6

Гост

преди 5 години

Ако говорим за директност и прямота такива са овните. Аз съм болезнено директен и откровен човек и хич не ме итересува кой го оценява и кой не. Защото съм разбрала лицемерието на хората как само си приказват да сме искрени и откровени един към др а като кажеш истината в очите на някой и той те намразва. Само и единствено човешкото създание е способно да ти се усмихва в лицето а зад гърбът ти нож да вади. Из*роди сте вие хората.

5

Анонимен

преди 5 години

Може да се говори много и за трите слънчеви знака в тази статия, защото няколкото реда, които са им посветени никак не изчерпват темата. Става въпрос за щрихи характерни за родени на дати, когато Слънцето е било в даденият зодиакален знак. Не се взема предвид влиянието на другите 7 планети, които са от особено значение за колорита на характера на личността. Пък ако започнем да тълкуваме и "домовете" и разположението на планетие в денят и часът на раждане ...нищо не изглежда по "този" начин.

4

до 4

преди 5 години

Има два вида Скорпион - Бял и Черен. Няма по-верен и страстен от един Бял Скорпион.

3

Schark

преди 5 години

Скорпионите са най-циничните и злобни хора. Опитват се да манипулират и лъжат и когато номера не им мине, стават зли и за ядливи. За, тях в пълна сила важи приказката "Вола рие, на главата му пада".

2

Нищо подобно

преди 5 години

Най-цинична е зодията Български политик!

1

хаха

преди 5 години

очаквах го Скорпион Това са знаците, които знаят, че хората лъжат постоянно, затова им е трудно да повярват на някого. Мислят, че това, което им казват другите, е пълна измислица. // Обикновено точно това си мисля, thnks. Само не знам какво да мисля за този текст включително, дали да му вярвам или не?