98

Rom

преди 5 години

Каквото сеете това ще жънете!!! Единични случаи ромите и ромите!Сяхте само омраза а сега чакате банани да поникнат!! По скоро подобно на банана ще хапнете

97

Ром

преди 5 години

Нещата с ромите отдавна са изтървани. Капсуловаха се в гета със собствени закони. Чувството за безнаказаност ги прави нагли и агресивни! Навремето,когато Полицията биеше,не беше така! Развитието на рома е ниско,полуживотинско и без бой не разбира! Бой и образование ще решат проблема! Виновни за ситуацията са политиците използващи ромите за електорат!

96

Анонимен

преди 5 години

сега когато са малцинство,държавата не може да се справи с тях,а когато станат мнозинство,просто ще я унищожат.Това са хора с елементарно мислене и елементарни нужди,задоволяването на тези нужди е единствения им стремеж и нищо друго не ги интересува,нито други хора,нито закони.Имат силен стаден инстинкт и затова се групират и капсулират.Стадото е готово да брани всеки свой член ,независимо дали е прав или виновен за нещо,просто си е от наште и това го оправдава за всичко.

95

Анонимен

преди 5 години

много вярно и точно!!!само на думи ............и какво от това

94

Анонимен

преди 5 години

докато не бъде изнасилен някои полицаи в скоби дано не му хареса няма да се оправят нещата

93

Анонимен

преди 5 години

Колко пъти да повтарям че държавата б...я приключи на 9 ти септември 1944та.за това кому нетата ви заобиколиха с кльон да не бягате и бачкате безплатно.щом сте прости да стоите там карайте...кому нетата отдавна си изпратиха *** тата и парите накрадени от вас балъци тук в америка

92

м даа

преди 5 години

Правилно го каза човека- ако някой полицай си позволи да приложи закона, защото веднага му отварят дисциплинарно пройзводство.

91

Анонимен

преди 5 години

"Истината е че ромите са ресурс - работна ръка."Тц. В тази дигитална ера с ръчен труд не могат да си изкарат дори дневната дажба, пак ще са на минус. Всичко се прави с машини, а хуманоид с два пръста чело за толкова сложни неща не го търси. Той иска оп-са и бананата сама да пада от дървото, докато той лежи отдолу.

90

daa

преди 5 години

До Анонимен 84Абе защо сте толкова наивни всички "патриоти",които се гордеят,че са били "роби"?Защо само ние сме били "роби",след като Османската империя е стигнала чак до Виена и НИТО една друга страна не се определя,че била под робство? Четете малко история и на умни хора,не само на писачи като вазов и сие,които са ги писали тези неща за да повдигнат д.уха на "умрелия" българин.Не може да си роб и да пътуваш където си искаш,да имаш собственост,право на различна вяра.Свалете ги тези очила вече

89

Ами

преди 5 години

Тоя отпред да не е Кончита вурст.

88

Край

преди 5 години

И сега ще се почнат едни глупотевини.....Истината е че ромите са ресурс - работна ръка.Проблема е че ние българите не може да подредим държава и общество в което всеки да си изкарва хляба с труд.

87

Край

преди 5 години

Населението на Турция в голямата си част е с манталитета на нашенските роми. ОБАЧЕ със здрава държава и строг ред това население работи и си изкарва хляба и Турция постига успехи в икономиката.Ние??? Едно общество е толкова умно колкото е умен водача му.

86

Съвет

преди 5 години

Апартейд както беше в ЮАР.Затворени в гета и да излизат само за работа.Ама Хелзинския комитет не дава.

85

ДУ*ПЕ

преди 5 години

да ви е яко уважаеми!!!!!!!!!! Сеира ще е пълен скоро!!! Тия няма кой да ги спре, а след 15 години ще са мнозинство!!!!!

84

интеграция ли

преди 5 години

Ми че то е много просто интегрирането!Вместо да им кусат с голямата лъжица, а трябва да ги преследват,санкционират и окошарват за всяко нарушение и престъпление: неходене на училище-има санкция;ПРОДАЖБА на булки(малолетни и непълнолетни)-престъпление по НК; заплождане на малолетна/непълнолетна-престъпление по НК. И още, и още.Спиране захранването на къщи/квартали, които ги няма в градоустройствените планове,водата също.Да не говорим за операторите с телевизията.Като спазват закона ще се интегрир

83

леля Пена

преди 5 години

Въобще не се обръща внимание!Това са само купени гласове!Елате на ул.Суходолска 20 в София,за да видите какво се случва - нагло строителство на самата улица,нагло паркиране на самата улица,отглеждане на коне и движение на каруци,пешеходци нагло ходят по платното.3 пъти сигнали до Столична - НИЩО!! Братята ни ходят по главите,ние се правим,че дъжд ни вали.

82

От гетото

преди 5 години

Кат ни можити дъ на интигрирате ний ша ва интигрираме.пък можи да ви хареса не плащаш ток вода данъци и разни други ексри има.

81

Анонимен

преди 5 години

До daaТи си от рядко много неинтелигентните същества! За кой период от 5-те века си подочул нещичко? За 14, 14, 16 век прочел ли си нещо?

80

до 77

преди 5 години

Еми той мега затвора е построен . 1944г руската армия го построи и още си стои .Нарича се България .

79

Анонимен

преди 5 години

Хайде , време е бг-тата да се омитат от тук .Това е плана на природата за мързелите , тарикатите , смукачите на ракия , биячите на жените си и тнт .