18

Няма страшно

преди 5 години

Асад ще прати на преговорите "Буратино" (ТОС-1), след което краварските мъпети ще си почупят крачетата да преговарят - изпитана тактика!

17

Анонимен

преди 5 години

Нагазиха саудитите с Кашоги и в Сирия главорезите веднага се събудиха. Съвпадение? Хммм...

16

Питър

преди 5 години

До привет от ГерманияКривет от БългарияИ кво като си от германия бе, ***? ХОди по немските форуми да им обясняваш, че знаеш български и че не обичаш руснаци бе, ***. Защо въобще влизат в български форуми от "чужбина" бе, неуспешни експерименти на ***??

15

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияОли и да се напъваш не можеш да убедиш нормалните хора да вярват на твоите болни твърдения.Олигофр ходи и се прегледай, Асад е законния президент помолил Русия за помощ. Олигофре откакто Руснаците влязоха в Сирия рязането на глави и други екзекуции спряха за разлика когато американците бяха там. Олигофре.....н от Германия ти можеш да правиш на Руснаците само това както прави вятъра.

14

приветчо от Германия

преди 5 години

глупостите ти не фащат декиш. Анадъмо?Айде стига с глупостите.

13

Анонимен

преди 5 години

Това Насърче, явно не е наясно, че никой не го брои за слива. Или е договорил нещо през Ердоган или при хилядите девственици. На сирийската конференция, опозицията от Идлиб, не влезна, щото щяха да я изядат самите сирийци.Вече е късно за ултиматуми. Който не ще мира, получава секира.

12

привет от Германия

преди 5 години

Диктатора Асад даде прекалено много пари на руснаците , но не можаха да се справят с някакви си леко въоръжени сирийски съпротивителни отряди ! Колко години руснаците не можаха да ликвидират сирийската опозиция ! Всичко това се срути на главите на обикновените сирийци и всичко заради мръсните цели на Русия да задържат диктатора на власт понеже така русия има икономическа изгода !

11

Сата НАТО

преди 5 години

Тези май са проспали последните две години и са пропуснали, че техните американски приятелчета избягаха с подвита опашка от бате Вова.

10

привет от Германия

преди 5 години

Този диктатор даде много пари на руснаците за да го задържат на власт и колкото повече се задържа на власт толкова по-големи бяха щетите за Сирия и за сирийския народ !

9

месара

преди 5 години

Трамп е пратил някой милион на терористите по easypay

8

Анонимен

преди 5 години

Явно е имало финансова инжекция от към Турция или Саудитска Арабия! Тази малката прибчнцеса доста бой ще яде скоро!

7

Анонимен

преди 5 години

"Що ще " главният преговарящ" в Москва? С терористи не се преговаря!

6

АнонимеН

преди 5 години

НЯМА ДА ИМА МИР С РУСИЯ!!!АСАД УМРЯ В МИГА В КОЙТО ПРЕДАДЕ ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ НА РУСИЯ!

5

Анонимен

преди 5 години

Асад е законен президент на Сирия..............голям мъж и голям патриот е Асад!!!Опозицията на Асад са главорези, бандити и убийци.............те ще бъдат унищожени от армията на Асад!!!Слава на великия сирийски народ, президента Асад и Русия!!!

4

антисоросоид

преди 5 години

Асад, бой до последния демократичен со ро со и де н опозиционен терорист на Сирийска територия

3

степан

преди 5 години

На чичо САМ му свършиха Асата в ръкава

2

V

преди 5 години

Асад е като боко тиквата .Всички виждат че трябва да се маха ,ама никой не дава алтернатива ,а само костюмари с амбиции да консумират власт.Няма идеи ,няма реформи .Поне не такива с нормална ценностна система част от която е че всички трябва да се пенсионират при еднакви години и условия.че властта трябва да е в народа и той да взема решенията в съда а не някой някъде да освободи Цвъклю . И тоя някой да е анонимен и на държавна хранилка доживотно ;)

1

Анонимен

преди 5 години

Кой иска от тях мир? Ще ги бият бой и после ще има безусловна капитулация. Стига са си играли на криеница, тези не свършиха нищо срещу ИД и не са никои. Време е да се строи държавата от разрушенията на всякакви варвари.