19

шматка

преди 5 години

Хехе.Познайте дали ще купя винетка ако пътувам по магистрала 1-2пъти годишно.Я ме хванат я не.

18

ТИР

преди 5 години

Активен водач съм от 1985 г. В интерес на истината, не че са идеални но по-добри пътища не сме имали.Въпреки, че България е на кюше не сме си развили достатъчно пътната инфраструктура. Това е заради балканските военни конфлити. Дай Боже мир и хубави пътища !

17

Анонимен

преди 5 години

Големи са ***. Като има такъв проблем - проверка на границата и опция за закупуване на винетка за ден. Иначе не можеш да влезеш в страната. С тези такси хората ще си влизат и ако евентуално ги спрат (малко вероятно), ще ги глобят е 30лв. Нулев резултат накрая.

16

До 11

преди 5 години

Еми няма да пътуваш бе ,***.Ебaти тъnия въпрос.

15

До Хитрес и Мишок

преди 5 години

И аз нещо не разбирам идеята - Една винетка е около 100 лв. Ако глобата е 30лв трябва да ме хванат 4 пъти без винетка че да съм надолу. А тази година са ме спирали веднъж - т.е. ако не си купя винетка ще съм 60 лв напред.

14

Анонимен

преди 5 години

нещо за правителствената мафия по въпроса с продажбата на български паспорти?... "Патриотите" се оказаха най-малко патриоти в държавата

13

ДД

преди 5 години

10 и 11, вие освен да се долни *** друго не сте .Кой ви каза че има тол за "колите ви"?Нарочно продължавате да всявате неразбиране по темата.,Или се такива ненормални *** че грам не разбирате какво четете?Контролните коли за следен на не платили тирове и мпс та над 3.5 т да са с гпс е наложително за да се определи таксата към момент на спиране,.До другия олигоффрен..кой тираджиа ходи без пари бе ?Тия глупости *** да ги приказваш на немскиа полицай.Ще опознаеш всички нарове из арестите..

12

Анонимен

преди 5 години

Закачам едно листо уж случайно на номера или мятам шепа кал и сателитът да ме проследи.

11

Анонимен

преди 5 години

ако нямам карта или няма пари в нея или в портфейла какво ще правим...

10

Анонимен

преди 5 години

Никой ли не го притеснява това, че сателит ще следи колите ви?!

9

Анонимен

преди 5 години

До хитрец и мишоки аз нещо не го разбирам ... освен ако разчитат на камерите да ловят винетките ? имаше някаква такава идея май

8

House M.D.

преди 5 години

Колега #6, плащате за правото да ползвате пътя. Никой не ви гарантира, че пътят ще е читав.

7

Анонимен

преди 5 години

10 лева е много за Уикенд. 52 уикенда през годината , кво правим. 520 лева.2-3 лева е по-нормално. 52 х 3 = 156 лева.годишна е 97 лв. а? или щото е компенсаторки.

6

Анонимен

преди 5 години

Ми на КПП-тата ако се въведе проверка и глоба, няма да има забравили транзитни тарикати да си купят винетки, нямаш винетка, 30 лв глоба + седмична винетка и да видим кой ще забрави...не е от мат'риала, от калпавите ни закони и яловия контрол е!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

И за какво да купуваме винетка като пътищата са в безобразно състояние!Една свесна магистрала няма в България!

4

хитрец и мишок

преди 5 години

Ако компенсаторната такса е само 30 лева, то аз с кеф ше карам без винетка, щото шансът да ме хванат е не толкова голям.

3

до 1

преди 5 години

Батя, аз карам със седмична винетка и последно такава съм си вземал юни месец, оттогава си перкам така и драми няма.

2

Анонимен

преди 5 години

Е има си хас да няма някоя глобичка, повишен данък, нова такса, яко скубане и таковане!ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ!

1

ТИР

преди 5 години

Катаджиите дебнат по участъци с ниска скорост и режат такива без винетка. Подло, но до някъде ефективно. При въвеждане на електронна винетка вероятноста да Ви спрат по тази причина клони до нула. Нарушението може да се устави, ако Ви спрат по друга причина. Българския Андрешко масово ще се възползва от тази опция.