10

JJIvanov geolog

преди 5 години

Засега еко автомобили са само тези на газ с традиционни безвредни фарове.Всички нови автомобили вкл електромобилите са исключително вредни /заради инсталирани високо вредни скенери бели вместо доказано безвредни жълти фарове/.Уврежданията от белите скенери вкл лед са недопустими и причиняват тежки проблеми на земята и климата.

9

Анонимен

преди 5 години

България ще чака тези субсидирани от Франция и Германия електромобили да се внесат втора употреба. Нова батерия и токккккк....по магистралатите на Третата българска държава.

8

Фен на бсп

преди 5 години

Когато БСП дойде на власт всичко щее безплатно.

7

Анонимен

преди 5 години

За Англия имаше новина, че ги намалят до 2000 паунда. Така, че ако се гледа стандарта там и тук, нямам против държавата да дава по 200 лева субсидия примерно.2000 паунда там не е аналогично на 200 лева тук. Ако само 200 те лева те спират да си купиш чисто нова кола, тогава по-добре не се хващай на хорото. Само ГО всяка година ти е повече.

6

Невен

преди 5 години

За Англия имаше новина, че ги намалят до 2000 паунда. Така, че ако се гледа стандарта там и тук, нямам против държавата да дава по 200 лева субсидия примерно.

5

Анонимен

преди 5 години

Когато цъфнат налъмите.

4

Анонимен

преди 5 години

Трябва да гласувате огромен данък за внос на дизелов или бензинов автомобил и без данъци за внос на електромобили и коли с фабрична газова уредба. Само така ще решите проблема с мръсния въздух в градовете.

3

Анонимен

преди 5 години

Тази новина ни казва, че нови далавери се задават...

2

Край

преди 5 години

Ми за да даде на някой държавата да си купи ел кола - трябва да вземе от мене и от вас. Айде да не им купуваме ние Теслите на богатите.Притискайте бедните да мината от дизел на градски транспорт и колело, че се издушихме, А за богатите толко не мислете

1

Анонимен

преди 5 години

А така. Държавата да осигури на всеки гражданин и селянин автомобил, работа и във всеки дом телефон. Може и булка.