38

точка

преди 5 години

Тези данни показват ЕДИНСТВЕНО,че МВР и Министерство на правосъдието не си вършат работата.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34 И как болния ти мозък свърза демокрацията с изнасилванията.Само за справка-в Африка както знаете демокрация няма но за сметка на това изнасилванията са ежедневие.Дали проблема не е другаде-във възпитанието,задръжките и морала например.И дори тези думи да ви звучат като клише на-вероятно има защо да са станали клиширани.

36

Стеф

преди 5 години

''насилствена орална любов или *** секс, който законът не третира като изнасилване'' В коя паралена вселена да му се невиди аналния секс и свирката(без съгласие) не се броят за изнасилване.В такъв случай пожелавам на законодателите много анална любов.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25По принцип си прав, но за изнасилвания по време на комунизма нещо си се объркал - вероятно поради липса на данни и оплаквания - амче тогаз прИстъпност нямаше, всяка кольешка си постъпваше чеСна и си отюъше чеСна!Синдромът "Маргарит и Маргарита" работеше с пълна сила, дори не ми се мисли какво е станало с режисьора Николай Волев впоследствие. Жените, които се измъкваха от въпросния синдром, бачкаха като роби и поемаха работата на цял отдел - все някой трябваше да бачка, нали?

34

Анонимен

преди 5 години

Наистина е така.Почти не познавам жена,която да не е била изнасилвана.А знаете ли,че жените които ядат бой в къщи също е голям?Гледаш го уж нормален мъж,а вътрешно има психични отклонения.

33

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията и пазарната икономика е така - изнасилват, убиват, ...

32

Анонимен

преди 5 години

Как Китай реши проблема със свръхпопулацията?Накратко: за псевдочовеци по адрес или липса на такъв - след второто *** са длъжни да плащат на държавата; ако не плащат - въдворяване в институции със задължителен режим на общественополезен труд, никакви "приемни семейства" и прехвърляне на чаветата на бабо-дядовци срещу 1000 лв. на месец..За целта е нужно законодателството, а то се води по акъла на Партията, която си фабрикува скандал ежедневно - саботаж, да не се работи в никакъв случай!

31

Анонимен

преди 5 години

Маргарит и Маргаритка.

30

Пенсионер

преди 5 години

При Живков за изнасилване даваха твърдо 20г.Няма това , няма онова.Всички знаехме какво ни чака.За това го правихме само душа за душа.Ех , спомени...

29

ГЕРБ са виновни

преди 5 години

Преди управлението на Бойо Борисов и ГЕРБ не е имало никога изнасилвания и убийства. За всичко са виновни те. Вчера катастрофира и един междупланетен товарен кораб от съзвездието Комуниги защото ГЕРБ не са оправили Галактическия вакуум генератор. Докога питам аз и отговор не искам.

28

waga

преди 5 години

До Бай ОняА в САЩ като има смъртно наказание, такива престъпления викаш няма? М? Отговаряй патриоте!

27

bau

преди 5 години

До ДА СМЕ НАЯСНОЩом са врели некипели, като изнасилят жена ти и дъщеря ти им кажи, сори момичета, гъзa ви давам, истанбулска конвенция не давам.

26

дедо Пешо

преди 5 години

До АнонименВ Италия не са били охранители с оръжие.----------------------------Понеже на са охранители, а черни май/муни могат да изнасилват и убиват безнаказано ли?

25

Анонимен

преди 5 години

Българските мъже изпушиха тотално.Комплексарщината им избива на всяка крачка.Дали е у дома или на улицата,дали е в службата или в някое заведение,няма значение.Силата на ума и компромиса е заместена със силата на юмрука или оръжието.Докъде се докарахме!?

24

Анонимен

преди 5 години

В България на 100 000 души на година има по 3 изнасилвания. По малко отколкото през комунизма, и много по малко отколкото в Германия (9), Русия (4), САЩ (27), Италия (8). Всички Скандинавски държави са с числа в диапазона на 20 до 50 на 100 000, включително страните БЕЗ НАЛИЧИЕ на мигрнати като Исландия.

23

Анонимен

преди 5 години

Подпишели се тази конвенция, край с България. Направете смъртната присъда за да се оправят нещата.

22

Анонимен

преди 5 години

Изменя се етнически населението на България, изменят се и изнасилванията и убийствата.

21

д-р Ох Боли

преди 5 години

До Анонимен, Кастрирането нищо не решава! Кастрираният нито губи ерекцията си нито нагона си. Необходимо е друго, наказателна хирургична операция с ампутация на член, простата, тестиси и оформяне на вулва кожата на мъдете, така че винаги да пикае клекнал. Това е по-сурово и по-жестоко. Макар че и такъв индивид може да се озлоби още повече и след това да стане сериен убиец. За това най-добре куршум, гилотина или въже!

20

Жиб.

преди 5 години

В Балканския регион само турци, роми,комунисти и някои други темподобници с петолъчки раждат професионални изнасилвачи.

19

Бай Оня

преди 5 години

Брех... значи да го вкараш отзад, или в устата не било грях... според нашите съдии, за им таковам таковата. Докато има "демокрация" и либерализъм ще е така. Когато обаче има публични екзекуции предавани във вечерните новини, няма да е така. Нали искахте "демокрация" през 1989 г., на ви демокрация, това дето го гледахме по америк. филми тогава, днес стана ежедневие. Лечението се нарича национал-социализъм, Хитлер го е измислил!