14

Анонимен

преди 5 години

Е, съжалявам, но не мога да ви го "смеля" и "сдъвча" повече. Давам ви "инструментите" за размисъл, а какео ще направите по-нататък със собствената си "градина" не зависи персонално от МЕН. Ако съдим по това какво са способни да направят хората с една ЧИСТА И СВЯТА ИДЕЯ като например осакатяването и опошляването на Посланията на Евангелията, или на Идеята за Чиста и Свята Република причинени от "Човешкият Фактор" в негативен смисъл Всичко зависи от това Коя Страна от вечният Диспут ще има Превес

13

Анонимен

преди 5 години

Политическите интриги и "убийства" не са от вчера. Всеки заинтересован да има слаба и разклатена Европа се цели първо в "Сърцето" и, а това е Германия, кой колкото ще да говори напротив. Пишман "националистите" и хайл хитлеровци първо да разберат как е дошъл на власт лелеяният им фюрер и какво политическо убийство на кандидат за КАНЦЛЕР, замаскирано като "нещастен случай" е предшествало избирането му за ФЮРЕР на Предвоенна Германия. Замесени са естествено обичайните заподозрени и САТ-АН.

12

до 14

преди 5 години

Какво да си кажа, бе - Европейският съюз и "локомотивът" на Европа Германия са заложници на финансовата олигархия ръководена чрез настоящото правителството на САЩ. Правителствата на Клинтън, Буш и Обама поддържаха огнищата на напрежение в Азия. За много мъничко да изберат г-жа Килъри за Президент на САЩ, та да продължи пъкленото дело. Сирийската криза я спретна правителството на ОбАМА...Ангела Меркел надцени силите си и влиянието си, не се консултира с партньорите от Европа и "шат на патката..."

11

???

преди 5 години

Е като ще си ходи през 2021, какво са затръбили сега. Остават още 3 години, може и да пук/не дотогава.

10

Край

преди 5 години

Русия и Турция избират лидерите си ПРЯКО и МАЖОРИТАРНО. Вярно е че Русия е световна сила а Турция регионална. Но това не променя факта, че в тези страни управлява този когото народа назначи а не чрез сложни партиини врътки начело да застане някакъв чиновник - Меркел, Юнкер и пр.

9

Край

преди 5 години

Избирателната система на Германия е направена от победилите я съюзници през 50те. години на 20век. Направена е да не се избират ЛИДЕРИ а чиновници и резултата е видим. Германия е богата щото работят германци, но е политическо и военно джудже в световната политика.В Русия и Турция лидера се избира пряко и МАЖОРИТАРНО от народа. Така избират свободните народи.

8

До Шефа ви

преди 5 години

ДАНС знаят ли че крадете от интернет готови Статии

7

Анонимен

преди 5 години

До ЦиниkБойко е отличник и първи ще подпише този пакт. Либералите са решили окончателно да сложат гилотината на бялата раса.

6

Анонимен

преди 5 години

Типично българска черта - да виждаме сламките в очите на другите, а не гредите в собствените си. Не знам народ, който толкова да лансира политиците си докато са на власт и да ги черни след като "троновете" им се разклатят. Щяхте да видите ЕС през крив макарон ако не беше съдействието на баба Меркел.

5

ай сиктир

преди 5 години

Вече когато и да си отиде все ще е късно, въпроса е сама ли ще си отиде или ще я изгонят по-рано с камъни.

4

Ангела Меркел

преди 5 години

Едно е сигурно. Докато съм жива ще подпомагам трафика на хора и нелегалната миграция. Ние либералите-прогресивни марксисти отричаме националните граници, отричаме държавата, вярваме че най-доброто за света е мултикултурализма, феминизма и ученията на Маркс. Навремето в ГДР любимото ми занимание беше да чета трудовете на Ленин, Мао и т.н. Сега любимото ми занимание е да си правя селфита със сирийски главорези и да промотирам трафика на хора.

3

Анонимен

преди 5 години

Тежка е "канцлерската " корона в Германия. Нека някой не си мисли, че е възможно да манипулираш изборите за канцлер, освен с огромно количества "гущери" бецалени на ключов политик от висок ранг. Според мен ще се търси алтернатива за канцлер сред "зелените", които са най-близки до ХДС като идеи, но са "по-умерени". В Баден-Вютемберг управляват кадри на "зелената" партия и провинцията се развива сравнително балансирано.

2

Мда

преди 5 години

Това,което Баба Зомби направи с Европа,не подлежи на прошка!И има наглостта да досажда чак до 2021г!Може би иска да докара докрай пъкленото си дело?Сигурно се надява един ден да кръстят най-голямата джамия в Германистан на нейно име?

1

Анонимен

преди 5 години

мерси за инфото, руски депратаменте!