8

Анонимен

преди 5 години

Тези от НИМХ пак вършат някаква работа. В задачата се пита какво вършат старците от БАН които всички до един са с червени книжки назначени още по Живково време на сладка службичка. Когати НМИХ се отделят знаете ли как ще им лъснат зад.ниците на тези старчета от БАН. Така ще лъснат и ще светнат. С какво допринасят за просперитета на държавата с това да ходят по телевизиите да взимат хонорари и да плещят щуротиили ли. Да се закриват и да се пратят да доят кравите че за 5 пари работа не вършат.

7

Анонимен

преди 5 години

В цял свят науката се прави в университетите, а не в академии като БАН.Но на Запад, в Русия, Индия и Китай има добри университети, а на като УНСС, НБУ и свободните университети в Бургас и Варна!!

6

ай сиктир

преди 5 години

СмЕх феодалните старци кръв повръщат пари не връщат.

5

Анонимен

преди 5 години

ОТНОВО ЛЪЖИ!ЕВЕНТУАЛНОТО "ПАДАНЕ" НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е НИКАКВА ДРАМА!ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ЗА ЛЕГИТИМНОСТТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И НА ПАРЛАМЕНТА.% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС:ГЕРБ: 16,85 %БСП: 14,03 %ОП: 4,68 %ДПС: 4,64 %ВОЛЯ: 2,14 %ОБЩО ПАРЛАМЕНТ: 42,34 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ: 21,53 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА НИ ОБЯСНИ:ИМАТ ЛИ ПАРЛАМЕНТЪТ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НУЖНАТА ЛЕГИТИМНОСТ?!ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ "ДЕМОКРАЦИЯ" В Р БЪЛГАРИЯ?!НАРОДЕ!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Докторските програми на институтите към БАН се акредитират от Националната агенция по оценяване и акредитация като докторски програми на БАН. При тяхното изпълнение е възможно да се включват и специалисти от други звена на Академията. Автоматичното отмъкване на докторските програми, изпълнявани досега от НИМХ, вероятно влиза в конфликт и със стандартите по опазване на интелектуалната собственост и авторските права в страните от ЕС.

3

Анонимен

преди 5 години

Титлата "академик" е отживелица от времето на СССР, никъде на Запад няма академици, там хората стават професори и след това Нобелови лауреати!!

2

гого

преди 5 години

разкарайте ги тез дъртаци

1

Любомир Стаменков

преди 5 години

Недоучилите старци се усетиха , но късно народът разбра, че освен пари и звения, командировки и хапа пийка друго те ги интересува.