352

Андрей

преди 5 години

Не ви вярваме. От 20 години съм в бг. Дошъл съм 17 години хлапе, студент. Съсипахте ми живота.... нямаме никакви права и защита. И чужденец съм чул, и ти си наш роб съм чул, и руснак съм чул и какво ли не. Жилище няма, семейство съсипахте.... Само ни канете, Готови обучени деца с висок морал и ги захвърляте като кучета. ....

351

д-р Га

преди 5 години

поредната корупционна схема да се лапнат едни пари от бюджета.И дали това е работа на синдикатите?

350

Анонимен

преди 5 години

Я да ми обясните след първата зима колко от тях ще оцелеят?Спомняте ли си каква беше зимата?От 50 000 колко оцелели ще намерите ?Българинът работи 7 месеца-събира дърва,прави зимнини за да оцелее през зимата! Знаете ли го това или не.През зимата на 2018-та в северозапада имаше преспи по 2 метра и като изринеш пътека след 5 минути я е навяло пак.Ако някой си не подава носа и не мърда от жълтите павета и оттам дава празни идеи това е друго!

349

Анонимен

преди 5 години

Идеята ви е чудесна,но...Стига да можете да ги привлечете и задържите с добри битови условия и добри заплати.Иначе не виждам как да стане.

348

Сандо

преди 5 години

чудят се от де да импортират роби, щото то и нашите пигментирали събратя не бачкат за по 400 лв

347

И един мармот завива

преди 5 години

Нищо няма да купят!!!Само ще се откраднат едни милиони и пак ще умуват нови схеми за крадене...Линч трябва да тези крадци и предатели...кръв трябва да се лее...

346

gogo

преди 5 години

ей сега разбрахте ли защо не плащам данъци. Защото ето какво правят с парите на народа...

345

Людмил

преди 5 години

Правилното заглавие на тази статия е - "Купуваме 50 хиляди бесарабски българи за да работят на 400 лв." Защото точно с такива заплати изгониха кадърните българи в чужбина.

344

бай ви Ганя

преди 5 години

изгониха 3.5млн за да заселят 50хил. Има ли по *** човек от бъгларина!? Питам аз и отговор не чакам!

343

Анонимен

преди 5 години

Ще им купуваме къщи в села? Глупостите на КНСБ, не се учудвам вече.

342

БББ

преди 5 години

ами здравната, пенсионната, образователната и други системи как ще ги понесат, като нищо не са създали а искат да консумират. А пари за местните Българи нямаааааааааа

341

коко

преди 5 години

А кой ще ги пази от римляните???

340

Тези нямат спирачки.

преди 5 години

До МнениеПрав си, в тая държава всичко става с парите на хората и с акъла на някой ***..Докато не се разбута промишлеността, да се създаде заетост по провинцията, всичко е ала-бала, все още има по нещичко да работи извън София и Пловдив, но заплатите са минимални, работно време 10-12 ч, денонощен цикъл,а осигуровки на 4 ч, ако изобщо се плащат...При тези условия няма как да накараш някой да работи,а тези "заселници" не са ***, и да дойдат, ще се изнесат веднага на запад................

339

Мнение

преди 5 години

Искрено се надявам, че работодателите ще си направят собствен фонд и с пари от личните си сметки ще съберат тези 400 милиона, а не мен да ме друсат с данъци, за да може с моите пари да внесат евтина работна ръка и още да ми забият надолу жизнения стандарт и то с МОИТЕ ПАРИ!!!

338

При тези заплати

преди 5 години

може и да не искат да дойдат. И дали няма да използват България само като трамплин към по-богатите страни в Европа?!

337

Прах в очитe

преди 5 години

Същата статия , но в 24часа, се споменава за 100-150000 заселници, нещо пак ни пробват, то на всеки трябва да му е ясно,че управата има създадени звена, които следят мнението на народа през медиите.За това има толкова провокативни статии, и като вземе народа да пише за "някои" героизми на властта и....излизат по ТВ да се обесняват..В тази държава,а май и в цяла Европа е такава модата, на гърба на местното население, да се "внасят" нови заселници, за които държавата е майка,а за народа-мащеха.

336

Държавата

преди 5 години

не си харесва поданиците и ще си внесе други, на които ще плати ипотеките, освен пътните и заплатите! Това вече е иновация!

335

Анонимен

преди 5 години

Учудващо е, но в същото време е и показателно, че такава мало.умна идея идва от КНСБ - вместо да се борят за повишаване на доходите, правят всичко възможно да ги натискат надолу!Работници има, но заплащане няма - само това мога да кажа на нашите "назначени бизнесмени и синдикалисти"...

334

Край

преди 5 години

Властта няма да проведе нито един правителствен проект в България от който не се крадат пари. Иначе съм ЗА да се привличат бели хора христяни от където и да било.

333

Анонимен

преди 5 години

Ако остане с бесарабски български ще е добре. Ако не започнат сирийците да стават бесарабски българи. Ама това няма да стане - толкова няма да искат да се върнат. Затова ви трябват и украинци и белоруси, македонци и сърби (но на турската граница сърбите, че знаем какво са направили с Войводина)