65

Анонимен

преди 5 години

Я питайте уж нациста Путин кога мисли да асимилира двете трети неруско население на руска територия и защо вместо това им даде широка автономия и им направи към 15 автономни републики ето ви го нациста.Всъщност това и му харесвам така трябва да прави един истински демократ.И Путин е такъв но за народа си не за чуждите.Подклажда национализъм в САЩ и ЕС защото знае че това ще ги раздели и отслаби а те са му враг.Ако утре ние ЕС престанем да сме със САЩ ще видите Путин интернационалиста.

64

Анонимен

преди 5 години

Както казах сто пъти Путин не е фашист а човек преследваш руски национален интерес всъщност Путин и да иска не може да е фашист защото първо държавата му е федерация а не унитарна като нас приметно и е многонационална и то с коренни народи.Не знам знаете ли но в Русия руснаци има само от западната граница до Урал всичко друго не е руснаци а на Путин външната политика по целия свят освен в САЩ и Европа е интернационалистка.А защо тук не е ми защото му изнасят САЩ и Европа на държавички.

63

Бонобо

преди 5 години

Почти всички западноевропейски страни са имали колонии в Африка и са използвали природните й богатства и безплатния робски труд на местните - скъпоценни камъни, благородни метали, уран, ценна дървесина, всичко? Още по-грозно е, че са се занимавали с роботърговия! Освен англичани, португалци, испанци, даже Дания е имала форт, през който са минавали робите! Това - от Ntnl. Geo, има и карта.Русия не е имала колонии в Африка, нито някой руснак е бил роботърговец!

62

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТО, пак лъжеш, явно това е в гена ти! Бързо дай източника на информация!До 58Що, да не би Боби да не разбира от оръжие? В този форум той е единственият знаещ по тема оръжие. Всички драскащи за оръжие са пълни гал-фони!

61

Боби

преди 5 години

До Анонимен 58Колега разбираш ли всички медии са на мнение че РФ и Китай купуват ценни металиНапълно идиотско е да произведеш 1кг злато да го продадеш на световния пазар от което ще получиш са кажем примерно 1000$, Концесия 25% 250$, ДДС 20% 200$, Корпоративен или някакъв друг данък 10% 100$Държавата си прибира 550$ ВЕДНАГАТака предполагам че ако се продаде на държавата директно за рубли ще им опростят примерно някой данъкПравят го и го продават за рубли защото иначе ще им вземат концесията

60

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 59Кой кОпува злато от Русия, след ката самата тя купува и пълни трезора всяка година с по 18-19 тона, включително в най-тежките години на евтиния нефт. Русия е втора по добив на злато В СВЕТА, след Китай, като отвя Австралия. И не разчитат на намивно злато от самотни търсачи, а работят с драги по големите реки. Интересното ще стане, когато поискат печатарите на зелена хартия да извадят картите на масата! Дали каубоят ще се хване за колта, като там ще е и старият китаец?

59

Много зъл

преди 5 години

Ама много трият тук - от 99 са изтрили 40! Абе, мърльовци-цензори, на кой Господ служите и за колко сребърника? Оставили сте антируски гадости, написани мръснишки!Чифткопитното 25 "Пу.кин"! Засрамете се, плащат ви, ама се дръжте прилично и пунтирайнте независимост, имайте малко чест и достойнство!

58

Анонимен

преди 5 години

Че ископуват изкопуват цели 8.3 % от изкопаното златото в русия злато и до там е РФ при това от посредник смеси от злато и платина електрон пък изобщо не попада в хазната Единствените задължени да продават на 100% от добива на фиксирани страшно ниски цени са дребните балъци с по едно сито

57

Анонимен

преди 5 години

Боби колкото разбираш от оръжие толкова и от злато какво казват по перви канал е едно а какво е дериджето по документи друго

56

Сата НАТО

преди 5 години

Процентът, който Българската държава получава от добиваното злато, е към 25%. А не 1%, както твърдят идьотите на Путин.

55

Боби

преди 5 години

До Анонимен 54Умнико поне от 10 години всичките ценни метали добивани в Русия се изкупуват задължително от държавата на какви цени е отделен въпрос и влизат директно в златния резервОсвен това Китай и РФ са двете страни купуващи най-много злато и ценни метали в света освен собственото им производство за попълване на златния им резерв

54

Анонимен

преди 5 години

Глупашки статии за повдигане ду ха на руското бидло.

53

Анонимен

преди 5 години

Какво ще приемеш за доказателство дефинирай исказване на Путин ?документи?имена на фирми и собственици ?къде са регистрирани? чий дъщерни дружества са ? Къде отива златото ?платината и среброто? Няма да ти хареса че остава буквално 8-12% в русия

52

`ОСТАП

преди 5 години

До АнонименТо пък ще кажеш че златото в русия не го добиват Канадци и Французи при това ви дерат бая по голям процент от колкото тук .Акъл от руски ватенки не мерси ( ако си недоволен реви при Пу.тя той ви сключи договорите (АКО ПО НЯКАКЪВ НАЧИТ МИ ДОКАЖЕШ ЧЕ В РУСИЯ ДОБИВА НА ЗЛАТО Е ДАДЕН НА КАНАДЦИ И КОЯ ДА Е ЧУЖДА КОМПАНИЯ ТИ ОБЕЩАВАМ 1 кг.( ЕДИН КИЛОГРАМ) ЗЛАТО. ЗАКЛЕВАМ СЕ!

51

мдааа

преди 5 години

"Напомняме, че за последните 50 години в 26 африкански страни,16 от които-бивши френски колонии, бяха извършени 67 военни преврата, а 61 процента от превратите в тези страни бяха основно насочени срещу местните правителства, които искаха да излязат от финансовата система на CFA франка,ориентирана към Париж."Искали да се откажат от франка и хоп преврат?! КОЙ ли е бил в основата му?Кадафи го свитнаха по същият параграф, имал достатъчно злато да направи валута африканска валута, независима от $.

50

Боби

преди 5 години

До Факт!"Щели да....ахахаха нали си потопиха оня ден самолетоносача некадърниците."Господин ФАКТ защо си избрал този аватар след като ГОВОРИШ ЛЪЖИ?започва запълването на цистерните на ПЛАВАЩИЯ ДОК където е паркиран Кузнецов. Следва токов удар който поврежда една от помпите и по време на инцидента пострадват 4 човека

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Не съм експерт, но рУсия заслужава да се сравнява с Африка.---------------Може да се сравнява само по големина. Русия е 17.1 млн кв. км , а Африка - 30.2! Вижте само Африка колко превъзхожда Русия! А между двете има една малка, но много красива страна, за която мнозина не подозират, че съществува, с площ 111000 кв. км., населена с много умен народ, както личи от писанията тук.

48

Анонимен

преди 5 години

На нас нито газ, нито АЕЦ, нито нищо не ни трябва освен овчари и селяни.

47

Анонимен

преди 5 години

Красотата на руския език в действие

46

Анонимен

преди 5 години

До 71 добре че си казваш че си написал един куп глупости вата .Оня протокол направо ви е размазал