10

Сашко Балшата

преди 5 години

Тоя Кулагин е един обикновен и много наранен гей.Жалко,че вместо да покаже хубави черти с който се гордеят гейовете той показа най лошото гейско в него и по този начин накара гей-общността в България да го на мрази жестоко и да се отрече от него.Надявам се да се осъзнае накрая и да си седне на тъпия *** и да си затвори гадния плювалник,който нарича уста.срам и позор за гейовете в Бг.Той не е гей а някъде ужасен *** безконечен Дано се махне от красивата ни държава защото я грози.

9

Анонимен

преди 5 години

Ей така става, когато сами майки отглеждат момчета..

8

Shark

преди 5 години

Ами да, простотиите на Brother-а ги давате по достъпен за всички канал, а мачовете на Кубрат Пулев и на Тервел Пулев - по платена кабеларка. Какво да ви кажа, ще ми изтрият коментара ако ви пусна една....ама така както си я мисля.....

7

ЛордВатманоф де Минч

преди 5 години

Много приятна и красива жена е тоз.

6

Анонимен

преди 5 години

Ако някой е виновен за затъпяването на това общество това сте медиите....

5

Сър Гей от Гъзбърн

преди 5 години

Колко красиви и сочни устни има..... Сигурно е вълшебник-флейтист.

4

Анонимен

преди 5 години

А, не се съмнявам, че много от историите са истина. Той още от малък си е бил тра...т и нищо чудно доста бой да е отнесъл за това. Пък си му и личи. Цялото това позиране, цялото това "вижте ме колко съм велик!" цели точно това, да прикрие, че е едно жалко доста уплашено момченце.

3

Анонимен

преди 5 години

Това нещо е чист психопат. Кой изобщо го пусна в къщата?

2

Анонимен

преди 5 години

Боже, боже ... абе какво е това същество на снимката? Кой е тоя/тая бе?

1

Анонимен

преди 5 години

Аре стига ни занимавахте с тоя бoлуб, бе! Трябваше оня дето играе Васил Левски да му набучи един в камбаната и да си излезе от къщата.Оня Наско пък му вика на Кулагин " Ти много добре знайш, че къщата и камерите та пазят, иначе ако бяхме отвън, такъв щях да ти издрънча в мутрата, че щеше след това да си миеш зъбите с четка през гъззa."))