58

Анонимен

преди 5 години

Ако беше подписана Истанбулската Конвенция, сега щяхме да отговаряме пред Европа за тези погубени животи - с всичките негативи за политиците. Неподпивайки я - всичко е преливане от пусто в празно. Дано разберете за какво става дума. А иначе, си словобл'дствайте с измислици от рода на "***-бендър". ИК няма нищо общо!

57

до Мели

преди 5 години

Много хора са изживели и са били подложени на различен вид унижения в живота.Важното е ти да знаеш твоята стойност и да продължиш напред.Бъди смела и потърси щастието си!

56

Мели

преди 5 години

Години по -късно разказах на една психиатърка за тормоза който е прилагал баща ми, а тя вика: Да бе, сега ще гледам какво е правил баща ти преди 20 години!....И ми изписа сума отровни антидепресанти. Отвратена съм от българите!!!

55

Мели

преди 5 години

Моят баща редовно ме е пребивал като дете и дори след като навърших пълнолетие. Ей така без причина -за да покаже надмощие, да се наложи. Причина той винаги можеше да намери- дори да стоя неодвижна на стола, той пак ще ме нападне, ако се върне ядосан от работа или след като е пил алкохол (редовно ).Нямаше на кого да се оплача, майка ми го защитаваше , защото носел пари... Той се разпореждаше като цербер в къщи. Получих страхова невроза , депресия и т.н. Години по -късно разказах на една психиатърка за тормоза който е прилагал баща ми, а тя вика: Да бе, сега ще гледам какво е правил баща

54

Анонимен

преди 5 години

Над 90% от изнасиланията и убийствата ги правят платените избиратели на ГЕРБ.

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47не е точно така. партийните гаулайтери и голяма част от шефовете през периода на соца бяха свикнали да се възползват от подчинените си жени. Не казвам, че всички са били изнасилвачи. Случвало се е и това, но в повечето случаи алчни и мързеливи к/вета правеха кариера по този начин или, ако не са амбициозни, само си осигуряваха заплата за нищо-не-правене. Във всяко учреждение, завод, институт или ВУЗ имаше такива. Има ги и днес.

52

Дразнещо и плашещко

преди 5 години

Плашещо е това, че 20% от насилените жени са били убити.Другият стряскащ факт е този, че 65% от изнасилвачите са с психични отклонения. Значи, пускат психично болните да се разхождан на свобода между нас, за да се интегрират, но те насилват и убиват!Едни други от един етнос, които пък имат социопатно поведение, трябваше за 10 г. да ги интегрираме. Но и те ни се качиха на главите именно поради свръхправата, които им се дадоха, за да се интегрират. Но не се интегрираха.Правете си изводите!

51

Ти да видиш...

преди 5 години

До Анонимен 46 Аз не познавам жена която не изневерява на мъжа си. И моята също.Ама съм и го върнал тъпкано. Така де..! Ама не и казвайте.

50

Анонимен

преди 5 години

Жените търсят материално благополучие на първо място в живота,след това всичко останало.Каквото и да дадеш,каквото и да изкараш,то все не им стига.Моята бивша приятелка ме напусна за да се омъжи за нейният работодател,с когото очевидно е имала връзка.Човекът е на 47,а тя на 29 години! Какво намери в този белокос мъж с корпулентно тяло,а Таня? Ти,погуби вярата ми в жените,и в хората като цяло!

49

Анонимен

преди 5 години

Да вземето това "български тинейджъри" да си го корегирате, а? Обидно е за белите, не за друго...

48

Анонимен

преди 5 години

46 Това е сега предразполагането къмИстанбулската конвенция и феминистките простотии. Въпреки че отхвърлихме Истанбулската конвенция, ГЕРБ правят промяна на наказателния кодекс, при който приемаме феминистките простотии от Истанбулската конвенция. Поставяйки думата нападение която досега не е фигурирала в кодекса защото е прекалено обширна. Нападение - физически, психологическо, вербално и тн. Или с една дума да подсвирнеш след някоя и може да те съди за нападение и хайде 2г на топло.

47

Анонимен

преди 5 години

47 Хайде сега работодателите виновни. Тя си дига краката за работно място, виновен работодателя. Тези изнасилвания стават от непознати на случайни срещи, а не тя доброволно да си вдигне краката за работа, това не е изнасилване а по скоро рушвет.

46

Анонимен

преди 5 години

Сега всеки дебеловрат работодател смята работещите за него за своя собственост и прави с тях каквото си иска, а жените не смеят да се оплачат. За по-хубава работа, всяка жена трябва да мине през няколко легла. Преди 1989-та не беше така. Тогава правилата се спазваха и наказанията бяха строги. Рядкост беше подобно използване на положение на зависимост и който го правеше обикновено го осъждаха доста бързо.

45

Анонимен

преди 5 години

"Почти не познавам жена,която да не е била изнасилвана."От Столипиново ли си, или Факултета? А може би - Максуда?

44

Анонимен

преди 5 години

"Българските мъже изпушиха тотално."Дрън-дрън. Това е все едно да кажа - българските жени изпушиха тотално, надпреварват се коя ще измисли по-голяма дяволия да изкара мъжа си от кожата, как всяка вечер да си лягат с различен и да мрънкат 24/7/365.

43

Анонимен

преди 5 години

*** секс според закона не се счита за изнасилване, а за блудство?! ВТФ и закон?! Сигурно и наказанието за това е по-малко?

42

бай Х

преди 5 години

хе хе хето и сега е така ти кво си мислиш

41

Един

преди 5 години

По време на комунизма, жена за да работи на бюро, минаваше през нечие легло!!

40

бай Х

преди 5 години

няма да се откажат тия с конвенцията. в последните години се увеличавали изнасилванията ..група български тинейджъри..кви са тия глупости .всички знаят за какво става въпрос

39

Анонимен

преди 5 години

До Бай ОняДоста си заблуден. Африканците нямат демокрация а изнасилванията са ежедневие.Аман от ***, заблудени ***.