9

77159

преди 5 години

Криворазбраната демокрация.

8

Анонимен

преди 5 години

САЩ към момента са най - голямото отрицание на демокрацията, такава каквато ни я вменяваха години наред самите те.Когато им изнасяше развяваха тези демократични ценности като байряк,обаче резултатът от това не се оказа в очакваната посока. И сега какво се случва? Май демокрацията вече не им изнася. Сега авторитаризмът е на дневен ред.Това е излагация пред целия свят. Вече трудно може да им се вярва.

7

Честито

преди 5 години

Щом джендърите са на пиедестал е вече наброяват 1 милион и половина,продажбата на оръжие дори на подрастващи е разрешена,а всеки има право да отглежда марихуана,значи е демокрация!

6

Анонимен

преди 5 години

Блаблабла победи човека дето не харесваме и вече САЩ не е двмокрация. И в Европа така където побеждават националисти и вече нямало демокрация и много страшно ставало ине пускат африканци което е направо ужасно

5

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е само една добра идея ,реално си живеем в КАПИТАЛИЗЪМ ! Само че е забранено да се казва думичката с КАПИТАЛИЗЪМ ,само думичката ДЕМОКРАЦИЯ .

4

Анонимен

преди 5 години

Въй как така ще спират черните да гласуват това не е демократично, това е много притеснително

3

АнонимеН

преди 5 години

САЩ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ДЕМОКРАЦИЯ!!!ЕДИНЯ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ КИЛЪРИ Е СЪС 1 МИЛИОН И 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПОВЕЧЕ НО НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ!В САЩ ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА!

2

Анонимен

преди 5 години

Не коментирам

1

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията сама по себе си е неподходяща за големи общества.Но пък демократичната форма на управление съчетана с предпазлив либерализъм с съвестни и разумни хора в управлението е нещо много добро.Нима в Европейският съюз има демокрация?От Брюксел ни управляват личности които дори не знаят къде се намира България...Освен всичко останало са тотално откъснати от реалната действителност.Европа е затънала в проблеми,безработица,несигурност а те се загрижили за природата,бежанците и малцинствата.