17

Цървул

преди 5 години

Политически коректно е да се каже,че заради такива псевдо интелигентни сополи, комсомолски алтернативници,червеника(к)ви анализатори и розовобузести социолози,близо 30 г. си минаха в сладки бошлафи между светло бъдеще и демократични блянове.....

16

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

15

Komisii obiri

преди 5 години

Za kakvo bg prezidentstvo, bg prezident, bg viceprezident prahosvat parite ot dedeseto na kreslivite maiki i na invalidite v rbg?! Kreslivite maiki i invalidite sasto plastat dedese v rbg, 20 procenta ot tehnite bg levove otivat za dedese, v tova chislo i za bg prezidentstvo...ima korupcionno cherno prezidentsko malchanie i cherna tamnina... Zasto, koga ste vidim realnite chisla i realnite hora g-n doktor Radev?!

14

Калеко Алеко

преди 5 години

Те това искат другарете и товарищите, да скъсаме с клишетата на прехода ... т.е да забравим куфарчетата на Луканов, фалиралите банки, кредитните милионери и приватизационните сделки, като тази с Техноимпекс ... Искат да забравим какво ни отне Демокрацията /Пардон Прехода/, за да могат да хващат декиш предизборните обещания на другарката Импексова ... !!!

13

Анонимен

преди 5 години

Къв а тоа таласъм?

12

House M.D.

преди 5 години

А какво мислят по този въпрос колегите проф. Енисеин и акад. Ладов?

11

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков

10

подлога

преди 5 години

антибългарин работещ против Българските интереси в полза на една друга държава и една антихристка партия

9

Анонимен

преди 5 години

Руска пoдлoгa.

8

чичо дядко

преди 5 години

Книгата на волгин(нарочно е с малка буква) трябва да е с мека трипластова хартия и да е по-евтина от Емека. Иначе не бих си я купил.

7

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

6

ром=сиганин

преди 5 години

Видимо много не знаят кой е Волгин в този форум ,а това говори за интелектуалното ниво на "писателите" тук и техните виждания ,на тех им дай да викат УУУУ .....*** са виновни за всичко ....и Урааа напред ... .Волгин е един от малкото журналисти който не се продал и има своя точка към нещата които стават у нас и по-света .Малко журналисти са като него у нас ,а и по-света които пишат не под диктовката на власта и олигарсите.

5

Щерю

преди 5 години

Свръх антипатичен евреин обслужващ за пари интересите на еврео-комунистите в България...

4

Асен

преди 5 години

- Коя е тая джендърка Волгин?

3

Анонимен

преди 5 години

Умен мъж и се опитва да разсъждава отвъд клишетата за комунизма дето все ни пречел 30 години след промяната... Аспекто беше интересно списание, така, че се справя и провокира за размисъл.

2

месара

преди 5 години

абе за другарката провокаторка нинова, няма ли кой книга да напише?!

1

Анонимен

преди 5 години

До 1. Потеклото на Волгин е от прабългарите дошли от СССР.Уили в Москва, взели диплома от Киев. Работи в радио София. Говори за далечния изток.