39

Иван Иванов

преди 5 години

В Румъния седмичната винетка е 6 лева ;) Правете си изводите сами!

38

д-р Исня

преди 5 години

Предлагам с винетката да върви и ваучер за ремонт на ходова част. За 6 месеца от чисто нова ходова част вече тропам на кухо, след още 6 месеца - на железо! Хубаво е като продават нещо да има и описание какво получават клиентите. Но тогава няма да е коректно да се използват думите - път, пътна мрежа, магистрала и т.н.

37

Анонимен

преди 5 години

Прошляци

36

Анонимен

преди 5 години

Не можеш да не платиш. Парите ще се събират директно от банковата ти сметка щеш или не щеш.

35

хъш

преди 5 години

ще плащам винетка когато онази с тлъстата трътка оправи пътищата....до тогава може да ме хванат за долоподписания.!.

34

аааааааааааааааааааа

преди 5 години

Кой ще ми плати разходите до с Еница от Червен бряг като и двата моста на рИскър не работят -единият е разрушен а другия сцепен на две и трябва да обиколя 100 километра повече и искате винетка

33

Емо

преди 5 години

Да попитам някой знае ли практически кка ще се уреди работата с който има хартиена винетка от тази година, валидна до някоя си дата от следващата година. Особено ако е загубил отрязъка с касовата бележка. трябва ли някъде да ходи да се регистрира или да декларира, че има валидна винетка до някоя си дата от 2019 г, или ще го спрат все едно е без винетка и на място ще го регистрират?

32

Емо

преди 5 години

До ТИРСпоред мен ловенето ще бъде чрез камерите, които са на 15-20 км. Обърнете вниманието на тези новите конструкции по пътищата с едни по-особени камери. Те са за винетките, т.е. за засичане на номерата на колите и проверка за платена такса. На кратки отсечки с 1-2 такива камери може и да не ви хванат, но първия или втория път. След това ще усъвършенстват системата. Иначе наистина е много 10 лв за 2 дни и половина. 100-те лв. годишно остават най-добрия вариант. Стига да не смениш колата.

31

Борисчо

преди 5 години

Разбрали-недоразбрали... акта за винетка си е акт. Пишат го на място ако те спрат или ти идва снимка от новите камери за винетки, които ще нацвъкат. Демек няма мърдане. А тази компенсаторна ще си я плащате за да може да продължите да карате след като ви напишат акта. На границата със Сърбия ви спират виждат че идвате от Турция и сте без винетка - акт ПЛЮС тези 30лв които ще отиват в АПИ

30

ала бала

преди 5 години

Как така пропускат да си платят ?Аз преди 4 месеца влязох през Калотина и някакъв чичак с анцуг ме насочи да си купя винетка от пункта, защото иначе нямало да ме пуснат. На пункта пък някак си не приемали плащане в лева или с карта- само в Евро (по дървен курс).

29

Sinorie

преди 5 години

Na zilovete kolko leva im e vinetkata za polosata?!

28

бг

преди 5 години

Тол таксите са далеч по-коректни. С годишна винетка можеш да минеш само 100 км. или 100 000 км. Всъщност акциза на горивата косвено облага повече,тези, които повече карат. Да го вдигнат още малко и да престанат се тези винетки.

27

до 29

преди 5 години

Това е цената, за да продължиш да пътуваш, след като те хванат. Иначе глобата за това че нямаш винетка си е отделно.

26

Анонимен

преди 5 години

Не мрънкайте,ами почвайте!!!

25

до28

преди 5 години

пишеш глупо, чул недоразбрал, а за линейките няма ли да питаш, ***

24

Анонимен

преди 5 години

30 лева?! Вече все без винетка ще пътувам. Няма как да ме хванат повече от 2 пъти в годината.

23

Анонимен

преди 5 години

А личните автомобили на полицаи, съдии, пажарникари кога ще почнат да слагат винетки?

22

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Притежаването и ползването на автомобил не е задължително и не е безплатно ! На който не му оттърва с кракомобила на село !

21

Дневна кога?

преди 5 години

Аз съм от тези дето им се налага понякога за 1 ден да ходят до някъде. Дневна винетка кога???!!??!!?

20

Анонимен

преди 5 години

уикенд винетката ще струва 10 лева52 уикенда по 10 лева = 520 леваД ви е честито!