИРМИ И КУХИ АКЦИИ!!! ПЪЛНА ИЗМАМА!!! Затова не само Китай ще ги мине...измамници!!

8

Анонимен

преди 5 години

Простотията се развихри! Отвратни сте! Вие, 7-11!Колкото до Русия и Африка, ще кажа, че Русия не е имала колонии в Африка, не е имало руски роботърговци. В Нешънъл Джиографик почетох, че освен известните англичани, португалци, испанци, даже Дания е имал форт в Западна Африка, през който са минавали роби за Америка. Богатството на запдноевропейците е дошло от колониите им. Даже в наше време една пиклива Белгия успя да спретне държава и гражданска война.

7

Анонимен

преди 5 години

След 10 години е възможно амазон и апъл да имат по голяма капитализация от цялата икономика на Русия Руската икономика в момента е 1.6 трилиона (колкото Тексас ) а капитализацията на амазон е 1 трилион ..Нямат парите и ресурсите да бъдат глобална доминираща сила руснаците ..

6

ТHE Патриот

преди 5 години

Незнаех ,че само западни страни може да имат интереси ,това си е повод за санкции как смее Русия , ама я :)