251

Анонимен

преди 5 години

България - по-добре колония отколкото Задунайская губерния !

250

тоти

преди 5 години

що си я незаврете отзад тая пустиня или пийте една студена водса до още има...

249

муспи

преди 5 години

До Анонимен - Да, но с две уточнения. Няма такава партия ГЕРБ, това са еврейските слуги - *** не е предал Бг. на американците, защото те са също еврейска колония. И второ, което си е всъщност Първо, - "Дела ни трябват а не думи!". Тези дела не могат да бъдат митинги, лозунги и размахване на знамена, - трябват убийства, много, обявена ни е война с цел унищожаване!

248

Статистик

преди 5 години

За сведение на русофилията и останалите 80%.Плътност на населението в:България - 64 човека на квадратен км.Руска федерация - 8 мужика на квадратен км.От горната статистика излиза, че империята на злото може да изчезне от лицето на земята преди България, но русофилията плаче на чужди гробища !

247

Анонимен

преди 5 години

Аз съ спасих в Чикаго.Другите българя да таковат супата.

246

Анонимен

преди 5 години

Несъмнено, мегаполис от софия до пазарджик ще се утвърди в обозримото бъдеще. Друг такъв ще е вСеверозапада.Останалите ше почакат.

245

Анонимен

преди 5 години

Несъмнено, мегаполис от софия до пазарджик ще се утвърди в обозримото бъдеще. Друг такъв ще е вСеверозапада.Останалите ше почакат.

244

Един от Северозапада

преди 5 години

Без да искам, си спомням какво пише един колега по форум, тук, от време на време:"Кой не скача е червен! ДемокрацияДемокрация!!! Наскачахте ли се?"

243

Легион

преди 5 години

Хора, вие не се обичате самите себе си, за да обичате някой друг. АЗ знам, че моята Личност е съставена от много подличности, които се разбират и обичат, и всички заедно обичат МЕН. В това се състои БАЛАНСЪТ между АЗ, ЕГО(ЛИЧНОСТ) И ДУША. На същият принцип е всичко в този СВЯТ. Когато всички българи се обичаме,заедно обичаме България. Когато хората от всички страни по света се обичат, заедно обичат Земята. Ние сега живеем ПРОТИВОЕЕСТЕСТВЕН И НИКОМУ НЕНУЖЕН ЖИВОТ, потънал в ЕЖБИ и СКРЪБ.ОПОМНИ СЕ

242

Анонимен

преди 5 години

За 30 години България потъна във високо лансирана прогресираща и просперираща телевизионираща и прочие неграмотност по български език. Оттук нататък пътят към тотален упадък е безпрепятствен.Св. Паисий:О, неразумний и юроде, поради что си не купиш едно по-голямо огледало, па да се погледнеш в него?

241

a

преди 5 години

До АнонименИзобщо не разбираш какво се случва, нали?

240

Анонимен

преди 5 години

До скоро кремълската хибридна мантра беше бежанската вълна, но с затихването и' се налага внушаването на Страх у българина за неговото пълно изчезване в резултат на така наречената демографска криза, но умишлено пропускат да кажат, че демографския проблем е световен феномен т.е. по цял свят провинцията се обезлюдява за сметка на големите метрополоси !

239

До 248

преди 5 години

Да напомним и за арменския геноцид и другите зверства на османските орди, а ;)

238

Анонимен

преди 5 години

Това вече се е случило. В България сме вече има-няма 5 милиона. От тях почти половината живеят в гореизброените 6 града.Само в ЕСГРАОН се водят над 7 милиона, понеже над два милиона и половина са в чужбина, но се са се отписали адресно от България.А е пълен виц изцепката в края а клипчето как между нас и Западна Европа нямало разлика в демографските тенденции. То няма прилика! Нито една държава там не е на изчезване, да не говорим да е дефакто умряла но все още неразбрала го, каквато е нашата.

237

Анонимен

преди 5 години

До 272А пък аз ще предложа обратната хипотеза - "успяла" е икономическата олигархия на тази страна, където има повече неграмотни или да речем по друг начин - "праволинейни коне с капаци".-Очевидно се набива на очи извода, че като цяло, българина хич, ама хич НЕ *** по природа, а е даже много умен, гъвкав, и жилав, щом за 30 г още не могат да го поставят на колене, въпреки огромните усилия! А "вината" за това са както и 500-те год така и другите 50 г социализъм, които го научиха на много!

236

Край

преди 5 години

4-5 града могат да поберат българите НО не могат да поберат колите им. Сведете броя на колите в тези градове до разумни граници и тогава ще се окаже, че половината от хората трябва да се откажат от кола ако искат да живеят в голям град. Това ще ги откаже.Инфраструктората и градоустройството на София е може да понесе едва половината от сегашните коли.1. въведете платено паркиране в целия град.2. въведете винетки за града3. качете данъка4. спрете от движение в града колите които не са еко.

235

Анонимен

преди 5 години

Съюза на работодателите нали иска да намали минималната заплата. Значи все още има хора. Брат ром ще беснее. Ще има сафарита за небебатевци. Едни цветни дето викат "небебате".

234

Анонимен

преди 5 години

До 270Виновни са неграмотните като теб!=А пък аз ще предложа обратната хипотеза - "успяла" е икономическата олигархия на тази страна, където има повече неграмотни или да речем по друг начин - "праволинейни коне с капаци". За "успяване" на населението на никоя страна не мога да говоря изобщо - когото и където да питаш, ще каже, че СЕГА живее много по зле от ВЧЕРА. А линейното сравнение на "успяването" на населението "там " и тук изобщо не е коректно, тъй като се прави при различни условия

233

rou

преди 5 години

MРАЗЯ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ САМО ЗАРАДИ ТЕЗИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ И ПРОДАЖНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ЗАГЪРБИЛИ НУЖДИТЕ НА НАРОДА И ПРОДАЛИ ВСИЧКО ЗА ПАРИ СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ.. ПО ТУРСКО Е БИЛО ПО ДОБРЕ ,,НАЙ-ВИСОКИЯ ДАНИК Е БИЛ 10% СЕГА СУМАРНО ДАНЪЦИТЕ И АКЦИЗИ С МИТА СА НАД 100% ...ЗА ТОВА ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАЦИЯ .ИЗМЕРИТЕЛЯ В ПРИРОДАТА Е ДАЛИ ЕДНА ПОПУЛАЦИЯ СЕ УВЕЛИЧАВА 1946г. сме били 6 мил. 1990г. сме били почти 9мил. сега официялно сме под 7 мил...неофициялно под 6 мил...ВИНОВЕН Е Е,С,

232

Анонимен

преди 5 години

До МРАЗЯ РУСНАЦИ 263МРАЗЯ И ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА-ти по принцип мразиш всеки, който не ти играе по свирката...