271

Анонимен

преди 5 години

До Мразя РусияА пък аз мразя теб и подобни жалки твари българомразци и русофоби.

270

.......

преди 5 години

До АнонименЩе внасяме китайци. Те поне са по-работливи от нас...---Не, китайцитео-лесно се управляват от нас. А ние много мислим, че и приказваме. Ми да внасят, един ден ще им видят номера.

269

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

След 500 години турско робство имаше българи и България.След 45 години комунизъм пак имаше българи и България.През 2030 година ще се навършат 23 години от членството ни в ЕС, ако той не се разпадне дотогава ...Значи някъде след 30-40 години евроатлантизъм няма да има нито българи, нито България.

268

.......

преди 5 години

До АнонименНе бях чувала за Николай Бареков и реших да проверя ан Интернет (за д се успокоя, че не футболист. А той бил журналист.

267

123456

преди 5 години

До АнонименХърватите са само 4 милиона, а видяхте какъв футбол спретнаха на сцетовното фурболно първенство.

266

Мразя Русия

преди 5 години

Повръща ми се от тези пиянски отпадъци.

265

Мразя Русия

преди 5 години

Повръща ми се от тези пиянски отпадъци.

264

extremist

преди 5 години

До 2030-та година 60 на сто от територията на България ще се превърне в така наречената "демографска пустиня" - ГОЛЯМ КЕФ ЕЙ; КРАДЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА, БИВШИТЕ КАДРИ НА БКП, НЕ ДАДОХА ШАНС НА ТАЛАНТЛИВИ ХОРА КАТО МЕН И СИ БИХ КАМШИКА В ГЕРМАНИЯ(НЕ МИ Е ЛЕСНО АМА РАБОТЯ ЗА ПАРИ И ИМАМ БЪДЕШЕ). СЛЕДЯ СИТУАЦИЯТА В ***, АМА И УТРЕ ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ НЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. ЧИТАВИТЕ БЪЛГАРИ ВЕЧЕ НЕ СМЕ БЪЛГАРИ

263

муспи

преди 5 години

Белене, 2020г. Лагера е възстановен по комунистическия образец, с роми санитари, но е претъпкан до отказ. Командира-ром крясва пред строя на развод: Събуй гащите, ако се намери само един необрязан, всички сте свободни и сметките, имотите и бизнесите ви се възстановяват! Неморално?! Роотааа, огън наред!

262

Танкист

преди 5 години

този процес на урбанизация е съвсем нормален. това е белег за развито ощество.в китай е дори полунасилствен процес, преселват селяните към големите градове. там са високо технологичните професии. вече не е неоходимо толкова работна ръка в земеделието.

261

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде, я питайте брокерите на НИ

260

Анонимен

преди 5 години

Препоръчвам на рудофилите-предатели вместо да ронят крокодилски силзи да погледнат герба на комунистическа България, който наподобява един надгробен венец с годината на раждане и годината на *** на България 681 - 1944Не случайно по-късно същите тези предатели се опитаха да присъединят територията и' към руския Гулаг.

259

дедо ви Ноко

преди 5 години

"...а най-голям враг на България е клана РОТШИЛД."Брей! Не думай!Пък ние да си мислим, че най-големият враг на България и на която и да е страна е човешката глупост.

258

Анонимен

преди 5 години

Това е целта на Герб и другите престъпни партии.По малко хора ,по малко пари за пенсии и заплати.

257

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 296По-добре руска Лада - 2107 от някоя западна щайга на 15 години!!

256

Анонимен

преди 5 години

"Извинете за офтопика, но рязко ме заболя глава, докато "четох" мислите на някои форумни индивиди. Приятна вечер на всички. И си пийте хапчетата."Необходима е устойчивост. Критики и осъждане не помагат, напротив. Оправи себе си, има кой да се грижи за астрала. Хапчета също няма да ти помогнат. Бъди здрав.

255

планът "Ротшилд

преди 5 години

Грешка.............територията няма да стане пустиня............само се променя етническия състав на населението.............целта е да останем 4 милиона, от които 2 милиона етнически българи и 2 милиона от "братята" роми и турци!И да не забравя + 1 милион тарамбуки от Афганистан и Африка.Такава съдба са предопределили за България големите масонски кланове...........а най-голям враг на България е клана РОТШИЛД.

254

Анонимен

преди 5 години

Тя вече се е превърнала в пустиня.Началото бе на 10 .11.1989г.

253

Анонимен

преди 5 години

По добре 15 годишна западна кола отколкото руска лада.

252

Волф Месинг

преди 5 години

Подобни прогнози на напълно нелепи. Хваща се една тенденция, екстраполира се във времето, без да се вземат под внимание куп други и много важни фактори. Пример е прогнозата на Менделеев от 1906 г., че през 2026 г. населението на Русия ще бъде 1 милиард и 280 млн. В момента то е 140 млн.https://razvitie4.ru/prognoz-mendeleeva-2026.htmlА Менделеев определено е бил къде по-умен от всички умни глави в БАН и "Фридрих Еберт" взети заедно.