30

Пич

преди 5 години

Дано поне с държанието си е успял да накара други гейове или мъже, които още се чудят какви са да започнат да харесват жени.

29

Анонимен

преди 5 години

Тази новина съзнателно и тенденциозно се държи на главната страница !

28

Анонимен

преди 5 години

Кулагин изложи всичко , което се асоциира с него- Хасково , мо.да , .. , всичко . Това е еталон за отвратителен човек . Един Кулагин , само дето няма втори. Всички други са *** и нанокулагин . Абсолютният шампион в идиотията.

27

Гост

преди 5 години

Този на снимката само от един поглед се разбира че е хомосексуален независо от това каква роля изпълнява.

26

Анонимен

преди 5 години

До 20Е ква е Мира Добрева, не е ли такава

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

А, нещо за Петко Паркинга няма ли да напишете или такива примитивни като него и Тиквата са еталон за мачовци ?!

24

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ИМА МЪЖКИ ЧЕРТИ НО ИЗЛЪЧВАНЕТО МУ СИ Е 100% ЖЕНСКО!АКО ГО ЗАТВОРИШ В ЕДНА СТАЯ ЗА НЯКОЛКО ДНИ С ХЕТЕРО НИЩО ЧУДНО ХЕТЕРОТО ДА ПОДДАДЕ!!!НОРМАЛНИТЕ ГЕЙОВЕ ИЗПИТВАТ САМО ОТВРАЩЕНИЕ ОТ ТОВА НЕУСТАНОВЕНО ДЖЕНДЪРСКО СЪЗДАНИЕ!--------ИЛИ СИ ГЕЙ ИЛИ ХЕТЕРО!!! НЕ МОЖЕ И ДВЕТЕ ТОВА Е ИЗВРАТЕНО!

23

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

ЗАРАДИ ТРАВЕСТИТИ КАТО ТОЗИ И АЗИС СЕ СЪЗДАВА ЛОШО ИМЕ НА ГЕЙОВЕТЕ!)ТО ЖЕНИ РЯДКО ИМА ДА СЛАГАТ И ЧЕРВИЛО И СЛЕД ТОВА ГЛАНЦ ЗА УСТНИ ОТ ТЕЧНИТЕ!

22

Анонимен

преди 5 години

*** или не, той просто не е свестен човек.

21

Bluesky1

преди 5 години

За помията, която се излива от подобни предавания, вина основно носят онези 90 процента от стадото, дето зяпат подобни извращения... ако няма кой да ги гледа, ще фалират...

20

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново, гнусотията около пл.уж.ека се знаеше преди да го "номинират" за Брадъра, да не би хасковлии внезапно да ги е озарило "просветлението"? Или за Ванко 1 никой не е знаеше, че е сутеньор и че заради него лидерката от една на метастазите на БКП - Татяна Дончева, издейства поправка в закона?Спокойно, сега ви готвят МегЪз и Бялата Златка и прочие не по-малко арогантни простаци, шведът Джино "свръхзвездата" засега само дава усърдно интервюта...Гледа ли изобщо някой "Нова телевизия"?

19

Анонимен

преди 5 години

Кулагин никога няма да успее във "ВИП" средите!Макар и да не са истински ВИП-ове,останалите съквартиранти в къщата,ще направят всичко възможно за да бъде отритнат от средите,към които се стреми,а те имат съответните възможности за това,както и да му направят живота на компот!След изявите си в Бръдъра,най-много да се прилепи,към някоя гей организация,а в извънработно време,да ходи да гримира траверсите на площад Македония!

18

Анонимен

преди 5 години

Имайте поне малко уважение към читателите си, ало редакцията ... хора се хранят, малки деца гледат.Просто падате на много ниско ниво.

17

Анонимен

преди 5 години

до 19 Антихейтъре, ти си не по-болен от Кулагин. Каква истина казва в очите бе? Да нарече Мира Добрева ***? Това ли е истината и на това ли се кефиш?

16

Антихейтър

преди 5 години

Много си е добре Кулагин!Даде цвят на иначе безличните участници,казваше им истината в очите и с това си навлече омраза,но пък направи запомнящо се шоу.

15

Анонимен

преди 5 години

Big-Vip brother е сбирщина от..ици, това предаване показва до каква степен е деградила "държавата" ни

14

Анонимен

преди 5 години

> Но сред някои от тези постове се открояват такива, които не звучат злобно, а съжалително Тази статия е същата фалшива помия която иначе описвате. Стига сте не занимавали с глупости

13

Анонимен

преди 5 години

Че не е много в ред не е, ама егати историите се навързаха тука. Има нещо за плюене и се започва. В селското стопанство толкова плюнка щеше да бъде цяла напоителна система. Много Йовковци, много чукча.

12

софиянец

преди 5 години

е това си е чисто недоразумение на природата.

11

Арсений

преди 5 години

Прекалено внимание за обикновен ...!!!