70

Стоян

преди 3 години

До ЗлатенаТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ФЕНОВЕ НОРМАЛНИ ХОРА!!!

69

Ани

преди 5 години

Оххх, днес всеки нереализиран, некадърен изнежен образ избира да се подвизава като гримьор, въпреки,че и с невъоръжено око се вижда,че. Колагин нищо не разбира от грим, та той веждите не може да си нарисува правилно, гримьр бил. Като е гримьор кога за последно са го викали да гримира световна звезда, в Сф? Май друг гримьр избират истинските звезди?

68

Вяра

преди 5 години

Валентин Кулагин твърди в интервю, че е възпитаван в дух на уважение към по-възрастните хора, но аз не видях подобно поведение от него във "Вип Брадър". Подлага Ваня Костова на критика, че е фанатично религиозна и тълкувала религията по погрешен начин.Аз не видях Кулагин да спори с Костова по отношение на текстове в Библията.Питам се дали В.Кулагин познава Библията, чел ли я е? В предаването не пролича компетентността му по религиозни въпроси.

67

баста

преди 5 години

Това снимката е пародия на човек по визия,маниери и манталитет.Самият Кулагин е карикатура и прави на карикатури тези които му плащат да ги гримира.

66

Анонимен

преди 5 години

Evala e brat.Mnogo tochno kazano.

65

Стамен

преди 5 години

Еми да, така е като всяко едно нещо в България.Толкова големи проблеми има в бг, ама ние обръщаме внимание и правим известни разни ***,всекидневно набивани по тв,радио и интернет.Буквално зорлен го правят известен.Посмяхме се на резила сега нов следва.Съжалявам че нямя емот икона да ви наплюя.

64

Иван9999

преди 5 години

Квартал Орфей бе, лешове!

63

Анонимен

преди 5 години

Хасловлия писател на истории? Ябааааа!Айде стига глупости, познавам бая народ от там. Умните никога не биха написали подобно нещо, а останалата преобладаваща част от "кауни", не биха, защото не им стига акъла, за да говорят, като хората, ками ли структуриран история, да ви съчинят.Просто е някакъв PR мход, целящ, да го направи още по-известен.

62

Анонимен

преди 5 години

Един ден правят анкета за преброяване на мъжете и жените и сексуално ориентираните и неориентираните и Кулагин хваща фирмуляра и там пише мъж жена *** мисли мисли Кулагин нито едно не е точно като за него даже и дждндъра не ходи като него с всички тенекии от вторични суровини отгоре си и написал сам с химикал отдолу изчадие и сложил чавка там и сие.

61

Бик Брадар

преди 5 години

Каквото и да пишете - Кулагин Президент! Велик!

60

ъъъ

преди 5 години

Най-долните човешки качества събрани в това...нещо. Отврат.

59

cky2kbg

преди 5 години

Абе не разбрахте ли, че цялото поведение на този и другите е по сценатий срещу хонорар. Медийно популярни още малко и залязват

58

Анонимен

преди 5 години

Този разшири понятието ми колко отвратителен може да човек отвътре. Не казвам човешката душа, защото този душа нямаше, беше си изригващ кенефф. Това, че са го изръбили банда роми-*** не оправдава озлоблението му към всяко живо същество.

57

Анонимен

преди 5 години

Не е нужно да се здрависаш с някои хора за да се почувстваш омърсен, достатъчно е да се разминеш с тях на отсрещния тротоар. Видях един такъв във VIP-брадър. Гнъс, гнъс, гнъс!

56

Анонимен

преди 5 години

до 66Надето, едно е да кажеш, че някой точи лиги по някой, друго си е директната вулгарна дума ККУРРВААА. И двете значат едно и също, но Кулагин не се пристраши чак дотам за да й го каже в очите. Затова говорим. И сега на въпроса: След като изръси тая иддиотщина с точенето на лиги, ти защитаваш и се прихласваш по Кулагин?Наде, що не се лекуваш миличко?Надето, защо не каза тоя в очите на Мира Добрева, че е ккуррвааа, а на Ваня Костова в отсъствието на Мира? Нали си казвал всичко в очите?

55

Надето

преди 5 години

До 66Имах предвид ситуацията с Атанас,когато той и каза,че точи лиги по него,а останалите чехльовци зад гърба и говореха как си слагала прозрачни *** в негова чест.

54

ТОЯ Е ПЕЕЕРАС

преди 5 години

А , ПРЕДАВАНЕТО ИЗОБЩО НЕ ГО ГЛЕДАМ!ОТВРЪЩАВА МЕ!!!!

53

Надето

преди 5 години

До 61Той и го каза в очите,а големите "мъжкари" в къщата го коментираха по много по-възмутителен начин зад гърба и преди него.Не посмяха обаче да си го признаят и мълчаха като...Евала на Валентин,не е имало такъв играч до този момент във Вип Брадър.

52

Въобще не гледам

преди 5 години

Биг Брадър и под. Но е МЕРЗКО, ДОЛНО да се разказва "със задоволство" за чуждо сексуално нещастие.И ПО-ЛЕКО ли ви е сега?Мнго дребни душици, махленци, клюкари. Да РОВИТЕ в личния живот и нещастие.ОТВРАТ.

51

Анонимен

преди 5 години

Много самочувствие и увереност в този Кулагин!!!!Възпитанието му куца и няма мъжки модел на поведение!!!Мисля,че проблеми в детството са оформили такъв характер в него.няма вина човечето,а родителите му!