Снимка: VIP Brother

Валентин Кулагин беше съвсем незабележим в средите на шоубизнеса, но пък успя в рамките на две риалити предавания всички да научат поне името му. Във VIP Brother използва с всички сили правилото, че скандалът продава. Огромното му самочувствие обаче и конфликтите, на които разчита, подразниха хора от родното му Хасково, които го познават от времето, преди да се превърне в "повелител на красотата", както сам се титулова във визитката си, пише сп. Story.

Разбира се, зад анонимните постове в интернет може да стои всеки, който си съчинява истории, без да го познава. Но сред някои от тези постове се открояват такива, които не звучат злобно, а съжалително.

Според един от тях като тийнейджър Вальо е жертва на ужасяващо сексуално посегателство в родния си град, което предопределило идването му в София. Повод за въпросния пост са снимки, които изтекоха в интернет пространството уж от времето, когато Валентин съвсем не изглеждал по този начин, а като нормално момче, което тренирало в местния фитнес.

Ако това е истина, то тя е ужасяваща и може би обяснява много неща в поведението на гримьора. Но пък му прави чест, че е успял да загърби кошмара, да се вземе в ръце и да работи с вдъхновение това, което счита за свое призвание.

"Това не е Кулагин! Вальо го знам от малък, израснахме заедно в панелка в краен квартал. Руснака не идваше да го вижда, майка му го отгледа сама. Тя беше шивачка. Вальо от малък си беше феминизиран – ходеше с клинове, чорапогащници и прочие, гримираше се, майка му шиеше блузи с пайети. На 17 го нападнали след училище (учеше в Техникума по финанси в Хасково) братя роми и се редували да гоизнасилват цяла нощ. Оттам се хахна, майка му от ужас накара руснака да даде пари, купиха жилище в София и го прати там да следва мода в НБУ. Като се върна след година, изглеждаше така, както в момента... Тъжна работа", пише въпросният съсед.

Друг човек, който твърди, че го познава отпреди да стане известен, обаче не е толкова снизходителен към него: "Вальо учеше във Финансово-стопанската гимназия в Хасково в клас само с момичета. Беше със слабо телосложение, агресивен, кичозен, недолюбван. Веднъж, когато беше в 12 клас, той нападна момиче от 11 клас. Хвърляше евтин сок върху него, обиждаше гои се сбиха в закусвалнята на училището. Това същество въобще не е ВИП, освен ако връзките на майка му с мутренския свят не се считат за ВИП“.

Мистерията около Кулагин се заплита с твърдението, че версията за руския му баща и че самият той е роден в Москва, а по-късно родителите му идват в България, откъдето е майка му, не е вярна. Оказва се, че гримьорът има няколко полубратя и полусестри от други бракове на родителите си. Запознати разказват, че един от полубратята му преди няколко години също учел в НБУ. Но въпреки че живеел в София, не контактувал с Вальо, защото се срамувал от начина, по който изглежда и се държи. И не само той – и майката, и бащата на скандалния гримьор, които се разделили, когато той бил още малък, не искали да чуят за него.

Колкото до образованието на Кулагин по моден дизайн, жена, на име Боряна, хвърля друга бомба: "Колкото и да се бие в гърдите, че имал модно образование, това е блъф. Така и не успя да завърши НБУ, защото нямаше как да си плаща семестрите. Това го знам, защото бяхме в един курс. Той е и неук гримьор и няма диплома за такъв. Моя приятелка му беше уредила интервю за гримьор за известна марка на щанд в мола на Цариградско шосе. И не го взеха, защото не успя да докаже, че е завършил курс. Твърдеше, че има диплома, но не можал да я намери, загубил я при смяна на квартири".

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

80

Ани

преди 6 месеца

Оххх, днес всеки нереализиран, некадърен изнежен образ избира да се подвизава като гримьор, въпреки,че и с невъоръжено око се вижда,че. Колагин нищо не разбира от грим, та той веждите не може да си нарисува правилно, гримьр бил. Като е гримьор кога за последно са го викали да гримира световна звезда, в Сф? Май друг гримьр избират истинските звезди?

79

Златена

преди 6 месеца

Моля всеки фен на самовлюбения психопат руснак Валентин Кулагин да си го осинови и прибере у тях си

78

Вяра

преди 6 месеца

Валентин Кулагин твърди в интервю, че е възпитаван в дух на уважение към по-възрастните хора, но аз не видях подобно поведение от него във "Вип Брадър". Подлага Ваня Костова на критика, че е фанатично религиозна и тълкувала религията по погрешен начин.Аз не видях Кулагин да спори с Костова по отношение на текстове в Библията.Питам се дали В.Кулагин познава Библията, чел ли я е? В предаването не пролича компетентността му по религиозни въпроси.