38

Solar Power

преди 5 години

Ами ако остане съвецко най-много да видим същото каквото се вижда във Венецуела, Никарагуа и т.н. тълпите ще тръгнат към нас подкрепяни от Русия :)

37

Наглеци

преди 5 години

Тия първо ядоха бой на фронта , сега се мъчат да поставят и условия.След боя следва рендосване на тъпите им ***.В Сирия прозападно влияние не се очертава в близко време.А дали ще бъде Асад или някой друг верен на Русия няма особено значение.

36

Анонимен

преди 5 години

Та кой и колко от сирийците стоят зад и подкрепят въпросния Харири?

35

Той

преди 5 години

хубаво се е събудил,ама да си седи на евания газ,щото да не заспи пак.Този път завинаги. Мдааа.

34

ognyanz

преди 5 години

Направили са му поредната доларова инжекция и се събудил. А докато правителствената армия воюваше с Ислямска държава, не се знае къде и на чия страна е бил.

33

Сънчо

преди 5 години

Събудила се "опозицията"... Е, сънчо ке доди пак. Че ви преспи за винаги.

32

привет от Германия

преди 5 години

Този главорез и любител на човешки органи получи много пари от американците за да поддържа войната и колкото повече се задържа на тя толкова по-големи бяха щетите за Сирия и за сирийския народ !

31

Алах Мохамедов

преди 5 години

На тоя "опозиционер" явно не му се живее вече.

30

В.П.

преди 5 години

Щом не искат мира ще получат секира.

29

Папи Ханс

преди 5 години

Сърцеядите изгладняха и взеха да вият, но всичко е точно. Владимир ще им даде вечен покой и 72 девици да правят кекс, кекс, кекс....

28

Анонимен

преди 5 години

"Сирийската опозиция се събуди: Няма да има мир с Асад!"В такъв случай е много по-вероятно да няма сирийска опозиция.

27

Ха-ха

преди 5 години

Въпросната "опозиция" доби малко кураж от затишието и пак взе да лае.Нормално,нали трябва да оправдае съществуването си (и получените пари).Впрочем,сега тия имат последен шанс да постигнат нещичко,пропуснат ли го-заминават в небитието.А помним как преди 3 години се виждаха победители...

26

Анонимен

преди 5 години

Защо така Глобалистите и Ционистите удариха на камък в Сирия? Всичко изглеждаше толкова просто и отработено след инвазиите в Афганистан, Ирак и Либлия. Въоръжаваш мракобесните и ги хвърляш срещу непокорните. Светът далеч още не е покорен от Хегемоните, а вече се оформи силно гнездо на съпротивата срещу диктатурата на Новия Светове Ред. Все пак ястребите-неомарксисити все още вярват в успеха на каузата си, водеща към един подчинен, контролиран, униполярен бъдещ свят.

25

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа много намирисва. Мисля, САЩ разчистват след себе си. Осъзнават, че в Сирия нямат шанс и за да прикрият следите си във финансирането на терористични организации нахъсват терористите срещу Русия. После едни Су - та ще дойдат и ще пратят терористчетата при девиците и свидетели на американското финансиране за ИДИЛ няма да има... Майтап голям...

24

Анонимен

преди 5 години

Тия имат по-хубав асфалт от нас след 10 години война!!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Насер ал Харири е жив Посер и сега си направи ал Харакири

22

Анонимен

преди 5 години

Русофилите пак удариха на камък в Сирия с техните кървави касапи Путин и Асад. Престоя на Путин в Сирия става все по-безсмислен.

21

Анонимен

преди 5 години

Няма да има мир с Асад? Ами скоро няма да има сирийска опозиция...

20

ТHE Патриот

преди 5 години

Забелязахте ли огромните провокации и интересни събития на последък ,случайност!

19

Анонимен

преди 5 години

Не ги ли изтраха тия вече?