3

bluesky1

преди 5 години

Китай дава пари срещу възвращаемост на инвестицията, а не ги подарява бе селяни прости от Централна и Източна Европа! Някои местни бизнИесмени си мислят, че моат да издоят китайците...ама това няма как да стане, понеже който "подари" кинти и ощети китайската държава може и най-вероятно ще бъде изправен до стената за разстрел...аха...Хубаво е, че ЕС има програми, чрез които идват свежи пари в страни като БГ, но те реално не създават трайно производство, а потъват в нищото...примери много...

2

Анонимен

преди 5 години

Щом Западна Европа третира източноевропейците като второразрядни и не ги слуша за нищо, е нормално да се търсят алтернативи. Например Източна Европа се обяви против тази лудост с мигрантите, а западняците се надуха, започнаха да заплашват и да предприемат наказателни акции срещу инакомислещите. Били сме длъжни да приемаме гостите на Меркел, ку-ку. Китайците специално в това отношение са по-мъдри и не се занимават с либерални глупости.

1

Анонимен

преди 5 години

"От известно време се нагнетяват чувства на напрежение заради цялата схема", посочва Ян ВайденфелдВие какво ни дадохте бе бежанци по-високи данъци и евросредства, които или потъват във вашите мултинационални компании и по джобовете на пуделчетата ви тук?