18

Анонимен

преди 5 години

Добре,корупция в държавна агенция за българите в чужбина,но тя дава само препоръки кат оформя началните документи-молба на кандидати с съпътстващи документи,акт за раждане,родители,откойт може да се проследи родова връзка с прикрепени съответни документи с столетие назад най-малкото,едвали всичките институции ангажирани по тоз въпрос издават справки за хилядолетие назад,по необходимите архиви,преброявания,преселвания,изселвания в резултат на какво по местоживеене,език,бит,но издават кои документ

17

Анонимен

преди 5 години

Трябва по-често да си припомняме за хората на Валери Симеонов хванати с две коли нелегални имигранти на магистрала Тракия...и беше тази година!!!

16

Анонимен

преди 5 години

5000 каймета (евракис!, а не рублей) за паспорт, у "патриотичните" джебове - и туй било НЕРЕДНОСТ, а?

15

Анонимен

преди 5 години

Хем патриотично правят нови българи, хем стават Обогатени патриоти. Патриотизмът и корупцията не си противоречат. Корупцията даже помага на патриотизма да бъде по-бърз в патриотичното дело.

14

Гашо

преди 5 години

То тая агенция се ръководи от Патриотите. Ето от къде са парите на Волен , шкембе войвода и Симеонов. Даже предаедателя е личен приятел на Красю. Аааа....забравих, ама те патриотитр ще увеличат пенаията на 500 лв. и ще борят шведската престъпност. Пак за тях да гласувате ей.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Полицията знае, ама началството не дава......по очевидни причини

12

Анонимен

преди 5 години

Село с хиляди жители е Бело поле Благоевградско ,на изток от Северна Македония , с много нови българи в трафопост ! Хората го знаят , Каракачанката мълчи !Трафикът на мигранти ... хората знаят чии е ! Валерката мълчи !Полимери били източени ! Бойчо , нали си кум , защо десет години мълчание ?От къде са ви процентите и защо ни е нужен Парламент и Министри ???????? И Бойко Методиев Борисов ?????

11

Анонимен

преди 5 години

Поради корупцията в Dabc, хората, които наистина имат контакт с България, имат проблем да получат документи, защото някой, който плати документи, е техен приоритет. Дядо ми е българин, аз говоря българи и имам много семейства в България и искам да се оженя с приятелка, която е и от България, но трябва да чакам дългосрочно, а украинският човек ще завърши, ако плати някой в ДАБЧ . Срамно

10

Анонимен

преди 5 години

До шопИскат ги без паспорти, ама не се замислят, че мигрант с 5000 евро в джоба за рушвет няма да се върже на обещанията на Валери за 600лв заплата.

9

Анонимен

преди 5 години

Чудно ми е как всеки осмокласник знае къде се продава дрога а полицията не знае.....

8

Анонимен

преди 5 години

Много пъти съм казвал, че чрез ДАБЧ се консултират руски шпиони както в България, така и в ЕС и затова България не трябва да се допуска нито в Шенген, нито в Евросъюза !Русофилството е като воденичен камък за Родината на Българите !

7

дедо Пешо

преди 5 години

До Анонименевро, бре, 5000 ЕВРО! Кой ще си играе с левове?:)

6

шоп

преди 5 години

До Анонимен 6Те ги искат, ама без паспорти, защото грабнат ли БГ паспорт *** ги дири из Европата.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55000 лв, щото трябва да има и по веригата нагоре. И малко да остане и за тях.Да ги разследват на кого се отчитат! Но няма да го направят.

4

Анонимен

преди 5 години

Защо фалшиви документи? Нали вие ги каните в Бг? Валери, Домусчиев и Велев искат украинци, молдови и макета- ето ви ги!И да, корупцията не е изненада за нас. Тя е навсякъде. От години. Последните 7-8 год. ескалира.

3

шоп

преди 5 години

Цяла Македония е с български паспорти, ама я *** им кажи, че са българи...Ще те разкъсат.

2

zeus

преди 5 години

Коментара е излишен, ще си позволя само да цитирам Ботев, който е по-актуален от всякога:Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.

1

Анонимен

преди 5 години

Казват,че от Кюстендил всяка сутрин тръгвал по един микробус с албанци за София и паспорта струвал 5 000 ? ...Доста пара !!!