69

аз

преди 5 години

До Анонимен 70за пари

68

:(

преди 5 години

Сънувала еротични сънища в къщата с Папи. Де гиди шав/рантийо дърта, приискало й се агнешко.

67

Анонимен

преди 5 години

Не знам, по желание или отиват в това предаване или по задължение и принуда.

66

Анонимен

преди 5 години

Живота е борба, всеки го постига както може. Всеки иска по-лекия живот, но... уви.

65

65

преди 5 години

Личният и живот не трябва да ни интересува.На мен предаванията са ми блудкави и не я гледам. В брадъра тя не беше играч и мисля ,ченервите не и издържат вече и да не стане за резил излезе.Тя скрит интригант,страх я е от двубой очи в очи.

64

програма максимум

преди 5 години

Родена е в Златоград, защото в с. Старцево няма родилен дом. Да дойде в София, да хване първия погледнал я, да роди едно дете и да го върже. Да виси с часове на входа на телевизията и да пресреща пияните сърби. (тогава собственици на Нова ТВ) След развода овърша ергените в телевизията, но само Торнев й върза, защото тя пак забременя. Сега е една развалина. Аз съм на нейните години, но тя изглежда по-зле и от майка ми. Надула джуки, а торбите под очите от препиване са й до бузите.

63

Анонимен

преди 5 години

Аз също не зная коя е тази жена, но това което е коментирала за произхода си и съселяните си е повече от грозно.Но явно такъв ни е "елита", създаден пак от такива като нея.

62

Анонимен

преди 5 години

Нация от комплексари..това е.И космоса да обвиняваме ние сме си виновни за всичко.

61

Мен

преди 5 години

Мдам добре че гледах наверемето първия сезон на биг брадър, от тогава насам това предаване върви надолу по пързалката и намира все по-големи ***...

60

House M.D.

преди 5 години

Колеги, простете невежеството ми, но кой е Миро Добрев?

59

Анонимен

преди 5 години

Тази от малка се срамувала от труда и мечтаела да е кифла със силиконов пълнеж.Постигнала го и пак недоволна... и рИве.Жалки твари са такива като нея а телевизии непрекъснато ги натрапват.И "мъжките" анаболени тутманици и жигола са същите.

58

Анонимен

преди 5 години

Тя още и във факултета по журналистика не ставаше за нищо, ама дъпраше напред благодарение на красивата си външност и похотливите мераци на професорите.Които не оставаха неудоволетворени де. Мераците им има предвид.

57

Пълна излагация

преди 5 години

Изключително неприятно впечатление ми направи тази жена. Карали я да работи като дете, а тя искала да бъде на морето, аууу каква драма. Най-много обаче се изложи, като каза, че в малкото село живеели малки хора. Там живеят и хора с доста по-дълбока душевност от тази на жадните за софийски благини провинциалисти, които си продават хмм всичко, което някой поиска.

56

Анонимен

преди 5 години

"Издигнала" се е само в очите на слепите (да ме прощават незрящите хора все пак) и на селяните като нея.И благодарение разбира се на неуморната си катеричка.Потила се е по няколко пъти на ден, а сега седнала да се изкарва нещастна аристократка.Пълна жалкарка.

55

Анонимен

преди 5 години

Не е лесно за знаеш, че всичките ти колеги познават интимните области на жена ти.Не зная как издържа Жоро.

54

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

и мусаката и не струва, също.

53

Анонимен

преди 5 години

Така ли за толкова години не се намери мъж, който да я обича, както тя иска и да й осигури всичко, което смята, че й се полага от живота?! Явно денонощно трябва да е на екран, потънала в пари, охолство, слава и да й казват, че е най -, най -, най -....Изглежда няма такъв смелчага и тя се депресира с годините.

52

Таню

преди 5 години

До hahaДиви години, благотворни за мегадиви индивиди... Интересно, че говори правилен, книжовен български. Ваня Костова пее правилно, ама в разговорна форма си е още чайка...

51

до 63

преди 5 години

Ами като е била никоя и от село за да стигне до ефир е трябвало да ляга с всеки шеф, който я поиска. А са я искали много, защото макар и от село е била доста красива жена като млада.Мъжът й Жоро Торнев също знае това. Добре че повечето им шефове в телевизията от това време вече са пенсионери или покойници.Но усещането остава за цял живот. Усещането че си ... сещате каква.И за нея и за Жоро.

50

Анонимен

преди 5 години

Ето какво е човек да се срамува от почтения селски труд и да продаде себе си за пари, пост, известност...