312

к

преди 5 години

"Пампорово дават по 3 000 за готвачи, а в Банско предлагат дори 4 000 лева"хайде да ми дадеш телефона на този дето ги предлага тези заплати Американския Тренчев пак е развързал торбата с лъжите

311

пишман-бизнесмени

преди 5 години

Нищо няма да си купите,защото бизнеса е преди всичко етика...може да си го запишете.

310

Анонимен

преди 5 години

Скоро дори и афганистанците и африканците няма да работят за мизерните 500 лева в България.БГ-работодатели или да вдигат заплатите поне 2 пъти..............или да фалират...........алчните гадини!!!

309

Анонимен

преди 5 години

БГ-бизнесмени искат роби да им работят за 500 лева.Няма по нагли, по-алчни и по-дони от БГ-работодатели и бизнесмени.Бесарабскигте българи ще дойдат в България.............от носталгия по прародината си............дотук добре, но най-вероятно много ще бъдат разочаровани от родната БГ-картинка!!

308

Бизнес-пишманисти

преди 5 години

Аз имам една съвсем простичка идея и тя е: просто заплащайте честно на хората,които работят за вас.Тогава няма да търсите ***,филипинци,украинци и молдовани...

307

Белла Домина

преди 5 години

Разбирам, че искате да ви трала-ла-ла опсаса и да ви уча в тънкостите на Домините, но за днес уроците приключват. Аривередерчи, момци и моми. п.п. Поздрави на Рождениците (китки и венци)

306

Анонимен

преди 5 години

Попитали радио Ереван:- Как може да се познае кой е комунист ?Радио Ереван отговаря:- Вкарвате едно *** в затвора и ако не стане от него човек, значи е комунист !

305

seira

преди 5 години

3000 лв. - 4000 лв. ЗАПЛАТА ЗА ГОТВАЧ?!АБЕ, КАТО ПИШЕТЕ ТЕЗИ ЛЪЖИ, ПОНЕ "ВЕРВАТЕ" ЛИ СИ?!

304

Анонимен

преди 5 години

Това, че нямаме пари не се дължи толкова на липсата на акъл, колкото на вкорененото у нас мислене, че парите са нещо нечестиво и позорно. Този манталитет на мислене е натрапен от другата крайност акъллии, за които парите и властта, която могат да осигурят са единствените ценности в живота. Като архетипи на това мислене са цар Мидас, който превърнал в злато собствената си дъщеря като я докоснал и Мамонът. Монетарното ни общество не може да се развива в баланс и при двете крайности.

303

до 318

преди 5 години

Иван, мизерията и тагичността са повече морално-духовни, отколкото икономически или политически. Когато отсечеш на един народ духовните корени и родовата памет той е обречен на вегетиране и болка, но болката е учител. И лечител.

302

Анонимен

преди 5 години

Да бъдеш Политик не е едно и също с това да бъдеш Държавник. Последното е преди всичко ОТГОВОРНОСТ, а не преследване на лични и "партийни" облаги. Същото важи за НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ. Министрите и Депутатите "без портфейл" са ПО-ЕФЕКТИВНИ от всички Действащи такива.

301

Щ. Младши

преди 5 години

Това "племе" е хиляди пъти по-добро от всички други евразийски племена,както щеш да ги назовеш- дай му отлична управляваща класа и то ще превземе Балканите заедно с Цариград! Ако управниците му обаче са ***,каквито бяха между 1944-2014 г.,"племето" постепенно ще стане като тях,без значение дали преди това е било германско,японско или руско!

300

до 314

преди 5 години

Това го казал навярно някой, който е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ на "Народен Представител" описан в пост 313.

299

Анонимен

преди 5 години

До 311,аха вмирисва се откъм главата АМА ВСЕКИ ИСКА ДА Е ГЛАВАТА нали Ако се вмирисва от към главата.Оправдания,какъвто народът,такива му и управниците.

298

Анонимен

преди 5 години

До Не ми пука за България-горчивата истина "МЪДРИЯТ НАРОД" е огледален образ на политиците МУ!Те са от СЪЩИЯ НАРОД."мъдрият народ"злобее защото НЕ може да краде като политиците,ако "мъдрият народ"има тая възможност СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ КВО СТАА!!Не е за жалене това племе.

297

до 311

преди 5 години

Най-после един обективен коментар по темата. Така е, приятел. Рибата се вмирисва откъм главата. Факт.

296

Щ. Младши

преди 5 години

Истината е друга: каквато властта,такъв и народа! Народът знае и две и двеста: важно е властта как ще го подведе! Онези които се заблуждават, че народът бил определящ а властта не била определяща трябва още много да се учат!

295

до 309

преди 5 години

Ти специално преливаш от "АКъл".

294

Не ми пука за Българ

преди 5 години

Големи акъли давате, но само в Интернет... *** народ слаба държава!!! Малумницииииииииии.... За мислете се вместо да нападате България, решете как държавата да тръгне напред!!! А не да нападате и да пишете глупостиии... Все държавата еди каква си, все политиците еди какви си.. Ами какъвто народа такива и политиците....

293

бай х

преди 5 години

то ако беше много хубаво на село нямаше да има изоставени села .... имам в предвид не природната красота а начините за прехрана и оцеляване