169

Сит

преди 5 години

Америка - ЦРУ демокрация. Всичко е демократично- решава се чрез диририжирано от ЦРУ гласуване. Който не иска е Комунист.

168

Политик

преди 5 години

До АнонименТи сериозно ли написа тази глупост, че в САЩ имало 200 партии?!?!? Просто търсене в интернет и:Political parties in the United States are mostly dominated by a two-party system, including the Democrats and the Republicans though the United States Constitution has always been silent on the issue of political parties since at the time it was signed in 1787 there were no parties in the nation.Единствената друга партия, която някога е имала сенатор е Libertarian Party.

167

Анонимен

преди 5 години

Господа вие се радвате но нещо да ви напомня едно време в Германия така се почна първо расизъм и само белите имат право на глас после диктатура след това се оказа че сред белите едни германски бели са над всички други бели и последва доктрината за жизненото пространство тоест Германия би я задоволил само целия свят и то населен единствено и само с германци.А ако утре САЩ кажат това защото Тръмп натам отива знаете ли вие къде ще сте.Ще ви кажа на оня свят изпратени там с Круз атомна ракета.

166

Анонимен

преди 5 години

Така това го пиша от почти личен опит майка ми живя три години в САЩ и от там го знам сега вече не сме там защото не харесвам тая държава но не сме и в шитхола България.Сащ не са това за което се представят там няма никаква демокрация чиста полицейска държава арестуват хора за това че пият бира на стълбите пред къщата си и то в двора.Търсиш работа и нарочно не те наемат и остават само едно място това в местния завод за мебели който е прикритие за нелегален трафик на оръжие.Чуден тоталитаризъм.

165

Анонимен

преди 5 години

Пийте си домашните ментета с македонска наденица и не берете гайлето на сащ.не сте дорасли за това амие бете си грозните шебеци щото като си дойда в отпуска не мога да се отърва

164

Анонимен

преди 5 години

каубоите още имат закони че трябва да стрелят на кръстовище за предупреждение, няма демокрация там, диващина, закон на джунглата, лaйна в лъскава опаковка са.

163

Анонимен

преди 5 години

Партия в Сащ се прави като на всякъде другаде с пари( имат към 200 но само 2 големи и 5 / 6 малки с някаква тежас тип маргинали като атака или да кажем бзнс някое си на Национално ниво влизат в съюз с Големите Републиканци и Демократи за това почти не се забелязват .Примерно тия на Бърни Сандърс и Мормоните Някакво конкретни въпроси да те просветля или ще караме тип радио точка на кремъл изборай

162

Анонимен

преди 5 години

Само дето няма съвети нито партия майка не погрешима .А ссср верно има нещо общо има там едно малцинство в него руснаци 33% от всичките а на власт е Сякакъв бъркоч най известен е един грузинец дето дори руски не научи като хората + задължитвлната диктатура всеки да мачка другите без разлика от пол , раса и религия

161

BG

преди 5 години

САЩ - Съветски Американски Щати

160

Анонимен

преди 5 години

173 макетата са северо дорийски Еляни .тия в днешна гърция микс от Йонийски Еляни ,Ахейски Еляни и някаква зган подобна на тия на Кадафи наречена Пелазги от там и пелопонез ки полуостров Впрочем картагенците са им роднини За какво Рим им казват Пуни .А днешното грък ами най близо е до античан Елян ама далеч не е едно и също

159

Анонимен

преди 5 години

До 81 бъкел понятие си нямаш от Сащ те са преди всичко съюз на равностойни Щати и няма никакъв начин за пряко избиране В се едно каквото изберат Германците понеже са най много това да става да кажем в румъния а с малко помощ да кажем Полша да диктуват на всички 20 и кусур члена В щатите баланса на силите е дълаг и труден процес и колкото и да не вярваш има Върховенство на закона .Не че няма мръсни номера но мача се играе по Писаните закони почти исцяло не на тъмно и по неясни правила

158

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 166 Забелязвам с"+" от мен стават 7,срещу 14"".Ясно е защо сме последни в ЕС,и достигаме до дъното в световен мащаб.Ясно е и защо Б-я губи най-добрите от нацията-напускат Б-я,бягат като от проказа.Но да плюят по САЩ(от които нямат понятие за какво става дума) са много бързи.Последните 25г посещавах Б-я всяка год.Мисля,че тази (2018)ще е последната.Беше отврат отвсякъде.

157

НеСоросоид

преди 5 години

Такаааа преди да продължите с троленето трябва да се запознаете с фактологията.САЩ не са демокрация!По конституция САЩ са РЕПУБЛИКА!Кой то не знае разликата да потърси в нета.Бидейки НЕ демократична държава в САЩ няма директно избиране на Президент и други овластени административни длъжности!По същество управлението в САЩ е частен случай на олигархия, уж подчинена на закона.Да се е запитал някой защо там няма други партии освен 2 ? Някой знае ли как се прави партия в САЩ?

156

seira

преди 5 години

НЕ МОЖЕ ГРАЖДАНИТЕ С НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ (НЕЗАВИСИМО ОТ ТЯХНИЯ БРОЙ), ДА УЗАКОНЯВАТ, ЧРЕЗ ПРАВОТО СИ НА ГЛАС, РЕШЕНИЯ И ДЕЙСТВИЯ, ПРОТИВОРЕЧАЩИ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД (СУВЕРЕНА), НА ЦЕЛОСТТА И БЪЛГАРСКИЯ ХАРАКТЕР (ОБЛИК) НА Р БЪЛГАРИЯ!ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ, КАТО "ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ"!

155

seira

преди 5 години

СЪГЛАСНО НАШАТА КОНСТИТУЦИЯ СУВЕРЕН (СОБСТВЕНИК, ДЪРЖАТЕЛ) НА ВЛАСТТА Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ВСЕКИ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ИМА НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ (НЕ ОПРЕДЕЛЯ СЕБЕ СИ КАТО "БЪЛГАРИН") НЕ Е ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ДЪРЖАВАТА "Р БЪЛГАРИЯ" Е СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!САМО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД МОЖЕ ДА "ДЕЛЕГИРА" (ПРЕДОСТАВЯ) ПРАВА, ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ВЛАСТТА ОТ НЕГОВО ИМЕ!ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, КОИТО ИМАТ НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ, ИМАТ РАВНИ ИЗБИРАТЕЛНИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ С БЪЛГАРИТЕ!

154

seira

преди 5 години

ДЕМОКРАЦИЯТА ПРЕДПОЛАГА:"ЛЕГИТИМНОСТТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, ДА Е ОСИГУРЕННА ОТ НЕ ПО-МАЛКО ОТ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС"!

153

seira

преди 5 години

СЪВРЕМЕННОТО РАЗБИРАНЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ВКЛЮЧВА:"УПРАЖНЯВАНЕТО НА ВЛАСТ НА МНОЗИНСТВОТО ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС"!

152

Анонимен

преди 5 години

Демокрац.на таркалета.Сащ воюват срещу човечеството,защото са сатанинска държава.Четете в гугъл Вашингтонската лудница

151

Анонимен

преди 5 години

До ЕнгелсТакова нещо като държава Древна Гърция, никога не е имало, но пък очевидно това не пречи на червените ***, да вадят статистики каква е била структурата на населението в тази виртуална държава.

150

!!!

преди 5 години

Демокрация = "47 500 лв. за очила и лещи на служителите в НС"!