9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Не мога да разбера защо сравняваш със Саудинска Арабия??Ти наясно ли си колко убийства на жени от мъжете им има там?

8

няма ли психолози

преди 5 години

Той допълни, че не са се водили преговори между 26-годишния мъж и полицаите, а при пристигането на служителите той е прострелял първо момиченцето, после себе си.Защо не са отишли с психолог имали са инфо от таксиджията лясковец 2

7

Анонимен

преди 5 години

Поредният случай в който мъж убива жена си или приятеката си.Мъже,разберете,жените не са ви собственост!Имам чувство че съм в Саудитска Арабия

6

месара

преди 5 години

е такива новини изместват вниманието към другарката провокаторка нинова и, тия дето системата ги убивала! може ли такова нещо?

5

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПростреляно в главата как смяташ, че са имали време да го направят, че не ми е ясно?

4

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА, некадърници !Можехте да спасите поне бебето.Имахте достатъчно време за това.

3

Анонимен

преди 5 години

Пълно е с въоръжени некадърници, за които няма близки, роднини и деца, като им трябва само една искрица и еничарското в тях проговаря. Седемдесет хиляди са щатните такива, те са на държавна хранилка. Деветдесет хиляди са папагали-пазачи като тоя, които не знаят защо са се родили. И още около двеста хиляди, като онова пазарджишкото тарикатче влъйков който уби човек, а обвини шестгодишен за това.

2

Анонимен

преди 5 години

Защото 90% от жертвите не подават сигнали до полицая и съд поради простата причина, че са системно заплашвани и тормозени от насилниците си, че ще им отмъстят, ако ги издадат. И в двата случая те умират рано или късно от тормоза или биват убивани от същите тези насилници, най - често са близките им до тях хора, играещи роля на загрижени съпрузи или родители.

1

Анонимен

преди 5 години

Голям "смелчага" тоз Виторио - убил жена си, гръмнал малкото ангелче в окото!А себе си прострелял в мекото на ухото!Тарикат!