105

25 годишен

преди 5 години

Един ден ако имам дъщеря, никога не бих и позволил да се омъжи за мюсюлманин, е ако все пак се случи (недай се Боже) имам първото право да се отрека от нея, разбира се нищо няма да им направя, ще и обясня цивилизовано. Че бяхме до тук и аз повече дъщеря нямам!1. Защото това е грях пред Господа!2. Защото това е грях пред избитите наши български християнски предци от мюсюлманите турци!

104

Анонимен

преди 5 години

И гърците са дали нещо на света - изобретили са еднополовата любов. За друго нищо не стават.

103

Анонимен

преди 5 години

И по- зле може мюсюлманин гей и зет а булката нечии син.Той исляма предразполага за това като се заеме поза ракетна установка тоест г.ъза под ъгъл от 45 градуса към небето и готов за изстрелване на бобен метанов снаряд на всичките *** им се активира притиворакетнис щит клас американски многохуиник и контраатакуват като запълват ракетния силоз.А Бог ако гледа се държи за главата и вика що не ви довърших с потопа бе *** противни.

102

Xx

преди 5 години

Повече сме от 79 %,не лъжете хората

101

Анонимен

преди 5 години

Според това проучване най-крайни са в Грузия и Армения. Гърците също са много крайни.

100

,

преди 5 години

Всеки трябва да пази културната си идентичност и да брани традициите си.Всеки мюсюлманин женен за друга религия държи децата му да са мюсюлмани - като не може с пуска с.... се завземат територии.Не не ги искаме и никой не може да ни принуди да ги искаме и едните и другите.Кучета като кръстосват гледат да не ги омешат.....

99

179

преди 5 години

Не е вярно, Червен комунист ако си в София излез по централните части и виж колко жени българки са със чужденци. Другото което мога да кажа ,че още 80 и 90 години много българки и българи се омъжиха за различни националности по Европа Африка Америка и тн .В селото стожера на българският етнос....... е и там е същата мешания ромобългари Новото време *** на вратата и ние го приемаме През 2006 година смесените бракове в БГ са 12 процента За справка във турция са 2 а във Румъния 4

98

Връл червен комунист

преди 5 години

Ние балканците сме консерватив и ни харесва. Не смесваме раси религии и бием пдрасите. Няма нищо лошо в тва.

97

Анонимен

преди 5 години

Това за гей-браковете и другите еднополови където се правят на различни,че да си носят справки с какво са различни като доказателство по медицински картон,контрол от детство как контролни прегледи,че са се развили до определена възраст,особено в пубертета,какво им липсва или добавено в повече-гени,хромозоми,бройки като искат брак пък и развод съответно след това,как искат на обикновените кръвни проби,васерман,че и други инфекционни.

96

Анонимен

преди 5 години

Въпросите са подбрани, а отговорите са внимателно подредени, за да се получи винаги, че в едната половина са държавите от Западна и Северна Европа, а в другата половина да са държавите от Източна и Централна Европа, вкл. Гърция. Ако това не се получи според резуптатите, показват в една диаграма отговорите на няколко въпроса, подредени по един от тях, който разделя Изтока от Запада. Въпросите като цяло са доста наивни, примерно: Вярвате ли съдбата, дявола и прераждането (fate, devil eye, reincarn

95

Оптимист

преди 5 години

Слънце, въздух, она-низъм, здрав и бодър организъм!!!

94

Анонимен

преди 5 години

До JjЗа това ли Лондон надмина по убойства Ню Йорк? Зарсди мирното съжителство?

93

Анонимен

преди 5 години

Добре де - религията си има изисквания за брак.Държавата може да има различни такива за граждански брак. Защо трябва да ги умесваме ? Ако искат многоженци/еднополови и други подобни да имат правна защита, защото това е в основата на гражданския брак, толкова по-добре за всички. Никой не може да застви църквата да бракосъчетава хора, дето не отговарят на разбиранията й, но и тя няма как да си налага разбирането като универсално.

92

Анонимен

преди 5 години

Продължават да промиват мозъци с цел прокарването на И.К.Содомията и смесването с различните води до смъртта на едно общество.

91

Анонимен

преди 5 години

Да вървят в Норвегия

90

Анонимен

преди 5 години

Нито гей бракове нито бежанциРазбрахте ли бе!

89

Анонимен

преди 5 години

"показва проучване на Pew Research Center"Вашингтонските *** опипват почвата да знаят дали да накарат властта да ни натресе гей бракове. Въпросният поръчител е базиран къде- във Вашингтон.

88

Анонимен

преди 5 години

До JjГоворя за всякакъв брак. Гей браковете и осиновяването на деца от обратни е извращение и противоречи на природните закони. Мнозинството българи са на моето мнение пък ти си говори каквото искаш. И щом живееш в Лондон значи знаеш за напрежението между различните етноси и имигранти, за ширещата се престърност, за нападенията с киселина т.н. имам приятел който наскоро го ограбиха някакви *** в центъра. Пък и от самите англичани съм слушал в каква кoчина се е превърнал..

87

Анонимен

преди 5 години

До JjВ Лондон останали ли са бели кореняци англичани?

86

alex

преди 5 години

56 000.....това е 0,0001% от населението на ЕС ...........абсолютно недостоверно чисто научно ........статистическата грешка е от порядъка на 20%