100

ДЕНЧО

преди 5 години

До Анонимен: ИЗМИСЛЕНАТА ЖАН КРИЗА И ЗИМА Е СДС КРИЗА ! ЗАЩОТО ,КОГАТО ЖАН СТАНА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ /1995-1997 Г./ , СДС БЯХА РАЗСИПАЛИ И ЛИКВИДИРАЛИ ИКОНОМИКАТА И ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ! СЛЕД 1997 ГОДИНА ИВАН КОСТОВ Я ЛИКВИДИРА ОКОНЧАТЕЛНО. СЕГА БОРИСОВ ГИ ПРИКРИВА И ПРОДЪЛЖАВАТ ЗАЕДНО РАЗГРАБВАНЕТО.

99

СЛИВЕН

преди 5 години

СЛИВЕН

98

Анонимен

преди 5 години

Избърсах си задните части с ненужното мнение на Нинов

97

иванов

преди 5 години

Този път Корнелия Нинова не лъже,така е, прах в очите. Ако бяха се заели с всички ,които крадаха ,тя трябваше да е заедно с Ветко,Цветко, и всичкия останал цвят от преди.

96

Анонимен

преди 5 години

Другарката от приватизацията,която се облажи от най печелившите предприятия,която не помнеше,кой и е дал едни 400 000 доларара,която бе подсъдима,и си намери-ПОДКУПИ една върла съдийка да я ОПРАВИ-ОПРАВДАЕ,да и изтупа прахът пред съда и народа,сега ми говори за прах в очите!

95

Анонимен

преди 5 години

Ревизия значи,ще се раздават куфарчета на народа от Жан Кризата,а източилите банките доброволно ще върнат парите!Ех!

94

Синдик

преди 5 години

Тая ако я арестуват да видите какъв прах ще пусне - поне 4-5 сантиметра ! Ако се почне с краденето и присвояването то най-напред трябва да се започне от тая пребоядисана комунистка и нейното обкръжение - всички до един са БИВШИ КОМУНИСТИ и НАСТОЯ ЩИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ?! Какво ще ни говори за правдини и честност?! Корне лия,когато вие управлявахте си ги имаше СЪЩИТЕ ПАЛАТИ И ПАК СИ БЯХА НА СЪЩИТЕ ХОРА - т.е. на Вас!А сега си разчекнала уста като ханджийска порта и плюеш наляво и надясно ?!

93

Анонимен

преди 5 години

Хайде,баш следователката Нинова се прави на утрепана!За колко време приключва следствено дело ,от днес за утре ли,иска на ден по двама,е няма как,спец прокуратурата е създадена тази година,няма достатъчно кадри и точно разследване срещу олигарси не е като да купиш нещо от магазина!И кое е " прах"?Завод като Полимери да се изгради днес струва милиарди,а е приватизиран работещ с продукция която има пазари.Но да унижаваш работата на прокуратурата,която започна, е цинизъм и много злоба!Жалка си!

92

МожеДаТвърдишВсичко,

преди 5 години

Корне ле, но аз на Хелоуин ще се маскирам като корнишон, за да приличам на теб и да плаша по-възрастните комшии,които си спомнят добре и Лукановата зима, и Жан-Виденовия период, и източването на банките, и безумната приватизация, в която половината предприятия са дадени на твоята разбойническа партия, а другата половина си поделили седесарите, та и вълкът сит и агнето цяло.Окото не ви мигна, когато съсипахте и онези заводи,които не са били губещи!Пак да вземете властта? Това предизвиква кошмари

91

Анонимен

преди 5 години

Корнелия Нинова..............премиер на България.............много скоро!Искаме си БСП на власт...........крадливите гербери - в затворите!!!

90

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 80 Добре я харесваш ама гледай да не ти строви живота а и на всички нас.

89

Анонимен

преди 5 години

Ми от ГЕРБ когато предлагаха ревизия на прехода, тя беше една от най - големите противнички. Сега какво и влезе в .... главата, не знам!

88

Я па я...!

преди 5 години

Нинова иска ревизия на приватизацията.Ама си казва: Дано не стане че си е ....мамата.

87

Анонимен

преди 5 години

Полимери отдавна е в несъстоятелност от 2000 г., управлява се от синдик ,а от 2017 г има съдебно решение с което имуществото прехвърлено на Полимери Инвест се връща обратно в Полимери АД за да бъде осребрено ,продадено и платени задълженията!Въпроса е ,дали имуществото не е само на книга,докато са траели съдебните процедури?А Нинова блафира за агенцията за следприватизационен контрол,има съдебна процедура и тя не може да не знае, важното е да пуска димки за да се влиза в обяснителен режим!

86

Сливен

преди 5 години

Сливен

85

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ: 16,85 %БСП: 14,03 %ОП: 4,68 %ДПС: 4,64 %ВОЛЯ: 2,14Това е извадка на дИмУкратИтИ от ДСБ, които на предните избори щяха да печелят над 50%.Смешници скрийте се и не занимавайте аудиторията с вашите глупости!

84

Анонимен

преди 5 години

Е то тя говори така защото няма да има,иначе и тя отива в затвора и няма да стигнат затворите.Иначе да всичко е бутафория,както самата тя

83

Анонимен

преди 5 години

Четете информиран.нет!Там днес има страхотни статии!!!!

82

Анонимен

преди 5 години

Искам още от същия "прах в очите". Може и другарката да ми разпрашите.

81

Анонимен

преди 5 години

Ревизия! Ама Борисов никога няма де се съгласи. Основното му занимание е да лъже и краде. Тоя е единствения български политик, за когото съда се произнесе, че лъже. Да си сложи решението на съда в рамка в кабинета на МС. ТА КОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ ДА РАЗБЕРЕ С КОГО СИ ИМА РАБОТА.