23

Уточнение

преди 5 години

До Анонимен 21Да, имаш теоретичен достъп до един пазар на който може да продаваш само на безценица.

22

Анонимен

преди 5 години

КИТАЙ КУПИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРИСТАНИЩЕ В ЕВРОПА -. ПИРЕЯ, КАТО ПЛАТИ ЗА ТОЗИ АСТИВ С АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРИ.ТАКА СЕ ОТЪРВА ОТ ХАРТИЙКИТЕ.

21

Анонимен

преди 5 години

Ес ще го има. И сега пазара е по- свободен от всякога. Няма мита и граници. Това реално е ЕС. Затова и всички искат там. Правото да търгуваш лесно и бързо без мита на най- богатия пазар в света. И е хубаво да се научи какво е ЕС.

20

Анонимен

преди 5 години

Предложението "просто не е толкова привлекателно" .. *** никой не те кара насила, много пък сте доикачливи, че да се обиждате чак.

19

V

преди 5 години

Китайците инвестират сега само в инфраструктура защо имат интерес техните стоки да стигат до Европа ,където няма конкуренция в много области и техните стоки имат шансове за пробив.Обаче сега се свива потреблението и докато не се направят кардинални промени тези проекти не са много атрактивни.След много години когато го няма ЕС и свободния пазар решава нещата китайците ще се върнат.

18

Анонимен

преди 5 години

ЕТО част от 10 -ти протокол на Ционизма!ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА РЕПУБЛИКИТЕ СА КАРИКАТУРИ НА ВЛАДЕТЕЛИ.Трибуната не по-лошо от печата осъди владетелите на бездействие и безсилие и с това ги направи непотребни, излишни, вследствие на което в много страни те бяха свалени. Така стана възможно възникването на републиканската епоха и тогава ние заменихме владетеля с карикатурния израз на управлението с президента на републиката, който е взет от тълпата, из средата на нашите креатури, на нашите роби. Ето каква бе мината, която ние поставихме под гоевския народ, или по-вярно, под гоевските народи.В б

17

Анонимен

преди 5 години

Китай е като САЩ преди 100 години сами си правете изводите.

16

виготура_вигопрасна

преди 5 години

Добро утро, селяни прости!Агент Майкъл Мур - ЦРУ!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Ми кой да работи бе черните в САЩ ли дето са катонашите римляни само маанета по-цяло денонощие? Овен това като са толкова ербаб САЩ сами да си произвеждат стоките, ама в уолмарт на всичко пише произведено в Китай и къде ли не само не в САЩ.

14

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че е много по-изгодно да вземеш кредит от ЕБРВ и да направиш реална инвестиция, отколкото да получиш стоков кредит от Китай и да те напълнят с непотребни и невъзвръщаеми "инвестиции" във вид на ментаци.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Китай е държава ишлеме работеща с материали на клиента на която се възхищават хора които си нямат хал хабер от икономика.

12

А 2

преди 5 години

"като сходни с тези, предложени на африканските държави, което за някои страни е дори "обидно". Що да е обидно, я да видим по колко показатели България е по-зле от Кения, например ?!

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Напротив Китай работи, произвежда и праща стоки за трилиони по света . САЩ например нищонеизнасят а само "печатат"(в кавики понеже не ги и печатат) долари купуват си реални стоки. Кой е лошия този който работи и произвежда или онзи който само консумира?

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМалка корекция - 3-та ръка сме! За втора ръка минават бившите колонии.

9

Анонимен

преди 5 години

Откога ви пиша че с Китай алъш-вериш не става. Ако се хванеш с тях ще те обезкостят и пари в брой няма да видиш а само някакви ниско ефективни заробващи инвестиции с китайски материали дори и китайски работници. Кредитите им са стокови а задължение на страната бенефициент е да си търси пари и да плаща стоките на Китай.

8

Анонимен

преди 5 години

Източна Европа сме по бързите врътки и решения, а китайците имат план от 3 хиляди години за развитие и си го следват и нещата им се получават полека. Трябва да си изживеем илюзиите и да се задълбочи интеграцията в ЕС- там е решението. Единственото вярно е, че сме втора ръка граждани в ЕС и това чувство не е в полза на богатия Запад щото разединява.

7

Анонимен

преди 5 години

До ;-)Западняците са друга бира с мили очички дават 1 лев , а с другата прибират 2 лева после селяните като теб ликуват.

6

Анонимен

преди 5 години

От комунисти не приемам нищо, дори и поздрави.

5

;-)

преди 5 години

Ама вие какво очаквате от китайците? Това е като да вземеш бърз кредит от Мафията. После ще го връщаш с "лихви", каквито не си и подозирал.

4

bluesky1

преди 5 години

ЕС има програми за отглеждане на зайци, за отглеждане на краставички, за дървесни гъби, за кози за овце и какво ли не.....и като свърши субсидията и фермичките угаснат....е оти така....