43

9

преди 5 години

Не мога да повярвам, че е 5 часа, тепърва какво ще правя,цъфнах като кукуряк в 5 сутринта.

42

1

преди 5 години

Тук някои хора пишат, че тези които искат астрономическото време са де-били. Де- били ли са били хората, които са се ръководили по това време стотици и дори хиляди години? Хората са направили така, че да се измерва времето според законите на природата!Лятното часово време е въведено през 70-те години на миналия век в интерес на фабриканти при капитализма и държавните монополи при социализма!Иначе реално е астрономическото време т.е. зимното!

41

Гадну Ему

преди 5 години

До ЕмоНяма нормално или ненормлано "време". Важното е, да си го направим така, че да е удобно за възможно най-голямата част от населението :)

40

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите и си мисля, че най-накрая ще разделим България по линията Плевен-Пловдив. Тези на изток от нея да живеят по лятното часово време, а тези на запад от нея - по зимното. И на който каквото му допада на темперамента - това.

39

Емо

преди 5 години

Връщането назад към нормалното астрономическо време е полезно за организма. Изместването напред с един час към изкуственото лятно време е много вредно. Но това се усеща само от хората които наистина работят и стават рано. Ония, които отиват на работа къв 10 и се прибират към 16.00 ч (наистина, интересно как задръстванията в София започват в 16.00 ч, въпреки ме работоно време свършва в 17.30 ч), а след това целта им е да се мотат и да висят по заведения до 23.00 ч, не го усещат.

38

Даола

преди 5 години

Правилното е астрономическото време !Стига с останалите глупости !

37

Анонимен

преди 5 години

До 123Да, гадно е да се мръква в пет. Но е адски готино да се съмва в девет. Ако искаш да ти е гот цялата година, *** в Кирибати, Конго или Колумбия там имат 12 часа ден 12 часа нощ през цяпата година.

36

Анонимен

преди 5 години

Брех брех ... байкшединг на макс.

35

Анонимен

преди 5 години

Аз не раотя на смени и подобни промени слабо ме засягат.

34

Анонимен

преди 5 години

Който работи на сменен режим, усеща цялата "прелест" на смяната времето.

33

Анонимен

преди 5 години

Зимното часово време изобщо няма да е полезно ако остане за постоянно и края на лятото и есента да ни се стъмва рано,а сутрин ненужно когато спим да ни се съмварано.

32

Анонимен

преди 5 години

Давало ни с час отгоре светлина... Аз чак мога да споря, че ми от ена час светлина...

31

123

преди 5 години

Много е неприятно в 16-17 часа да е вече тъмно. Добре поне, че това ще е последното преминаване към зимно време и после ще остане само лятното. Нагласите навсякъде в Европа са да остане лятното.

30

Един

преди 5 години

До До ЕдинИ какво се променя, ако започваш работа в 07:00ч-16:00ч, или 07:30ч-16:30ч?Колкото и да показват стрелките на часовника, слънцето изгрява и залязва по едно и също време! Както някой беше писал, петела няма да пее един час по- рано или по- късно, а ще се съобразява с природата си.

29

Shark

преди 5 години

Трябва да спре това въртене на часовника и да остане лятното часово време. Някъде имало анкета, не съм я намерил, ако някой знае къде е, моля да ми каже, да гласувам

28

Иванчо+Марйка

преди 5 години

Как спим повече бе ? Спим еднакво. Зимното е пъллен шит. Ляото да се стъмнява в 19:00 часа и да се съмва в 3 сутринта. Е таква простотия не вярвах че някой ще иска.....

27

кокито

преди 5 години

А бе тия за Зимното какви са ви доводите ? Забравяте че ще става тъмно още в 16 часа и лятото в 4 сутринта ще грее яко слънце а ние ще спим.

26

До Един

преди 5 години

Питаш как лятното ще осигори повече слънце. Ако останем на лятното през летните месецеи ще се стъмва в 21:30. Ако останем на зимното лятото ще се става светло в 3 сутринта, когато всички спим. Тия 4-5 часа слънце ще ги прекарваме в сън. Просто помисли малко.

25

бай Тъпчо

преди 5 години

Най добре е сутрин да го правят с два часа назад, пък на обед с два часа напред и става цункана работа бе.Всички доволни-сутрин наспали са и вечер рано прибрали са ама тия дето работат по офисите и се разкарват с чаши кафе и цигари в устата...инак нашият петел като икукурига и знаем, че е 5 часа а пък втория път е след 40 минуте и нивгаж не бърка и часовник не гледа, та затуй наште часовници са си както са били винаги и никой им не връти стрелките та да ги обърква щото що е време-все е пред нас!

24

Анонимен

преди 5 години

есента е най-яко - спим с един час повече.кой би се оплакал от това?