9

Анонимен

преди 5 години

Ами село, то не може хем така хем иначе. Нали - не може хем това в онова, хем душата в Рая.Всеки компромис си има цена.Ама сега пък си Софиянка, заветната ти цел, живееш в луксозен апартамент, имаш прислуга, показваш сладникавата си физиономийка всеки ден.Нали това беше мечтата ти.Сега от какво се оплакваш и се правиш на Светица.Освен това имаш и млади любовници и то няколко.Мечтата на всяка ***, домъкнала се в София.

8

Анонимен

преди 5 години

Всяка мечта, има цена. Изкоренил ли се, винаги ще има празнота, която не можеш да запълним, нито с пари, нито с слава.Щастие и хармония има за малцина. Останалите имитират.

7

Анонимен

преди 5 години

В Къщата на VIP Brother Мира Добрева злепостави мъжа си Жоро Торнев, разказвайки за изневерите му в национален ефир. Оказа се обаче, че 46-годишната водеща съвсем не е толкова невинна. Макар и да не е първа младост, Мира върти тайна афера зад гърба на мъжа си. От няколко месеца блондинката от Златоград е хлътнала сериозно по 21-годишен младеж. Съдбата ги срещнала в предаването, което продуцира съпругът на Мира. Момчето, което може да ѝ е син, гостувало в Денят отблизо и от дума на дума след предаването двамата си отбили в близкия хотел.

6

Анонимен

преди 5 години

Актриса.

5

Анонимен

преди 5 години

Ами да дойде да я пообичам малко. Много си падам по такива застаряващи хубавици.Ще я обичам цяла нощ и от всички страни. Обещавам.

4

сиси

преди 5 години

МИРААЗ СЕ ПРЕКЛАНЯМ ПРЕД ТЕЗИ МАЛКИ ХОРА КАКВОТО И ДА ВЛАГАШ В ТАЗИ ДУМА.ТАМ И СЕГА ЖИВОТА Е СЪЩИЯ - БОРБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ. НА МНОГО МЕСТА ЖИВОТА Е ИЗОСТАНАЛ, НО МЕЧТАТА ДА ПРОМЕНИШ ТОВА Е ТВОЯ УСПЕХ. И БЕЗ ДРАМИ . ВСЕКИ Е ИМАЛ СВОИТЕ ТРУДНИ ГОДИНИ.

3

Анонимен

преди 5 години

ко ре

2

Анонимен

преди 5 години

Годинките и личат много .

1

Анонимен

преди 5 години

Гледах я снощи.ТОва беше един много лошо изигран театър на една силно комплексирана жена, силно желаеща да бъде интересна на всички около себе си...но осъзнаваща, че всъщност е куха отвътре и доста повърхностна.